Hiç bir şey anlamadım vallahi , açıklayacak aranıyor

bu durumda repertuarınıza .....ilahi kaynana ömrün tükeneeeee intizar eylesin yar yar burçak ekene....işte efenim kaynanayı kaynar kazana atmalı yandım gelinim derse üstüne odun atmalı türküleriyle şenlendirebilirsiniz ,kulaklarınızı tıkayın yolunuza bakın bu durumda elbet boğazı kurur da susar kendileri....saygılarımla

dobralık başka boşboğazlık bambaşka....
bikaç lafına cevap ver keser sesini..

Patavatsızlık olduğunu düşünüyorum bende hepte öyle düşündüm ama güldüm geçtim belki o zaman bırakır bu tarz söylemleri diye.De tutmadı pek anladığınız üzere :)

Kurarsak tadından yenmez :) Ama güzel cevap yani en azından laf sokamayacağı bir alan kendisi

Evet, yani okunmayan üniversite üzerinden laf sokmak daha çok sinir bozar onun için ama karşılığı daha ağır olur, hiç olmadı annen benim üniversiteme çok taktı, sen de takar mısın ilerde diye sormanız, bir taşla iki kuş olur. Oğlunun söyleyecekleri annesine batmaz, sen bırak annemi önemli olan ben değil miyim?, tavrı sorunu çözmez bu arada :) Annesine belli edene kadar belli belirsiz işlemeye devam. Susup, gülümseyip konuyu değiştirmeniz her zaman işe yaramaz, takmıyorsunuz ama bunun onun da görmesi lazım, bu şekilde takmadığınızı yalnızca siz biliyorsunuz. Benim annem beni çok sevdiğinden istediğim bölümü okumam için elinden geleni yaptı derseniz, ben sevmiyor muyum sen ne demek istiyorsun lafını duyarsınız ama atıyorum yaptığı birşeye güzelmiş bunları okulda öğretmemişlerdi derseniz takdir ihtiyacını bol bol karşılarsınız, devamlı nasihat etse ondan da bıkardınız emin olun :)

Ahahah allah iyiliğinizi versin e mi Çok teşekkürler repertuar sağlam oldu düğünde çaldırıp inceden mesaj veririm belki

Ayy çok fenaymış kıız sende onu ya kendi silahınla vurcan yada heç kale alıp cvp vermeycen kii çatlasın... dumur et onu...

Devamlı nasihat olarak değilde tabii hani ikinci bir aile büyüğü belki anne figürü olarak yani :) Çok teşekkürler ayrıyeten de sen bırak annemi kısmı aynen doğru hahah :)

Kayınvaldeyle hamama gidilir mi be kuzum buradaki adetlerde hamama götürmekteki niyet g.te memeye bakmaktır..
Kasası falan sağlam mı diye:)

Ahaha ben uygulamalı öğrenmiş oldum ya Ya adetleri bilmiyorum pek o var birde tabii ama yani bakmak var bakmak var cidden sokakta yiyecek gibi bakan hanzolara nasıl kızıyorsak bu da ayıp vallahi.Adetlerimiz evlere şenlik ne diyim

Artik emin oldun sekerim, hepimiz u konuda hemfikiriz :)

Ne yapmalısın?
Tüm bu söylemelerine karşı tüm dobralığınla kapak cevaplar vermelisin.
Sonra da hahahahah ayyyyyy ilahi anne diye butlarına şaplak atmalısın..

Ne yapmalısın?
Tüm bu söylemelerine karşı tüm dobralığınla kapak cevaplar vermelisin.
Sonra da hahahahah ayyyyyy ilahi anne diye butlarına şaplak atmalısın..

Ahaha kısasa kısas diyorsun Deneyeceğiz artık bi şeyler , bakalım :)

Eğer kv bu tarz konusuyorsa fazla samimi olmamaya çalışın nacizane tavsiyem..
Bir sure idare edilebilirmis gibi geliyir ama farkina varmadan içinizde birikime sebep olabilir.. nerde patlayacaginizi da Allah bilir

Eğer kv bu tarz konusuyorsa fazla samimi olmamaya çalışın nacizane tavsiyem..
Bir sure idare edilebilirmis gibi geliyir ama farkina varmadan içinizde birikime sebep olabilir.. nerde patlayacaginizi da Allah bilir

Ben de bunu istemiyorum zaten.Yani başka hiç bir sorun yok çünkü.Böyle bir sebepten patlama noktasına gelmeyelim :) Hem istemli hem istemsiz çok yakın olmamız zaten mümkün değil , teşekkürleer

Kadın bildiğin manyakmış

Hahah yani herkes bu hallerine çok alışkın gibi davranınca başlarda dedim acaba ben abartıyor olabilir miyim :) Ama yok arkadaşlarımın söyledikleri olsun burada aldığım yorumlar olsun emin oldum artık Bir süre daha huyuna gideceğim bakalım eğer değişiklik yoksa bende manyak yanımı sokarım devreye napalım Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hani...

kaynana kaynana kaynar kazana misali ..
kk da olmasa kaynanaları kime anlatcaz ki ..

Ya ben zaten tesadüfen denk geldim buraya :) Öyle dolanıyordum kozmetik ürünler vs. derken farkettim.Baktım baya da kişi ilgilenip cevaplıyor konuları ne kaybedicem canım diyerek yardırdım işte Aynen ama cidden kaynanadan çok muzdarip varmış

mesafeli olmak en güzeli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…