Hiç bir şey istediğim gibi olmuyor

Dis cekim için nette face te bi dolu insan var arıyorsun telefonla fiyatta anlasirsan geliyolar bindallidada ayni sekilde bulabilirsin.. kuafire bişi diyemicem..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herşey istediğin gibi oluyor görünüp ters de gidebilir.
En istediğin makyözün yaptığı makyaj akabilir,saç bozulabilir,gelinlik yırtılır,fotoğraflar kötü çıkar,düğün eğlencesiz olur vs...
Herşeyi hayalindeki gibi ve eksiksiz yapmanın imkanı yok zaten.

düğün yaklaşıyor.bunun stresi zaten çok büyük birde böyle küçük hatta bana göre sıradan şeyler için stres yaşama.
bende öncelerde senin gibiydim hep şaşalı olsun düğünüm istiyordum ama yakın zamanda ablamın düğünü oldu ve ondan çok iyi bir ders aldım diyebilirim.ablam benim tam aksimdi.o böyle şatafatlı şeyleri sevmezdi asla.gelinliğini bile hiç aramadı diyebilirim.gelinlikçiye girer girmez "işte bu benim gelinliğim"dedi ve anında aldı.başka hiç bir gelinlik denemeden.kına gecesinde ikna etmeye çalıştık onu "haydı bindallı alalım"diye.asla istemedi.kuzenimizin düğününe giydiği şık bir elbisesini giydi.sonuç tabiki düğünün ve kına gecesinin en güzel gelini diye konuşuluyordu.kuaförü bile sıradan bir kuafördür.ayıptır söylemesi maddi durumumuz allaha şükür iyi.yani pahalı kuaförlerde anlaşabilirdik ama ablam asla böyle birşeyi istemedi.düğün günü saçı,makyajı yine muhteşemdi.sıradan kameramanla,fotoğrafçıyla anlaştık.geçenlerde dvd ler geldi.insan izledikce izliyor düğünü.bıkmadan,sıkılmadan.kısacası böyle şeyleri takmamak gerek.takmadığın sürece herşey yolunda gidiyor.
düğününüzün,kınazın tadını çıkarmaya bakın siz.allah mutlu etsin sizi.tebrik ederim.

Merhaba 2. el düşünüyor musunuz bilmiyorum ama Buradaki forumlarda bindallı satan bir kaç kişi görmüştüm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=723659&highlight=Bindall%FD
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713138
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687808
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=617366
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=613360

Ve daha bunun gibi bir çok konu vardı.. Ama eminim ki internette satılan sıfır bindallı da vardır alışveriş sitelerinde falan..
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eminim ki az çok memnun kalacağınız düğün fotoğrafçısı vb. bulursunuz ya..
Sizi çok iyi anlıyorum insan 1 kere evleniyor en güzelini ister..
Umarım istekleriniz gerçekleşir...

27 yasinda bekarim, yalnizim, her aksam yalniz oturuyorum, igrenc hissediyorum.

Ne guzel evleniyorsun, birak fotografciyi, bilmem neyi kardesim, olmayiversin onlar da, mutluysan ne onemi var bunlarin?

Keske senin yerinde ben olsaydim.

Canım benim yaa. İnsallah en kısa zamanda karşına sevebilecegin, evlenecegin iyi biri çıkar. Allah gönlüne göre versin.

Kusura bakmayin ama bana biraz sükretmeyi bilmeyen biri gibi geldiniz.Mesajlarinizin cogu mutsuzluk akiyor.Allah nisanliniza yardim etsin.

yukiik ne yaptın bulabıldın mı ıstedıgın gıbı bırsey?

Son düzenleme:

nerde oturuyosunuz acaba merak ettim, bir de çalışıyor musunuz, eşiniz ne iş yapıyo, merak ettim

Cok iyi anliyorum duygularini. Cunku her kizin en buyuk hayali dugunudur ve o gunu muazzam olsun ister. Hakkin da...

Bundan 8 ay once evlenirken ben de ayni fikirdeydim.

Esim ve esimin ailesinin isteklerimi pek de onemsemedigi bir ortamda ne yaptim ne ettim, hayal ettigim dugune yakin bir seyler olmasini sagladim. Ama hicbir sey asla mukemmel olmadi tabii.

Bir bindallim vardi, herkes gelinligimi birakti onu konustu. Saraylardaki prensesler gibi bir tavir ekledi durusuma. Kendimi taniyamadim.

Sacim, makyajim... Adamlar beni alip birkac saatte bir peri kizi yapmislardi sanki. Gorenin ici gecti.

Binbir elemeden sonra buradan bir arkadasin onerisiyle Mersin'den Serkan Oztas'i getirttik dugunumuze. Tum dis mekan ve dugun cekimlerimizi o yapti. Feci eglendik.

Fotograflar bir geldi... Akli uctu herkesin. Gunlerce bakmalara doyamadim. Sanki dunyanin en guzel gelini ben, en muthis damadi esim ve en harika dugun fotograflari bizimdi.

Esimin facebook hesabinda, benim instagram'imda ortalik yikiliyordu fotograflarimizla. Gorenin evlenesi geliyordu.

Ama bilmiyorlardi ki biz aradan gecen 6 aya ragmen hala kari koca olamamistik. Ben vajinismustum ve esimle aramizda derin bir ucuruma sebep oluyordu bu durum.

Herkes fotograflarimiza, bindallima, gelin cicegime imrenirken ben her gun agliyordum tek basima.

Iki bucuk aydir baba evindeyim. Birazdan avukatla randevum var, bosanma davasi icin gorusecegiz.

Esimle tum o guzel dugun detaylarina ragmen bosaniyoruz. Aglaya aglaya, yana yana hem de...

Tek sorun vajinismus degil elbette. Oldukca buyudu bizim problemlerimiz. Simdi yeniden bir araya gelme ihtimalimiz filan yok.

Biliyor musun ben dugun albumumu hic gormedim. Fotografcimiz internetten gonderdi fotograflarimizi, album hazirlik asamasindaydi.

Hala dusunurum kendi kendime. Serkan Bey'i arayip albumu bana gonderin desem mi diye. Dusun ki fotograf meselesi benim icin nasil onemliydi.

Oysa hicbir onemi yokmus. Benim yuvam dagildi, sevdigim adamla sonsuza dek ayriliyoruz, hayallerim yerle bir oldu, adim evlenip bosandi oldu, psikolojim alt ust oldu. Keske sade bir nikah toreniyle evlenseydim de huzurum olsaydi.

Esim evimizi bana tutmadan sordu diye gelin girdigim eve bile kin gutmustum ben. Simdi o ev nasil burnumda tutuyor bilsen...

Ozellikle biz kadinlar birbirimizi kiskirtip sukseye, havaya, gosterise cok onem verip aslolanim huzur ve saglik oldugunu atliyoruz malesef.

Benim evliligimde payima dusen en buyuk hatam buydu.

Evleniyorsun sen.
Sevdigin adama kavusuyorsun.

Varsin bindallin siradan olsun.

Varsin fotograflarin amator olsun.

Yeter ki o pozlardaki mutluluk ve gulumsemeler hep sursun.

Aci bir ani olarak kalmasin.

Yuzun gulsun canim.
Evliligin daim olsun.

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…