Hiç bir şey mi istediğim gibi olmaz:-(

Renas miran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
52
29
3
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bir yıl oldu evleneli bi çocuğum var özelde çalıştım sonra hamile kalınca bıraktım şimdi maddi durumumuz çok kötü evlenince çok borç oldu eşim daha önce ailesine kredi çekmişti ve hiç bir birikim yapamadı sonra evlenince de hiç destek vermediler eşimin psikolojisi bozuldu tabi bende anlamadım hiç bir şey bizim altınlar vardı götürmüş borsa ya yatirmis hepsi gitti tabi batmis. Az kalsın kendini de oldurecekti utancindan onu da affedemiyorum ona karşı da soğugum hala ve uzerinden beş ay geçti benden habersiz boşanma noktasına geldik ve cok zor günler geçirdik esim ailesi cok kotu aile apartmaninda oturuyorum ve hiç hoş değil tek mutluluğum uc aylik oğlum cumartesi günü sınavım vardı kpss oda kötü geçti hemde yapabileceğim sorular olmasına rağmen sonra aynı gün burdaki bir kolejin sahibi aradı beni sizinle çalışmak istiyoruz diye bugün görüşmeye gidecektim aradim diyo başka birini aldık geçen sene çalıştığım yerden kendim istifa etmiştim onları aradım şimdi onlar da kesin bir şey söylenmedi ve ben çok mutsuzum hiç bir şey yolunda gitmiyor neden öyle bilmiyorum ne yapayım ya kafayı yemek üzereyim neden her şey üst üste geldi

"Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6). ben her zorluğa düştüğümde bu Sureyi hatırla ve dua ederim. İnancını, umudunu kaybetme canım iyi olacak inşallah

Bilmiyorum ya oturup ağladım artık sonra utandım Rabbim in gücüne gider diye bana çok şükür sağlıklı bir evlat vermiş çok şükür ama işte bu sıkıntılar da beni bitirdi yaşam enerjimi kaybediyorum

Farklı sebeplerden dolayı sizle benzer hislere kapılmıştım.

Zamanla ne oldu biliyor musunuz, o günleri aratacak daha büyük bir sıkıntıya düştüm. Ve anladım ki olanları gözümde büyütmüs ve sabırsız davranmışım.

Siz icinde bulunduğunuz bu durumdan ümitsizliğe kapılmayın. Sorunları çözmek için elinizden geleni yapın. Esinizle başka sorununuz yoksa birbirinize destek olun. Herşey insanlar içindir unutmayın.

Bugün kötü olabilir ama yarın bambaşka bir gün...

Farklı sebeplerden dolayı sizle benzer hislere kapılmıştım.

Zamanla ne oldu biliyor musunuz, o günleri aratacak daha büyük bir sıkıntıya düştüm. Ve anladım ki olanları gözümde büyütmüs ve sabırsız davranmışım.

Siz icinde bulunduğunuz bu durumdan ümitsizliğe kapılmayın. Sorunları çözmek için elinizden geleni yapın. Esinizle başka sorununuz yoksa birbirinize destek olun. Herşey insanlar içindir unutmayın.

Bugün kötü olabilir ama yarın bambaşka bir gün...
Eşim aslında çok iyi biri ailesi ile olan sorunları yüzünden çok huzursuzluk yaşadık ben ona sürekli ailenle konuş diyordum oda yok diyurdu annesi babası ve kardeşleri ile ama ipleri koparmis aslında ona söylemedim hiç ama haklı da evlendiğimizde kimse bi kuruş yardım etmedi ona Oysaki o yıllarca onlara para gönderdi ve abisine kredi çekmişti abisi ödeyeceğim demiş ama ödemedi ve biz hala onun kredisini ödüyoruz çok zor ya yine de ailesi ben kötü olsun istemem tabii ki eşim de bunların acısını benden çıkardı bende ona karşı iyi olamıyorum bana yaptığı bu ihaneti unutamiyorum

