Hic bir problem yokken hamile kalamayan arkadaslar?

Spora başlaman iyi olmuş bende hamile kaldığım ay başlamıştım bence etkisi oldu
Peki vitamin takviye falan kullanıyor musun
Aslinda kullaniyordum ama biraktim hamile kalmadikca bos bos vitamin kullaniyorum dedim yine d vitaminini iciyorum bir tek ama folit asit ve digerlerini biraktim

Haber verin insAllah hayirli guzel haberlerle donersiniz duami ettim sizin icinde ben Norvecte yasiyorum burda sistem biraz yavas ve zor sorun yok denemeye devma edidiler ne ilac ne tedavi kesinlikle kabul etmediler
Teşekkür ederim Allah razı olsun Türkiye bu konuda çok iyi bence sizde imkanınız varsa buraya gelin çok iyi doktorlar var.

Iyi oldu bu yazdiklariniz sag salim kucaginiza alin bebeginizi insAallah inan hepsini denedim belime yastik koydum hic kalmadan oyle tum gecede yattim hatta burda ki eczanelerde bir kac urun var biri jel biride spermler geri gelmesin diye ittiren bir urun ama yok tek anladigim sey nasipte yoksa olmuyor deneyecek bir sey kalmadi ama peste etmiyorum dualariniza bizide katin insAllh en yakin zamanda mutlu bir haber alirim

Teşekkür ederim Allah razı olsun Türkiye bu konuda çok iyi bence sizde imkanınız varsa buraya gelin çok iyi doktorlar var.
Evet yazin oyle yapacagim boyle zaman kaybi gibi geliyor bana ne bir ilac tedavisi ne baska biraey kabul etmiyorlar insAllah yazin birde Turkiyeyi deneyecegim umarim bir gun mutlu haberi alabilirim

Evet yazin oyle yapacagim boyle zaman kaybi gibi geliyor bana ne bir ilac tedavisi ne baska biraey kabul etmiyorlar insAllah yazin birde Turkiyeyi deneyecegim umarim bir gun mutlu haberi alabilirim
Benim doktor bitkisel şeyler de önerdi. Mesela adet biter bitmez 15 gün her sabah aç karnına taze kaynatılmış kuru soğanı bir bardak iç dedi hazır gıdaları tüketme, ekmeği bile dışardan alma dedi. Eşime de sarımsak, ceviz, keçi boynuzu özü,nar, muz, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem ye dedi. Sigarayı bırak dedi sen de bunları bı uygulama bana bunu doktor diyene kadar yapmadım. Büyüklerimiz derdi soğan suyu iç diye içmedim doktor diyince 15 gün hiç birakmadan her sabah aç karnına içtim

Aslinda kullaniyordum ama biraktim hamile kalmadikca bos bos vitamin kullaniyorum dedim yine d vitaminini iciyorum bir tek ama folit asit ve digerlerini biraktim
Yani bende çok uzun süre kullanmıştım işe yaradımı bilmiyorum tabi

Böyle jel falan bence uğraşma hiç kasma keyif almaya bak çünkü çocuk için yaptığında kendini kasiyorsun rahminde kasılıyor öyle düşün

Ya onerilerin icin tesekkur ederim denerim hepsini doktor esimede biraz volum az dedi etkilemez ama sigarayi stresi ve sagliksiz yemegi birakman daha iyi dedi ama azaltsa bile birakamiyor sigarayi hicte umudum yok ama diger herseyi uygulayacam by ay insAllah faydasini goruruz

Bir arkadaşım 5 senedir kalamıyordu eşinde de sorun yoktu herseyi denediler sonrasında yoruldular ara verdiler suan 7 aylık kızı kucağında. Psikoloji gerçekten önemli nasip kısmet inşallah tez zamanda evlatlarınız olur

İnşallah gerçekten ben hiç bitkisel şeyler yapmazdım ama uzman bir doktor söyleyince yaptım. Benim şuan olmadı ama aynı doktora arkadaşım da gitti ve uyguladı şuan hamile yani kişiden kişiye değişiyor. Kesinlikle tamı tamına dene güzel haberlerini bekliyorum inşallah Olursa bana da dua edersin

Amin inşallah teşekkür ederim gerçekten psikoloji çok çok önemli.

Yaa tabikide dua ederim hemde her zaman duamda olursun o zaman bu ay full uyguluyorum artik hayirlisi ile nasip olur insAllah bizlerede kendimede benim gibi bu hissi yasamak isteyen herkesede bu mubarek gunlerde dua edecm bol bol❤

Yaa tabikide dua ederim hemde her zaman duamda olursun o zaman bu ay full uyguluyorum artik hayirlisi ile nasip olur insAllah bizlerede kendimede benim gibi bu hissi yasamak isteyen herkesede bu mubarek gunlerde dua edecm bol bol❤
Birde cinsel ilişkiden bir saat önce bir su bardağı suyla bir çay kaşığı karbonatı karıştırıp rahimin içini silmemi söyledi doktor. Rahmin kendi asiti sperme zarar vermesini engellemek içinmiş ben uyguladım hiçbir zararı yok bunu da yap. Birde ilişkiyi bir gün arayla yapacaksınız dedi. Ben eğer doktora gitmezsem bunları tekrar uygulayacağım.

yabancı bir kadın doğum uzmanı en kolay hamile kalma pozisyonunu anlatıyordu bir videoda belki işine yarar...

Ay hic duymadim bunuda denerim herseye acigim valla denerim. Evet doktorum bize hatta bir takvim cikartmisti yumurtlamama gore iliskiye girilecek gunleri isaretledi dene dedi ama yine olmamisti

Ay hic duymadim bunuda denerim herseye acigim valla denerim. Evet doktorum bize hatta bir takvim cikartmisti yumurtlamama gore iliskiye girilecek gunleri isaretledi dene dedi ama yine olmamisti
Bize takvim falan değil sadece 3 dört günlük bişey yazdı günü gününe ve saati saatineydi.

Merhabalar kızlar aranıza yeni geldim fakat artık o kadar yoruldum ki 3 senedir çocuk istiyoruz ve olmuyo belki vardır bu konuda bir tecrübeliniz lütfen bu değerler sizce nasıl yarın sonuçlar için doktora gideceğim amh sonucum yeni cıktı amh 3.03 nasıl sizce

Eklentiler

• 063E3FC7-C119-43EF-86AC-00F548387B79.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…