Hiç bir sorun yokken bebeğine erken kavuşmak için aşılama yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler??

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.444
7.744
198
Kızlar 4 yıldır evliyim ve eşimde de bende de bi sorun yok dr aşılama yapalım dedi.. bende kararsız kaldım... ama burdaki aşılama yaptırmak isteyen herkesin yorumlarına bakıyorum hepsininde eşlerinde sorun oluyor ama bizde ne bende ne eşimde sorun yok.. eşim başka bi dr a daha gidelim oda eğer aşılama derse aşılamaya geçeriz dedi... ama benim kafam karıştı ya aslında hiç bir sorun yok şansımız daha çok yüksek diye düşünüyorum... direk aşılama daha mantıklı değil mi ????? Aşılama ile hamile kalanlar yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Ben ben ben :)

1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı hiçbir problem yok inşallah bu ay aşılama yaptırcaz :)
Ayyy canım gerçekten mi şuan yorumunu okuyunca çok heyecan yaptım Allah'ım inşaallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin ya... inşallah aşılama tutar canım ya... dr bana direk aşılama yapalım dedi çok heyecan yaptım içim kıpır kıpır oldu sanki üzerimden bi yük kalktı valla... ama eşim başka bi dr a daha gidelim dedi onu kıramadım tamam dedim ama o dr da aşılama derse direk aşılamaya geçecem :)))))

Canım doktorun aşılamayı önerdigi için bence şanslısın. Coğu doktorlar hasta teklif etmedikçe aşılamanın adını bile anmıyolar. Bekleyin işiniz ne diyolar :) ama biz sabirsiz anneler dayanamiyoruzz tabi, hemen kavusmak istiyoruz evladimizaa.. Cünkü aşılamada hamile kalma olasılığı daha yüksek oluyor..

Bende 2senedir istiyorum tedaviye basladim.. Bende kist cıktı. Eger kistim yok olursa aşılama istemeyi düsünüyorum daha fazla beklememek icin

Aynen canım ya bana görede şanslıyım bide hiç sorun yok ya daha çok şans var gibi hissediyorum... dr hiç bi sorun olmamasına rağmen çocuk olmuyor ve 4 yıl güzel bi yıl yani bekleme açısından artık aşılama vakti gelmiş dedi... inşallah bizimde sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarımız olur...

Aynen canım 4yıl az bir süre değil.. Allah daha fazla bekletmesin insallahh

Cnm hic bir sorunum yok derken eminmisin gercekten olmadığına bak mesela ben kendimden ornek veriyim 2 yillik evliyim evlenir evlenmez 6 ay icinde hamile kaldim 8 haftalikken kurtaj oldm 2 ay sonra kimyasal gecirdim ve aradan bir bucuk sene gecti hala kalamadim hla kalamadim diye aylarca bekledim en son ozele gittim herseye bakti a dan z ye esime de hic bi sknti yok ama senin rahmin tikanmis olabilir dedi ve hemen hsg cekti neyse hsg cekildim yine ilk ay bise yok aklima koydum asilama diye doktorda tamam hadi gel yapacm dedi ama gerek kalmadi cunku hsgden 2 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim suan hamileyim 6 hafta olmasi lazimken doktor 4 dedi kafam karisti neyse kisaca diyecegim su asilamadan once mutlaka hsg cektir ve en az 3 4 ay bekle faydasini gören cok ki doktorlarda asilamadan once mutlaka hsg ceker cunku kapaliysa rahmin asilama bile fayda saglamaz paran bosa gider

Evet canım hiç bir sorun yok dedim çünkü rahim filmini çektirdim geçen yıl 6 ay bekle şansın olabilir dedi ama olmadı zaten tüplerimde açık...

Kuzucum Ali fuata bi görün derim. Elin boş dönmezsin Allah ın izniyle

Canım benim 4 yıldır evlisin iyi dayandın aşılama yaptırmadan valla :)

Ben 2 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı diye direk aşılamaya geçtim :) bence hiç kararsız kalma derim :) hayat varsa umut da vardır her zaman :) biz elimizden geleni yapalım da Rabbim de yüzümüzü güldürür inşallah hayırlısıyla sağlıkla ❤❤❤

Aynen canım ya artık beklemek zor oluyor ağlayarak dua ediyorum artık kafayı yicem ya sen başladığın zaman buraya yazmayı unutma olur mu merak ediyorum...

Aynen canım ya artık beklemek zor oluyor ağlayarak dua ediyorum artık kafayı yicem ya sen başladığın zaman buraya yazmayı unutma olur mu merak ediyorum...
Canım benim çok iyi.anlıyorum seni Rabbim dayanma gücü versin inşallah.. sabah randevum var bilgi almak için gidicem haber veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…