Hiç bir şey anlamadım vallahi , açıklayacak aranıyor

Yani bizde o kadroya yakındık ama arkadaşlarım yoktu benim.Takmamaya çalışıyorum ama ilerlerse takmaya başlarım biliyorum.O açıdan bir çözüm bulmak istedim :) Teşekkürler :)

Offf iyi sabir valla ben askimdan olsem dayanamam onun beni ezdigi gibi laf sokarim 'evet bana mimar sinan da bunlari ogretmediler ama muhtemelen siz de İLKOKULda/LİSEde ogrenmediniz di mi bunlari :) ' diye

Hahah kötü olmak istemiyorum ya yoksa laf dalaşına girmesi pekalaa kolay Sabırlı olduğumu bilmezdim bende öyleymişim meğer

Mimar Sinan mezunu, yurtdisinda yasamis, guzel bir gelin komplekslerini tavana vurdurmus olmali Hiiic takma sen mutluysan. Vucudunu elestirirken "Oglun oyle demiyo ama?" de, sonra sen de saka saka dersin

Hahah çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın demek ki :) Yani onu şakayla karışık söyledim ama örnekler çok çook olduğu için genel olarak gülüp geçmek gibi bir yol izledim :) Tabii ki mutluyum yoksa dinlemezdim asla

Tüm yorumları okumadım,belki yazan olmuştur.
Bence kartları açık oyna.Bir daha eğitimden sözederse,amacının farkında olduğunu kibarca belli et.
Mesela...Anneciğim,benim üniversite mezunu olmamı,X'in lise mezunu olmasını dert ettiğinizi biliyorum.Ama inanın bu aramızda hiç sıkıntı olmuyor,biz dert etmiyoruz.Siz de artık diploma meselesine fazla takılmayın.Böyle sürekli gündeme getirmeniz hoş olmuyor.
Tabii bu konuşmayı nişanlın yokken yapsan daha iyi olur.

Hahah kötü olmak istemiyorum ya yoksa laf dalaşına girmesi pekalaa kolay Sabırlı olduğumu bilmezdim bende öyleymişim meğer

biz de nişan yolundayız, sevgilim annesiyle tanıştırdı bi akşam oturuyoruz hep beraber kadın bana ne bu süs püs o o saçlarına neden boya sürüyosun artık beğenen beğenmiş seni gibi bi şey söyledi kenardan hafif açılmış saçlarına bakarak 'genç insanım, kafamda saç var ki boyuyorum mine teyze' dedim dayanamayıp. sevgilim de aferin laf söyletme kendine demişti dönerken

Ya böyle konuşunca anlayacağını pek sanmıyorum.Denenebilir tabii ama bu sadece bir kısmı sonuçta.Diplomayı beğenmediği gibi direk beni de uygun bulmuyor gibi

Yani tanıştırıldığı günde söylenecek laf mı o teallam Güzel söylemişsin vallahi :) Bende çok hafif hafif dozunda cevap verdim ama işte bitmek bilmiyor ki enerjisi sağolsun Gülüp geçmek daha kolay geldi...

Okul insanı adam etmez, doğrudur da, senin kvde de insan olamamış kbakma. Yaptığı çok büyük ayıp. Nişanlın biliyor mu?

Oğlunu senden kıskanıyor , bunu her kaynana yapar , laf sokma olayı 20 yıl evli kalsanda olacak en iyisi kabul etmek ve sinir olmamak ,

ayrıca kadın kendisiyle barışık değil ne diye senle uğraşıyor bulmuş oğlum düzgün kız deyip sevineceğine oğlu evlenmeyip başına bela mı olsun ?

Okul insanı adam etmez, doğrudur da, senin kvde de insan olamamış kbakma. Yaptığı çok büyük ayıp. Nişanlın biliyor mu?

Çıtlattım ucundan kıyısından da çok detaylı bir şekilde bilmiyor.Ama annesinin huyunu biliyor o ayrı.Bir kaç kere laf çarpmışlığı var masada annesine gırgırla karışık.Ben de nişanlıma laf söyletmem haberiniz ola falan demişti.Ama ben araya onu koymak istemiyorum.En son nokta olarak düşündüm onun konuşmasını , hem annesi onun lafına gücenmez , alınmaz ve belki ciddiye de almaz.Oğlu sonuçta.Yani ben öyle düşünüyorum en azından :)

Yani bir kez daha yazmıştım sanırım oğluyla değil de kocasıyla evleniyorum gibi biraz kıskançlığı Birde onun düzgün kavramını karşılamıyorum anlaşılan ki o kavram baya sıkıntılı kendisinde :) Şimdilik anlık olarak gücensem de çok durmuyorum üstünde ama ilerde ne olur bilemem tabii

O zaman dediğin gibi hiç erkekleri karıştırma. Bu kadınla baş edebilirsin. Çünkü içinde ne varsa dilinde, dan dan söylüyor. Bence eskisi kadar sık arayıp görüşme. Sorarsa nişanlın, ucundan çıtlat ama detay verme. Kayınvalidenle bir araya geldiğinde aynı şekilde devam ederse, ciddiye alarak usul usul söyle lafını. Bu şekilde mi düşünüyorsunuz anne, eğer böyle düşünüyorsanız çok kırılırım. Ben oğlunuzu seviyorum, o da beni çok seviyor, bizim aramıza böyle düşünceler giremez, izin vermeyiz de. :) Tabi şirin şirin.

Kilona laf ederse tekrar, yarın öbür gün çocuk olunca çok rahat ederim işte ne güzel, aşırı kilo almam. Hem oğlun beni böyle beğendi de. Altta kalma bence.

Kafana takma canım bence. oglu ile aran iyimiş hem kendini geliştirmiş olması güzel seninde önunde senen var geliştirirsin. herkes anasının karnında öğrenmiyor.zamanla olur.alaydan yetişenden daha bilgili gözüküyor ama okumakda şart. şimdiden hayırlısı olsun.ALLAH tamamına erdirsin....

Tabii ki ezdirmemek lazım ki daha bu kadar yeniyken yani.Buraya yazdığım meseleler örnek açısından olduğu için bir sürü detay var öyle.Önemli olan benim genel bir tepki verebilmem.Hani lafın gideceği yeri bilmesi gerekir ama insanları değiştiremiyorsun tabii.Umarım sorun çıkmaz :) Teşekkürler bu arada :)

Amiiin , çok teşekkürler :)

Rica ederim. Benimki de biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla familyasından. :) Zamanında çok kırıldığım bir dönem olmuştu ve baktım olacak gibi değil, artık mesafe koydum. Üzmüyorum da üzülmüyorum da en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…