- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Ustunun ustu yok mu? Yani herkese ayni anda anlatma derdini.. tam muhatabini sec ve ona derdini anlat. Ki biseyleri gizleyerekİşime son vermediler üstüm çıktı tek kişi kaldım yaptığım işin belli bi kısmını öğrendim sadece risk tarafını bilmiyorum tek kaldım ve bunu kalanlara anlatamıyorum nasıl böyle bi riski alabilirim bilmediğim bir şeyi nasıl tamamdır bana verin görevi bana tamamen diyebilirim
Üstümün üstü var oda bu sürece hakim değil yaptığım işin risk tarafını oda bilmiyorum ben ne anlatsam boş ifade edemiyorumUstunun ustu yok mu? Yani herkese ayni anda anlatma derdini.. tam muhatabini sec ve ona derdini anlat. Ki biseyleri gizleyerek
Konusma acik acik
Burda bana yazdigini ona anlat. Ben herseyin acikca konusulmasi taraftariyim.
Evet çünkü çözümüm yok üstüne bide ev sahibi sorunu çıktı gerçekten dayanamıyorum artıkBuarada butun konularin is yerin ve ozellikle kv ile ilgili.. bence ya takmayi birak su kv yi ya gorusme.. is yerini degisebiliyorsan degis.. baya takinti yapmissin
O zaman verilen gorevini yerine getireceksin, yanlis oldugundada ben soylemistim dersin. Hem isi ogretmeyip sonrada bilen kisi gidince onlarin pacasi tutussun seninki degil. Buarada ustunun gidecegi belli degil miydi? Neden iai ogretmeden gitti?Üstümün üstü var oda bu sürece hakim değil yaptığım işin risk tarafını oda bilmiyorum ben ne anlatsam boş ifade edemiyorum
Sen çok fazla bunalmışsın her şey üst üste gelmiş. İş sorunu çözülür ev sorunu da çözülür. Diğer konunda da söylemiştim ev sahibi konusunda yasal haklarını ara. Böylece biraz zaman kazanmış olursun çünkü ha deyince sizi çıkaramaz. Adamın evine kazık çak demedim elbette ama ev aramak için yasal süreci ne kadar uzatırsan o kadar kar. Bir ayda ev bakmakla iki ayda bakmak arasında fark var. Arkadaşlar bu ev sahipleri konusunda mümkün mertebe yasal haklarınızı kullanın, yasal süreç vs uğraştırın iyice cozuttu çünkü çoğu ev sahibi artan kiralar karşısında ağzının suyu akar oldu milletin, ayıptır günahtır. Kiracılar çok mağdur ediliyor son dönemde bu yüzden. Yasal sürece sokun biraz uğraşsınlar belki bundan sonra akıllanır bazı ev sahipleri. Bu haksızlıklara bi ayar çekmek lazım madem devlet el atmıyor kiracı olarak yasal haklarınızı kullanın ne azından hayal ettiği zamanda çıkaramasınlar ve kiracı çıkarmanın kolay olmadığını bilsinler. Kötü niyetli ev sahipleri içindir bu sözlerim.Evet çünkü çözümüm yok üstüne bide ev sahibi sorunu çıktı gerçekten dayanamıyorum artık
Bunun yokluğunu bilmediğin için kıymetini de bilmiyorsun. Bak ben boşanıyorum. Çok senep var ama biri de eşimin ailesinin gram destek olmaması ama eşimin onları başüstüne koyması. Koruması, kavgalar.İkinci işi yapıyorum sosyal medyadan evden yaptığım şeyleri satıyorum eşimde evde kullanmadığımız şeyleri satıyor. Eşim arkamda oda cok üzgün. Ve çaresiz. Ailesinden dolayı oldukça mahçup hissediyor kendini.
O zaman bu süreçte onun bir suçu yok. Terketmek; onu bu dönemde yarı yolda bırakmak olmuyor mu? Duzelene kadar biraz dişinizi sıkın. İnanın hep böyle gitmeyecek. Elbette düzelecek. Önemli olan; birbirinize destek olmayı bırakmamak.Güçsüzüm çözemiyorum bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi eşim bana kötü davranmıyor
Boşanmak en son caren olmali bence anladığım kadarıyla eşinle problemin yok aileler hep ikinci plandaHerkese merhaba.
28 yaşında 1.5 senelik evliyim. Finans şirketinde çalışıyorum eski işimden ayrılalı 1 sene olacak hakkım yenildiği için 7 senelik işimden ayrılıp suan çalıştığım firmaya girdim. Girmez olaydım hayatım alt üst oldu. İki kişilik ekiptik şimdi üstüm gidiyor ben tek kalıyorum inanılmaz bi belirsizlik var. Ev sahibimiz bizi evden çıkarmaya çalışıyor. Üstelik eşimin annesi tarafından sözlü olarak burası sizin eviniz dediği eve geçemiyoruz eşim cok direndi muhtaç olduğumuzu söyledi kira ödemeyi teklif ettiğimiz halde annesi kabul etmiyor. Bu evden çıkarsak (ki başka bi yere taşınacak gücümüz hiç yok)
Şuan oturduğum eve girmek istemiyorum oraya ait değilim ve kendimi huzursuz hissediyorum. Eşimide istemeden huzursuz ediyorum.