Eşim aslında çok iyi biri ailesi ile olan sorunları yüzünden çok huzursuzluk yaşadık ben ona sürekli ailenle konuş diyordum oda yok diyurdu annesi babası ve kardeşleri ile ama ipleri koparmis aslında ona söylemedim hiç ama haklı da evlendiğimizde kimse bi kuruş yardım etmedi ona Oysaki o yıllarca onlara para gönderdi ve abisine kredi çekmişti abisi ödeyeceğim demiş ama ödemedi ve biz hala onun kredisini ödüyoruz çok zor ya yine de ailesi ben kötü olsun istemem tabii ki eşim de bunların acısını benden çıkardı bende ona karşı iyi olamıyorum bana yaptığı bu ihaneti unutamiyorum

Sizden habersiz borsaya para yatırması meselesi dikkatimden kaçmış. Haklısınız bu konuda.

Sizden habersiz borsaya para yatırması meselesi dikkatimden kaçmış. Haklısınız bu konuda.
Yani elimizde olan olmayan her şey gitti ve ben hamile idim çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasin inşallah zoruma gidiyor altın kelimesini duyunca bile sinir oluyorum eşim memur olmasına rağmen beş parasız olmak zor benim paralarim da hep gitti yani anlatacağın kit kanaat geçiniyoruz onun yüzünden ve kendi ailem bile bilmiyorum söyleyemedim çok kötü ya

Yani elimizde olan olmayan her şey gitti ve ben hamile idim çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasin inşallah zoruma gidiyor altın kelimesini duyunca bile sinir oluyorum eşim memur olmasına rağmen beş parasız olmak zor benim paralarim da hep gitti yani anlatacağın kit kanaat geçiniyoruz onun yüzünden ve kendi ailem bile bilmiyorum söyleyemedim çok kötü ya

Anladım. Peki eşinizin bu olanlardan sonraki tavrı nedir? Pişman mı? Benzer sorunlar yaşatmayacağına inanıyor musunuz?

Anladım. Peki eşinizin bu olanlardan sonraki tavrı nedir? Pişman mı? Benzer sorunlar yaşatmayacağına inanıyor musunuz?
Açıkçası o olaydan sonra güven kalmadi bende eşim çok mahçup oldu tabi hala konu açılınca başını eğer hata yaptığının farkında beni çok sevdiğine inanıyorum ama yaptığı hata çok büyük hala zihnimde ve öyle bi ortaya çıktı ki herkes duydu yani anlatılacak gibi değil o yüzden oda kabuğuna çekilmiş kimseyle konuşmuyor pek utaniyor bence buda iyi bir şey tabi ben ona söyledim bir daha böyle bir şey yaparsan boşanirim affetmem seni asla diye o da şimdi çok şükür iyi benden habersiz hiç bir şey yapmıyor inşallah bozulmaz

Açıkçası o olaydan sonra güven kalmadi bende eşim çok mahçup oldu tabi hala konu açılınca başını eğer hata yaptığının farkında beni çok sevdiğine inanıyorum ama yaptığı hata çok büyük hala zihnimde ve öyle bi ortaya çıktı ki herkes duydu yani anlatılacak gibi değil o yüzden oda kabuğuna çekilmiş kimseyle konuşmuyor pek utaniyor bence buda iyi bir şey tabi ben ona söyledim bir daha böyle bir şey yaparsan boşanirim affetmem seni asla diye o da şimdi çok şükür iyi benden habersiz hiç bir şey yapmıyor inşallah bozulmaz

O zaman bir şans daha verin ve diğer sorunlarınızı aşmak konusunda birbirinize yardimci olun derim. Her şey gönlünüzce olsun.

İçinden gelmiyo bazen dün gece kaynanam geldi bana ve ona patladim artık herkes kendi kızını düşünüyor bunu anladım ya düğünde takılan altınları kızına svermemisler diye sitem etti bende siz çok mu bize verdiniz diye başladım her şeyi söyledim sizin yüzünuzden bu hakdeyim dedim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama artık çok bunaldim ya

Back
X