Hiç bir şey anlamadım vallahi , açıklayacak aranıyor

bence onun her çektiği yere gitme.hamam konusunda da kına gecesi öncesi kız kız gideceğiz arkadaşla gibi şeyler söylemeliydin.kendine bir taktik belirle yoksa bunlarla baş edemezsin

eskiden olsa agzının payını verır cekılırdım koşeye derdim..
lakin bu türden çok var piyasada en ıyısı gormemezlıkten gelıp dedıklerıne sırıtıp guluceksın ıyıce salaklasıyorlar

Çok muhattap olmucan, duvar olsun aranızda.
Şimdi yaptın yaptın bunu, sonra o laf sokmalar alır başını gider valla

Hamam mi ya bu hamam işi hala varmı ?

Kaynanani boyle kabul edicen yapicak bir şey yok sorun edersen bi sure sonra iyiden sorunlar çıkar mutsuz olan sen ve sevdigin olur.lakirti bos laflar onun ki

Çok haklı kızınız gerçekten.Şakayı kaka yapmak derler ya öyle oluyor.Hani ben allaha şükür hiç takıntılı bir insan değilim.Halimden memnunum ama olmayadabilirdim.Takıntılı ve bazı şeylere çok üzülen bir insanda olabilirdim.İnsan bir kadına öylesin böylesin derken azıcık düşünür ya hu :)

Bunun dobralıkla hiçbir alakası yok.Resmen oğlunun açığını kapatmak için çabalıyor.Okumakla alınan maaşın ne alakası var? Çok patavatsız konuşuyor.Gelin kaynana arasında kıskançlık olur ya oğlunu paylaşamıyor gibi.Bence siz de biraz sesinizi çıkartın.Yoksa bu böyle devam eder.

Yani erken yaşta evlenmiş lise mezunu o da.Ama kendinden çok sevgilimi övüyor olması bana dediğim gibi düşündürttü.Yoksa bu da bir ihtimal gerçekten hiç düşünmedim ben ama :)

İlla kendisinde çok iyi gördüğü birşeyler vardır, anneliği üstünden dediklerine karşılık verin biraz, oğlunu övüyorsa gıcık olmak, ya ben neyim be teyze demek normal olan :) oğlum çok çalışkan denmesine, annesi neyse çocuğu da öyle olur demek win/win. Ay ben hiç çalışkan değilim diyemez nasılsa, dobralık kendini bir şey sanmakla yakından alakalı olduğu için. Gönlünü hoş tutmak, söylediklerinden etkilenmemek arasındaki dengeyi oğluyla siz kurarsınız ilerde.

Patavatsız insanların "ben çok dobrayım" kandırmacası hala tutuyor mu yahu?

Yani her şeyin sonuna kahkaha efekti ve şaka kııız diye bir tonlama ekleyince şaka olmadığı gibi bu dediğinizde de çok haklısınız.Kalbindekini söylemekle ağzına geleni söylemeyi karıştırıyor sanırım :) Ama sorunun bende olmadığına emin oldum , güzel oldu efenim

Aklı sıra oğlunu ezdirmiyo bu tavrı değişmez.çok umursama mesafeli dur.önrmli olan eşinin böyle düşünmüyo olması.inş değişmez evlendikten sonra

Ya kendisi kesinlikle öyle biri değil ama büyük konuşmamak gerek tabii.Değişmeyeceğine inanıyorum.Zaten çok sık görüşmeyeceğiz benim ailemle de onun ailesiylede ama yine de güceniyor bi noktada insan.Teşekkürler bu arada :)

Yav bosver bunlari nisanlin sana yan ciziyor mu ona bak aeaniz iyiyse sorun yok.yazik aslinda kendi eksiklerini sende kusur bulmaya calisiyor.bazi arkadaslarimin dedigi gibi araya mesafeni koy.adamla iyi gecin sen bakma k.validenin soylediklerine.cok mutlu olursun insallah once k.validene sonra seni sizi cekemeyen herkese karsi.canim uzme kendini mutlu ol...

Sen universite mezunu , oglu lise mezunu oldugu icin kompleks yapmis, bu kadar net ve acik.

Bende öyle düşünüyordum ama emin olamıyordum işte.Yani garip geliyor bana ya sevinmesi bile lazım sanki.Karı koca çalışıp geçinip gideceğiz birlikte.Ne ben onun eline bakacağım ne o benim.Zaten o saatten sonra her şeyimiz ortak yani.Ama öyle olmuyor demek ki :)

Bakalım bir daha ki sefere daha bir açık konuşmak gerekiyor demek ki :) Şu anda bile kırıcı ki ilerisini hiç istemem tabii...Çok teşekkürler :)

Amin amin herkese :) Yani ben çoğunlukla tebessüm edip konuyu değiştiriyorum.Hiç benlik şeyler değil çünkü yani orada laf yarıştırmasını herkes pekala bilir tabii , ama ne gereği var diye düşündüm hep.Buradan anladığım kadarıyla da hafif ses gerekiyormuş :)

Her fırsatta size laf atan bir kadının, hamama ne amaçla götürdüğü çok bariz aslında. Kendinizi böyle durumlara sokmayın, onun dediklerine de gülün geçin. Hiç sinirlenmeyip cevap vermeye tenezzül bile etmediğinizi görmek asıl ona dokunur; hem de siz ağırlığınızı korumuş olursunuz.

Ya bizim sevgilimle aramızda hiçbir sorun olmadığı için ona yansır diye çekindim biraz.Birde çok görüşmeyeceğiz zaten diye teselli ediyordum hep.Ama ailem o kadar çok seviyorlar ki damatlarını arada bir diyorum hani laf sokmak yerine nasihat veren biri olaydı keşke karşımda diye :) Dediğiniz gibi huyuna gitmeyi de denemek lazım bi , bakalım ya kafam karışık cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…