Eşimin ailesi deseniz beni hiç istemedi babası bana baba deme dedi çekti gitti.
Yaşım ilerlediği için çocuk sahibi olmak istiyorum diye düşünemiyorum bile.
O kadar çaresizim ki o kadar mutsuzum ki
Artık gerçekten boşanıp bekar hayatıma o düz yaşantıma dönmek istiyorum koşturmaktan yetişmekten sıkıldım artık akıl verin ne olur
Daha yeni evli sayılırsınız, eşiniz arkanızda durduktan sonra zamanla size alışacaklar,Dayanamıyorum cünkü biraz değil inanın evlendim evleneli hep sıkıntının içindeyim kimse beni istemiyor
Eşinizin ailesi sizi nasıl bu kadar zora sokabiliyor?
Destek olmuyorlarsa farz edin ki yoklar.
Eşiniz tamam da sizin gönül bagınız da yok, nasıl mutsuz edebilirler ki?
28 yaşındaymışsınız, Allah sağlık versin çocuk sahibi olabileceğiniz uzuuuuun yıllar var.
Bir yere yetişmiyoruz, yetişmiyorsunuz.
Teşekkür ediyorum bizde 2+1 ve olsbildiğince minimalist bi evde yaşıyoruz şuan fazla bulduğumuz bi cok eşyamızı satışa çıkardık kendimize harçlık yapabilmek için. Ek iş yapıyoruz evde sosyal medya üzerinden satışlarımda mevcut ama dediğim gibi yetmiyorum tüm bunlara ek olarak sanki tek suçlu bizmişiz gibi davranarak yüzümüze kahkaha atıp gülüyorlar ya o an önünde bulunan küllüğü suratına çarpasım geliyorTek siz değilsiniz ki bunları yaşayan . Eşiniz de arkanızda . Ailesinin hiç olmadığını düşünün , kimsesiz biriyle evlendiğinizi düşünün. Zor zamanında yanımda olmayanların zor zamanında ben de olmayacağım deyin . İlk evlenince genelde herkesin borcu olur . Sizin tek şanssızlığınız kiralar çok arttı . Gerekirse 2+1 eve taşının biraz masraflar azalır .
Yeni iş her zaman sıkıntılı olabilir . Ama zamanla her şey daha da iyileşecek . Borçlar zamanla bitecek , işe zamanla alışacaksın . Zamanla belki biraz birikim yapıp ev için peşinat biriktireceksiniz. Bebek için acele etmeyin . O da stres konusu başlı başına .
Şöyle bir rahat nefes alınca bebeği düşünürsünüz .
Matematiğinizin iyi olduğunu düşünüyorum. Özel ders verin ilkokul öğrencilerine , grup dersine başlayın mesela . Uzaktan ders bile verebilirsiniz . 150-200 TL olan dersi siz 100 TL’ye verin ilk başta . Böylelikle daha çok kişiye ulaşırsınız . Size cep harçlığı çıkar böylece .
Bunlar boşanma sebebi değil bence , aksine eşinin arkasında dağ gibi durup evine , evliliğine sahip çıkma motivasyonu bence .
Aileleri de bu kadar kafaya takmayın , ektiklerini biçecekleri zaman gelecek .
Yahu hala takıldığın yerdesin . Gitmeyin , görmeyin , duymayın . Böylelikle rahatsız olmazsın . Son kez gidin biz böyle böyle zor zamanlardan geçiyoruz, ya söz verdiğiniz gibi bize destek çıkın aile olalım ya da size destek çıkmayacağız deyin aile olmadığımızı iyice belirleyelim deyin . İki türlü de size faydası olur çünkü destek çıkarlarsa size fayda , yok çıkmazlarsa iyice mesafe koyarsınız aranıza . Bu da fayda olur .Teşekkür ediyorum bizde 2+1 ve olsbildiğince minimalist bi evde yaşıyoruz şuan fazla bulduğumuz bi cok eşyamızı satışa çıkardık kendimize harçlık yapabilmek için. Ek iş yapıyoruz evde sosyal medya üzerinden satışlarımda mevcut ama dediğim gibi yetmiyorum tüm bunlara ek olarak sanki tek suçlu bizmişiz gibi davranarak yüzümüze kahkaha atıp gülüyorlar ya o an önünde bulunan küllüğü suratına çarpasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?