hiç bir sorunu olmadığı halde gebe kalamayanlar...

eşindede kendindede problem olmadığı halde neden gebe kalınmazki

bende onlardan biriym hiç bi sorunumuz yok.. ALLAHIM BİLİR ARTIK NE ZAMAN VERECEGİNİ inş. saglıklı saıhhatli hayırlı evlatlar verir benim gibi tüm isteyenlere

arkadaşlar, benimde toplamda 11, tüp bebekle 4 denemem var. 4 denememdede embriyo gelişimi kötü dendi. Nedeni bilinmiyor. Kan pıhtılaşma ve genetik testlerin hepsini yaptırdık, sonuç yok. Şu anki dr um, eşey hücrelerine aktardığımız genlerde problem olabilir dedi. Bunun tespiti oldukça pahalı, tedaviside yok, yapabileceğiniz tek şey denemek dedi. Bir tüp daha yapıp, sonlandıracağım, alternatifleri değerlendireceğim, %15 olan şansımı kullanacağım. Herkesin sağlıklı bebeklere kavuşmasını dilerim....

Başarısız tüp bebek uygulamaları için embriyo yapıştırıcısı diye bir yöntem varmış, onu deniyorlarmış. Embriyonun rahim duvarına tutunmasını sağlıyormuş. Bir de kan pıhtılaşma bozukluğu var mı diye bazı ileri tahliller yapılıyormuş. Öyle duymuştum.

selamlar bende tup bebk yaptırdım suan hamıleyım.sıze tavsıyem sızın kafanız karısmıs.hangı sehırde oturyosunuz bılmıyorum ama,samsuna tıp fakultesıne gelıp ıdrıs kocak hocaya gelıp derdınıze care bulabılırsınız.bende senelerce ugrastım.en sonunda bu doktora geldım.tek tup bebk tedavısı denemesıyle hamıle kaldım..sızde vakıt gecırmeyın derım..

Bu sorunun cevabı yok canım malesef, henüz tıp bilimi infertil çiftlerin %10 unda sebebin ne olduğunu açıklayamıyor...Belki kandaki bir enzim eksikliği belki genetik nedenler ama net bir cevabı yok bunun. Ben de tüm tetkikler normal olmasına rağmen hamile kalamayanlardanım.:( Hakkımızda hayırlısı...

merhaba nasıl hamile kaldınız acaba?

bende aynı durumdayım hiç bir problem yok deniyor.olmaması için hiç bir sebep yok diyor doktor.sizleri bilmiyorum ama ben çok yıprandım.eşim bu knudan sıkıldığını söylüyor.konu açılınca sinirleniyor.sizde durumlar nasıl?

aynı durum hiç sorun olmadığı söyleniyor ve olmuyor bende bunaldım artık

eşindede kendindede problem olmadığı halde neden gebe kalınmazki

bizde aynı şeyi düşünüyoruz neden neden neden hiç bir problemimiz yok allaha şükür ama neden olmuyor sonra sadece şunu diyoruz var bunda da bir hayır....biz 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor dr.a gittik ilaç tedavisine başladık içimizde umutlar yeşermeye başladı nasıl seviniyoruz bu sevinç çok sürmedi 5 ay önce trafik kazası geçirdik çocukluktan kalma karaciğerimde kist vardı kazada kist patladı ameliyatla karaciğerimin bir kısmı ve safra kesem alındı 30 tane dikişim var şuan nur topu gibi:) ameliyattan sonra gözümü açtığımda ilk söylediğim iyi ki hamile değilim oldu çünkü kazada bebeğimide kaybedecektim en çokta ona üzelecektim...umudumu kaybetmiyorum benimde bebeğim olacak inşallah...sende öyle düşün...

