Hiç bir sorun yokken bebeğine erken kavuşmak için aşılama yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler??

Aşılamam haftaya canım beklemedeyim
Ayy hadi bakalım inşallah... bende hiç sorun olmadığını söyleyen dr lar vardı ya.. hatta biri gel direk aşılama yapalım dedi demiştim..
Eşim illede tüp bebek yapan dr a gidelim diye tutturdu.. gittik bi sürü sorun çıktı Allah'tan aşılama yaptırmamışım ya yoksa boş yere ümitlenecektim

Canım ne sorun çıktı hayırdır..

Yumurtalarım tembel, polikistik over var ve kanallarım çok hafif açıkmış..
Iğne verdi yumurtaları geliştirmek için dedi..
Bugün iğnelerim bitiriyor yarın tekrar gidecez..
Hormon testine göre mi yumurtaların tembel dedi

Daha önce hsg çekindin mi

Neye göre pko dedi canım ?

İğneden sonra aşılaman mı olacak ne yapacaksınız ??

Hormon testine göre mi yumurtaların tembel dedi

Daha önce hsg çekindin mi

Neye göre pko dedi canım ?

İğneden sonra aşılaman mı olacak ne yapacaksınız ??
Geçen yıl cekindin canım rahim filmini...
Alttan muayene etti... iğneden sonraki aşamayı anlatmadı canım ya haftaya iğneler bitince yine gel dedi..
Bugün bitiyor iğnelerim.. yarın gidecez işte..

Ay inşallah yaa :) canım şey sorcam kasık ağrın var mı ?
Canım ben sadece çatlatma iğnesi kullandım aşılama değil benimki... ama hiç bi belirtim yok..
Sadece karnım ve kasıklarım şiş bide göğüslerim dolgun sabahları yataktan ilk kalktığım an göğüslerim ağrıyor :)) başka da bişey yok.. ama iğnenin etkisi galiba..
Senin var mı belirtilerin ??

Pardon canım aşılama oldun sandım bi an :) iğnenin etkisi geçmiştir bence bebek etkisidir o inşallah :)

benim de 2 gündür kasıklarım ağrıyo sızlar gibi hadi inşallah hamileyizdir ❤

Benim tüpler dar canım bu ay klomen kullandım salı günü çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Bu ayda olmazsa gelecek ay laparoskopi olucak dedi doktor
Canım Allah şifa versin tez zamanda geçer inşallah hepsi mutlu haberi alırsın canım Allah yardımcın olsun ❤

Canım Allah şifa versin tez zamanda geçer inşallah hepsi mutlu haberi alırsın canım Allah yardımcın olsun ❤
Amin.. Allah razı olsun canım benim sende inşallah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım
Banada dua et 2 gün boyunca süt ve maydanoz denicem inşallah bu ay sağlıklı ve hayırlı bi bebişe hamile kalırım...

Amin canımm Allah razı olsun.. dua ediyorum sana inşallah tez zamanda herşeyin düzene girer de sağlıkla hamile kalırsın canım Allah yardımcın olsun.. bol bol Rabbi hebli mines salihin oku canım ben geçen ay çok okumuştum hala okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…