Hiç bir şey hemde küçük bir yerde yaşıyorum bindallı istiyorum bulduklarım eski püskü şeyler giyilmiş hepsi dış mekan çekim fotoğrafçısı yok mekan yok adam bi tane sıradan makineyi alıp geliyor dış mekan çekimi için profesyonel bile değil doğru düzgün kuaför yok ne yapayım ben ömrümde bir kere evleniyorum çok mutsuzum
Mutsuz olup en güzel zamanlarını kendine zehir etmeye değer mi? Düğün zamanı herkes terslik yaşar. Sıkma canını. Elindekilerle mutlu olmaya bak.
Öyle olmalıyım belki evet ama gönlüme göre bir bindallı bile bulamamak çok ağır geliyor albümler bölümünden bakıyorum ne güzel mekanlarda dış mekan çekim yapmışlar imrenmemek elimde değil olmayanı oldurmaya çalışmaktan yoruldum
Bu saydiklarinin evlilikte zerre onemi yok emin ol..sehirde yasayip en guxel bindalliyi giyen en iyi fotolari cektirenlere bi sor bakalim kac kere acip resimlere bakmislar..onemli olan es adayinizin sizi evlendikten sonra pisman etmemesi..unutmayin bunlar gecici seyler 5 yil sonra ne siz ne misafirler bindallinizi hatirlayacaksiniz ama esinizle her gun her dk beraber olup hayat gecireceksiniz...es adayinizla mutluysaniz gerisi bosverin...
Allah pişman ettirmesin eşimle yuvama huzur versin cümlesine içinde de bana
bende her genç kız gibi özeniyorum özel olsun istiyorum bazı şeyler ama imkanlar çok kısıtlı olanda başka bulamaz diye faiş fiyatlar istiyorlar kına el gülümü çerez kesemi bile netten alıcam bu dönem zaten çok stresteyim bu imkansızlıkta beni çok yordu
Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
Hiç bir şey hemde küçük bir yerde yaşıyorum bindallı istiyorum bulduklarım eski püskü şeyler giyilmiş hepsi dış mekan çekim fotoğrafçısı yok mekan yok adam bi tane sıradan makineyi alıp geliyor dış mekan çekimi için profesyonel bile değil doğru düzgün kuaför yok ne yapayım ben ömrümde bir kere evleniyorum çok mutsuzum
Kendine konu açmalısın.
Ay cok ozur dilerim ben yeni konu aca basmistim aslinda, gercekten ozur dilerim telefondan girdigim icin karisti herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?