bizde aynı şeyi düşünüyoruz neden neden neden hiç bir problemimiz yok allaha şükür ama neden olmuyor sonra sadece şunu diyoruz var bunda da bir hayır....biz 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor dr.a gittik ilaç tedavisine başladık içimizde umutlar yeşermeye başladı nasıl seviniyoruz bu sevinç çok sürmedi 5 ay önce trafik kazası geçirdik çocukluktan kalma karaciğerimde kist vardı kazada kist patladı ameliyatla karaciğerimin bir kısmı ve safra kesem alındı 30 tane dikişim var şuan nur topu gibi:) ameliyattan sonra gözümü açtığımda ilk söylediğim iyi ki hamile değilim oldu çünkü kazada bebeğimide kaybedecektim en çokta ona üzelecektim...umudumu kaybetmiyorum benimde bebeğim olacak inşallah...sende öyle düşün...

Çok çok geçmiş olsun gerçekten öyle allahın bi bildiği var görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Ben stes faktörüne inanmıyorum o ne öyle benim öyle aylar oluyorki aklıma nile gelmiyor ayrıca öyle deli gibide bebekle yatıp kalmıyorum orta düzeyde bi düşünce buda bebek olmamasını etkileyecek kadar değil bence olmuyor işte bence sorun yok deseler bile var aslında bana şimdiye kadar sorun yok diyorlardı şimdi pcos var diyor dr onun için olmuyor:((

bende 4.5 yıllık evliyim hiçbir sorun yok 5 kez aşılama yaptırdım ankara etlik zübeyde hn hastanesinde şimdi tüp bebek tedavisine başlıcam kesinlikle stres sıkıntı çok etkiliyor

bende 4.5 yıllık evliyim hiçbir sorun yok 5 kez aşılama yaptırdım ankara etlik zübeyde hn hastanesinde şimdi tüp bebek tedavisine başlıcam kesinlikle stres sıkıntı çok etkiliyor

Bu kadar insan var stres içinde hamile kalan tamam bende çok stresli ve gergin bi hayat içindeyim kafama çocuğum olmuyor gibi birşey takmanın verdiği stres değil bu farklı stresler bilemiyorum artık allah bizlerede bir an önce versede hayırlısıyla kurtulsak bu sıkıntıdan benimde 3 yıl doldu bu ay 4. Yıla girdim:((hani diyorlar ya kafana çocuğum olmuyor diye takıyorsun onun için olmuyor ha birde şey diyen insanlar var onlara artık inanmıyorum bit kaç defa tüp bebek denedik tutmadı sonra kendiliğinden oldu yada tam tüp bebek randevusu aldım gideceğim ay kendiliğinden oldu bence o insanlar çocuklarının bu yöntemle dünyaya geldiğini söylemek istemiyorlar yalan söylüyorlar bizde boşa ümitleniyoruz belki bizimde öyle olur diye kendi haline bırakıyoruz ortada ne gelen var ne giden

hangi hastanede tnüp bebek denedin cnm aşamaları nedir anlatırmsıı
Ankarada özel bir tüp bebek merkezinde yapıldı. Yani merkezin adını buradan yazmak reklama girer mi bilemedim ama istersen özel msj olarak yazarım. Aşamları ise önce yumurtaların olgunlaşması için hormon içerikli iğneler yapılıyor. Bunlar insülin iğnesi gibi göbekten yapılıyor, ben kendim rahatlıkla yaptım. Zaten öyle ağrısı olmuyor, gözünüzde büyütmeyin. Doktorunuzun belirlediği günlerde vajinal ultrasonla yumurtaların gelişimine bakılıyor. Yeterli sayı ve olgunluğa ulaşan yumurtalar genel anestezi aldında vajinal yoldan vakumlu bir aletle toplanıyor. Bu da kısa bi işlem zaten sen uyuyorsun. Sonra lab ortamında yumurta ve spermler dölleniyor ve elde edilen kaliteli olan embriolar kateter yoluyla rahim içine yerleştiriliyor,bu zaten iki dk lık bir işlem, aşılamada yapıldığı gibi. Sonra 12 gün sonra gebelik testi ile sonuç öğreniliyor. Benim tüm bu aşamalar rahat geçti, ağrım sızım olmadı çok şükür. Bence gözünğzde büyütmeyin.

