Ay bayilirim hatay yemeklerinee.. kizlarida pek bir guzel olur :)Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
Nadir şeyler dışında çok yemek seçen insanların karakterlerinde de sorun olduğunu hep düşümüşümdür ve bu konuda hiç yanılmadım.
Evet gayet Lezzetli Annem Zamanında Almanlara Bile Yedirdi Yemegini Müptelası Oldular Lahmacunu İçli Köftenin Allah Sizide kalbinize Göre VersinAy bayilirim hatay yemeklerinee.. kizlarida pek bir guzel olur :)
Bence kv deden yardim al nasil pisiriyo napiyo ne yermis ne severmis biraz taktik al
Nede Sabrım var ya......Ben eşimi hiç bir şeye alıştıramadım ama gayet sinir bozucu bir yaşam bekliyor seni
bu mesajın ilgimi çekti yani me
Aileme Karşı Mahçup Düşmesini İstemiyorumYemekleri ona yaptırırsın olur biter
O ne öyle yahu sevmemde sevmem,
Ayrıca yemeğe davet ederken ne soruyorsunki koy önüne bulduğunu yesin umduğunu değil
Benim kvde de öyle der hala patates kızart yesin sende yemeğini ye çocuklarınla diyeEvet gayet Lezzetli Annem Zamanında Almanlara Bile Yedirdi Yemegini Müptelası Oldular Lahmacunu İçli Köftenin Allah Sizide kalbinize Göre Versin
Nede Sabrım var ya......
K.v Kalsa Peynir Ekmek Koy yesin Diyecek :)
Sanırsam Aksamları Annecigimin Evine Gidecegim Yemek yemeye Nereye Kadar Böyle Sürer İnanın Bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?