Hiç Bir yemek Çeşidini Sevmeyen Eş Adayı ! :(

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen

Ay bayilirim hatay yemeklerinee.. kizlarida pek bir guzel olur :)
Bence kv deden yardim al nasil pisiriyo napiyo ne yermis ne severmis biraz taktik al

Benim eşim de kahve içmeyi pek sevmez ağzına gelen telvelerden hoşlanmazdı. Sonra aldığımız bir makine ile onun seveceği gibi yapmaya başlayınca alıştı. Evet bazı şeyler hiç değişmiyor ama bazı şeyler de zamanla değişiyor. Kendinizi bunun için bu kadar üzmeyin.

bende hataylıyım aslen o yüzden seni gayet iyi anlıyorum yemek seçme olayına gelince benim eşimde çok yemek seçer bu yüzden ben evde yemek yapmam işten gelir yemeği kendi hazırlar hep beraber yeriz bu da gerçi benim işime geliyor sağolsun güzelde yapar... senin durumun tabi daha farklı ne yapılabilir bilemiyorum ama hatay mutfagını bilmediği için sana büyük sıkıntı

Ver onune kuru fasulyeyi nohutu bulgur pilavini sende hergun. Gulu seven dikenine katlanir.
Eski kocaminda benzer huylari vardi, oda klasik Turk yemeklerini cok severdi, orta yolunu bi sekilde bulacaksiniz. Cok kolay degismez damak tadi ama zamanla belki biraz.

Ay bayilirim hatay yemeklerinee.. kizlarida pek bir guzel olur :)
Bence kv deden yardim al nasil pisiriyo napiyo ne yermis ne severmis biraz taktik al
Evet gayet Lezzetli Annem Zamanında Almanlara Bile Yedirdi Yemegini Müptelası Oldular Lahmacunu İçli Köftenin Allah Sizide kalbinize Göre Versin
Ben eşimi hiç bir şeye alıştıramadım ama gayet sinir bozucu bir yaşam bekliyor seni
Nede Sabrım var ya......
K.v Kalsa Peynir Ekmek Koy yesin Diyecek :)
Sanırsam Aksamları Annecigimin Evine Gidecegim Yemek yemeye Nereye Kadar Böyle Sürer İnanın Bilmiyorum...

Benim kvde de öyle der hala patates kızart yesin sende yemeğini ye çocuklarınla diye
Her akşam hem kocana hem çocuklarına yemek düşünmek zorundasın
Ben sıkılıyorum hatta çoğu Zaman öfkeden deliye dönüyorum bizim kavgamızda yemek yüzünden çıkar
Denese sevecek belki ama denemiyor ağzına sürmeyi geçtim gözünün ucuyla bile bakmıyor

Benim es adayim ufukta yok simdilik.
Ama mesela annemde sogan sevmez.
Sinir olurum, bizi hasret birakiyor sogana.

Koye gittik yaz tatilinde. Teyzeme gittik iceri girdik evden. Kuzenim ozurler diliyor " ablam kusura bakmayin sogan kokuyorum yemek yapiyodum, sarilmayin siz en iyisi'.
Dedim 'abla sen ne diyon? Biz sogana hasretiz ya'. 2 Kardesim ve bende zaten evden iceri girdigimizde " ohh mis gibi sogan koktu"diye girdik. Yurt disindan geliyorlar sogandan tiksinirler kesin sandi garibim, ah bi bilse.

Valla konu sahibi alisman gerek.
Zor bi surec bekliyor seni.
2 scenek var.
Ya kocani baska ymek yapmayip, aciktiysan bunlari yiycen mecburen diye terbiye edicen.
Yada gizliden gizliden o malzemeleri yine icine koyucan. Abim mesela sarimsak sevmez sozde, ama yinede yerken hic farketmiyor. Bisy farkettinmi diye sordugmuzdada " yo nolduki?" Diyor.
Bizde "hiiiicc" diyoruz.

Yada son secenek; sende vazgecicen o malzemelerden. Sogan sevmeyen birisi sogan kokan bi karisi olsun istemez. Helede kahve. Kahvenin kokusu cok sert. Bende mesela kahve sevmeyen birisi olarak kocam kahve icsin istemem ilerde.

Nişanlın sanki bilerek tercih etmiş gibi konusuyorsun ben abartı bir şey görmedim soğan sarımsak maydanoz gibi kokusu aşırı uçlarda olan şeyleri yemeyen insanlar var bu aşırı doğal bir şey, kahve yerine çay da sevebilir ne var bunda e çok rahatsız oluyorsan ayrıl madem, adamın imkanı var sevmediği yiyecekleri yemiyor , eminim oda bu huyundan nefret ediyordur ama elinde değildir utanıyordur anlayışlı olun.

Bende çok seçiciyimdir :))
Eşimde benden sikayetçi sevmediğim yemeği asla yapmam çünkü :))
Napsın yanı adamcağız sevmıyomuş aç mı kalsın

Napsın adam sevmiyosa..
Benim eşimde kabak ıspanak pırasa yemezdi. karnıbahar brokoli kereviz gibi şeylerden bahsetmiyorum bile.
Ama annesi değişik yapıyomuş. Deneyip beni kırma bi tadına bak dedim. Her hafta kabak aldırıyo yemeğini yap diye ben bıktım artık. pırasayla ıspanağıda seviyo. karnıbahara dayanamıyo ama brokoli ve kerevizede öyle.
yeşillikte yemezdi onlarıda çok sevmeye başladı.

Nisanlin cay sen kahve icersin bunda sorun edecek birsey yok. Aslinda zamaninda alistirmasi gereken kayinvalidenizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…