- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
,konunu ekşi sözlüğe taşımışlar canım. aşağıya kopyalıyorum yazılanları
kocası yemek yemiyor diye ağlayan üstün zekalı kadınlar varmış.
ebe gibi akıl veriyor bir de, kadınların gizli silahı ağlamakmış, onu kullanacakmışız.
ömrümde böyle sefillik, acizlik görmedim. elin adamı yaptığım yemeği yemedi diye ağlamalıymışım. "ziftin pekini ye" der, geçerim lan manyak mısınız?
boğulmuş kadınlar kulübü domestik ev hanımlarını yaşatma derneğinde. bilmiyor ki hayat birileri zeytinyağlı pırasasını beğenmedi diye üzülemeyeceği kadar kıymetli ve kısa. millet fezaya çıkıyor, huuu! fezaya çıkamasan bile azıcık mana kat hayatına, birileri yemeğini beğenmedi diye zırlayacak kadar çöplüğe çevirme hayatını.
eğlenip dalga geçmek için bile okuyamayacağınız denli çöp site. gülmek için girersiniz ve küfrederek kapatırsınız.
Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
Cık...Ekşici misin??
Yemeğe tadinida veren soğan ve sarımsak oluyor hep hele soğan olmazsa yemeğin tadını beğenmiyorum ben.
eee merak ettim sen istemedim yemeyi yaptıgınsa ben dısardan söylicem dese napıcan sahsen ben bile kabuska pırasa yemiyorum esime hic yapamam hani diger türlü seyler tolere edilir ama bu sebzeler cok kokulu ve herkez sevmeyebilir
denemeyi seven biri demekki ne güzel benimki önüne diz hayatta denemez bide sanırım yeni evlisiniz oncan cıtkırldım biraz gecen sirketi bi yemek vermis esim cekmez ama ekli arkadasları cekmis mezeler 15 cesit ara sıcaklar 3 cesit ve bizimki sadece börek yemiş yuhh yani ana yemek 1 dilim büftek pilav patates püresi bizmki ac kalmıs neymis 1 dilim etle ne olurmuss yaniiiiEşim bazı konularda düşüncelidir, ben emek verip sofra kurmuşsam hayır dışarıdan söyleyeceğim demez. Normalde de dışarıdan yemeyi sevmiyor, ev yemeği düşkünü benimkisi. Lahana ve pırasa kolon için çok önemli sebzeler, şifa niyetine yenmeli arada bir sağlık için gerekli. Benim eşimin bunları sevmemesi zamanında bir şekilde soğumuş olmasından ileri geliyor, denedikçe yiyor şimdilerde, alıştı yavaş yavaş, güzelmiş diyor =)) Denedikçe seveceğini bildiğimden ufak ufak alıştırıyorum işte, sağlığı için gerekli olanları yemesi önemli benim için, hamur işinde falan ısrar etmiyorum ama sebze yenecek =))
ooo esin hemserim desene neresinden bende öyleiyim valla etsiz sofraya oturmam illle tli bisey olsa sebzeyide yanında meze niyetine yerim anca yoksa karnım doymazBenim eşim trakyalı biz vanlıyız. Damak tadlarımız çok farklı ama sanılanılan aksine :)
Ben söyle limonllu gelsin salatalar gitsin zeytinyağlılar enginarlar pırasalar..
Onada bi kuzuyu koy kemiklerini bırakır sana. :)
Tamamen etçil bi adam :)
Bende bir gün et bir gün sebze yapıyorum. Yada et sarma tavuk sarma gibi yemeklerin yanına garnitür yapıyorum. Tamam sevmiyordu ama hatrım için az az yemeye sonrada ana yemek yapmaya başladım onları. Şimdi yiyor mecbur yiyecek her gün et pişiremem ona hem pahalı hem sevmiyorum..
Nekadar Güzel alıştırmıssınız Öyle Şehriye Corbası Olayına takılı KaldııımmmAlışır dert etme =))
Benim ki baştan pazarlık etti, bezelye yemem, lahana yemem, şehriye çorbası yememmmm bunlar olursa masaya bile oturmammmm =))
Bezelyeye bayılırım, ilk yaptığımda yemedi, ikinci de başka yemek yapmadım, şifa niyetine ye dedim bak çok faydalı, cık dedi sonra bir tabak bezelye yersen sana ardından menemen yaparım dedim =)) Tadına baktı, yedi bir daha da yemem demedi. Şehriye çorbası için çok savaştım, deli gibi severim, adam ağzına sürmüyor, takmış onu kafasına, çorbayı çiçek şehriye ile yaptım, baktım yiyor, domatesli olunca daha bir sevdi, çiçek şehriyede anlaştık =)) Kapuska da başarılı olamadım ama lahanayı dolma olarak koydum önüne, dolma güzeldir psikolojisi ile ona da alıştı =))) Üzülme tek derdin bu olsun =))
Ha benim ki börek, çörek,hamur işi , makarna asla yemez, hazmedemiyorum, hamallık gibi geliyor diyor, sağlığı için de gerekli değil, ısrar etmiyorum, o tür şeyler yaptığım zaman komşularımla paylaşıyorum =))
Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
sene et yee ona makarna ver hiç acımaÇok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?