Bu kadar insan var stres içinde hamile kalan tamam bende çok stresli ve gergin bi hayat içindeyim kafama çocuğum olmuyor gibi birşey takmanın verdiği stres değil bu farklı stresler bilemiyorum artık allah bizlerede bir an önce versede hayırlısıyla kurtulsak bu sıkıntıdan benimde 3 yıl doldu bu ay 4. Yıla girdim:((hani diyorlar ya kafana çocuğum olmuyor diye takıyorsun onun için olmuyor ha birde şey diyen insanlar var onlara artık inanmıyorum bit kaç defa tüp bebek denedik tutmadı sonra kendiliğinden oldu yada tam tüp bebek randevusu aldım gideceğim ay kendiliğinden oldu bence o insanlar çocuklarının bu yöntemle dünyaya geldiğini söylemek istemiyorlar yalan söylüyorlar bizde boşa ümitleniyoruz belki bizimde öyle olur diye kendi haline bırakıyoruz ortada ne gelen var ne giden

çoçuğum olsunda tüp bebek aşılama ne fark eder allahım inşallah ilk tüp bebek denememde olur olmazsa gerçekten bu sefer çok ama çok üzülücem

çoçuğum olsunda tüp bebek aşılama ne fark eder allahım inşallah ilk tüp bebek denememde olur olmazsa gerçekten bu sefer çok ama çok üzülücem

bence öyle düşünme kendini sakın şartlama olacak diye allah isterse verir istemezse yapacak bişey yok kabulleneceksin ve ümidini kaybetmeden devam edeceksin....hastanede cok arkadaş edindim çoğunun ilk tüp bebek denemesi tuttu bende kendimi çokfazla inandırdım ve kaptırdım kesin olacak herşey yolunda diye ama olmadı tarif edemeyeceğin kadar çok üzüldüm sonrada geçti ümidimi kaybetmedim belki kendilğinden olur diyede bekliyorum o da olmazsa tekrar gidip 2.tüp bebek transferi yaptıracam...ne olur kendini şartlama ama inşallah da ilk seferinde olur çok mutlu olursunuz bende çok sevinirim allah yüzüne baksın :49:

bence öyle düşünme kendini sakın şartlama olacak diye allah isterse verir istemezse yapacak bişey yok kabulleneceksin ve ümidini kaybetmeden devam edeceksin....hastanede cok arkadaş edindim çoğunun ilk tüp bebek denemesi tuttu bende kendimi çokfazla inandırdım ve kaptırdım kesin olacak herşey yolunda diye ama olmadı tarif edemeyeceğin kadar çok üzüldüm sonrada geçti ümidimi kaybetmedim belki kendilğinden olur diyede bekliyorum o da olmazsa tekrar gidip 2.tüp bebek transferi yaptıracam...ne olur kendini şartlama ama inşallah da ilk seferinde olur çok mutlu olursunuz bende çok sevinirim allah yüzüne baksın :49:

tabiki hayırlısını versin rabbim ama artık gerçekten 5 kez aşılamadan sonra tüp bebek de daha çok umutluyum

Bende umutluyum inşallah bizimde olucak kızlar sadece zamanı gelmedi demekki bende önümüzdeki ay bi randevum var tüm bebek tedavisine başlicaz sanırım mart ayında başlarız . Ben yurt dışında yaşıyorum burada çok pahalı diyorum acaba gelip istanbul yada ankaradamıbyaptırsam aslında ankara benim için daha kolay olur ama oradada hastana bilmiyorum iyi bi yer varmı diye fikri olan varsa bana özelden msj atabilirmi bir deneme 20 bin tl burada:( ve eşimde çok isteksiz:((

Back
X