ne kadar terbiyesizce bir düşünce alıştırmak senin elinde. sana ne adamın yemek zevkinden. ne diye adamı değiştirmeye çalışıyosun. o zaman evlenme. ya otu bo...u yiyen bir adamla evlen ya da adamı değiştirmeye kalkma. yazık ya acıdım adama senin ve annenin elinde neler çekiyodur kimbilirÇok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
sanane Canım allah allah Saygısıza Bak.....ne kadar terbiyesizce bir düşünce alıştırmak senin elinde. sana ne adamın yemek zevkinden. ne diye adamı değiştirmeye çalışıyosun. o zaman evlenme. ya otu bo...u yiyen bir adamla evlen ya da adamı değiştirmeye kalkma. yazık ya acıdım adama senin ve annenin elinde neler çekiyodur kimbilir
öyle Zaten Malesef..... Ah ah Eski Zamanlarım geliyor Her aile İnişli Cıkışlı Zamanlar Geciriyoryemek seçen insan aç kalmamış insandır
ay yazık ya şu yorumdan sonra adama iyice acıdımsanane Canım allah allah Saygısıza Bak.....
Ben bakamıosam Senmi Bakıcaksın Hanımefendi Nişanlım o benim nişanlım haddinizi bilin.
Oyy bebişinize Kurban :)) ohh valla negüzel yorumlar Okuyorum Savaşa Hazır gibi Hissediyorum kendimi :)Alistirmaya calisma evlenince evde yemekleri sen yapacaksin. Standart yemegini yap bi yemez iki yemez. Biz esimle evlendigimizde esim 30 yasindaydi. Biber yemez, ispanak haric sebze yemez, bulgur pilavi yemez, corba icmez. Anca et tavuk pilav salata. Baslarda yemege biberi normal dogruyordum ayiriyordu simdi incecik dogruyorum ayiramiyo mecbur yiyo:) alistida zaten. Haftada 2-3 sebzede pisiyo mecbur yiyo. Yani evet senin elinde ve eevet damak tadi degisecek.
Yahu Bunlar Tek cins herkesde aynı şeyleri sevmiyorÇok az törpüleniyor ama tamamen değişmiyor (kocası soğan, sarımsak, kabak, ıspanak, karnabahar, pırasa, maydanoz, yeşil fasulye yemeyen kadın :))
Allah başka dert vermesin.Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
O yapsın yemekleri, sorun kalmaz.
Daha sayamadığım bir çok sebze.. Şimdilik ıspanağı karnabaharı fasülyeyi ağzında yüz kere çevirip öğüyerek de olsa yiyor tabi doyacak kadar değil senede 2 defa filan. Soğanı sarmada köftede yemeye başladı bu kadar oldu bizim 2 yıldaYahu Bunlar Tek cins herkesde aynı şeyleri sevmiyor
Haha :) cok sagol canim. Sonuc olarak bu kadar yemek secen adama gore yemek yaparsan oda sana mudehale etmis olmayacak mi? Bazi sacma yorumlari hic takma. Oturup masada beraber yemek yiyemeyeceksen ne anlami kalir? Oda hosgorulu olcak sen yemek istiyorsan senle beraber yiyecek. Bende et yemezdim mecbur alistim ama hergunde yiyemem di miOyy bebişinize Kurban :)) ohh valla negüzel yorumlar Okuyorum Savaşa Hazır gibi Hissediyorum kendimi :)
Her gün kuru yiyorsa oksijen sıkıntısı da olur evdehergünde kuru pilav yenmezki üfff
zamanla alışır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?