- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.808
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrensin. Bence hiç pohpohlamayin. Benim sevgilim de bazen şöyle yapılmıyor mu diyecek gibi oluyor. O zaman sen yap da yiyelim diyorum. Evet her şeyi yemek sevmek zorunda değiller ama olana burun bukene de tahammül edemiyorum ben.
En kötü durumda bu......Bu sadece aynı evde yaşama olayı değil ki. Elinden tutup bi akrabana götürüyorsun insanlar ne bilsin huyunu. yemek soğanlı oluyor börek maydanozlu oluyor yerin dibine geçiyorum insanlar da mahcup oluyor sofradan aç kalkınca.
Aynen öyle İşten gelince ben bile ne bulursam onu yiyorum....Bunlar hep rahatlıktan. Valla ben işten geliyorum önüme bi yumurta kıran olsa da yesem diyorum hazır yemeğe hasret kalıyor insan. Ama anne şımarttıysa ben bunu yemem deyince sürekli alternatif sunduysa böyle erkekler türemeye başlıyor. Benim erkek kardeşimin de yemediği şeyler var. Annem asla ona kalkıp ayrı yemek yapmaz. Kendisi yumurta kırıp yer
Benim eşimde salata yeşillik falan sevmezdi ama şimdi yavaş yavaş yiyor.Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen![]()
Eninde sonunda yiyecek. Benim de erkek kardeşim böyleydi ama artık alıştı yapınca yiyor birsey demiyor pek arada soylensede. Siyah çay ve kahveyi bende sevmem ne Türk Kahvesi nede Nescafe aram hiç iyi değil.Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
İlahiii :)) 7/24 Kahvaltı yapmak en iyisi :))işin çook zor.aynı dert bendede var.9yıldır evliyim.ne pişireceğimi şaşıyorum çoğu zaman.eşim yemeyince kendime hazırlamış hissediyorum.hatta geçwnlerde işyerinde ahçı sen evinde ne yiyorsun demiş.bende eşimin ömrünü ! deseydin dedim
Söyliyeyimmi Patates KızartmasıBiz eşimle genel olarak yemek seçen insanlar olmasak da bazen ayrılıyor zevklerimiz. Ben kendi hoşuma gideni yaparım bir de onunkini böyle durumlarda. Onun dışında geçen yedi yılda damak zevklerimiz de giderek benzedi.
Bence senin nişanlın da yavaş yavaş alışır. Şu ana kadar annesi ne yedirmiş acaba???
En büyük suç kv..İlahiii :)) 7/24 Kahvaltı yapmak en iyisi :))
Söyliyeyimmi Patates Kızartması![]()
kahvaltıyı çok sever ama bende farklı yemekler yapmayı ,yemeyi seviyorum. çocuklarımız her yemeği tanısın yesin istiyorum.İlahiii :)) 7/24 Kahvaltı yapmak en iyisi :))
Söyliyeyimmi Patates Kızartması![]()
Evlendiğinde koycan onune sebze yemegini evde bu vardi bunu yaptim bunu bulamayan var dersin.. bir iki yemez 3.ye yer.. benimki hayatinda mantar yememis tavuklu mantar sote yapmıştım mantari tavuk diye dayadim şimdi mantar diye deli oluyor:).. sevdigi ne varsa yaptigim yemegin icinde var diyorum yediriyorum...Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
O ben oluyorum, hayatta ekmek, pirinç, kızartma, makarna, hamur işi falan yediremezler bana. Ve evet sosyal ortamlarda sorun oluyor. Benle güne falan gidemezler mesela hiçHa bir de,
Bilinçli seçicilik var. Onlara hayranım açıkçası. Mesela sağlığını düşünerek yiyecekleri ayırt edebilen, ne yediğinin bilincinde olan insanların da her zaman çok mantıklı insanlar olduğunu düşünmüşümdür