- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
İki seçeneğin var canım. Ya hergün pilav kuruya razı olup sen çekeceksin onu. Her gün bi ona bi kendine yemek yapacaksin. Ya da yapmak istediğin gibi yemek yapıp yemediği zaman "öylemi canım dolapta peynir var ekmek var. Onu da yemezsen zift var taş var" deyip yemeği önünden alıp çöpe döküvereceksin bi kac sefer. Tabi kişiliğini bilemem nişanlınin. Etkiye tepkisi nasıl olur sen ona göre yap yapacağını. Ya daaa hanımların gizli silahını kullanacaksın
ben bu yemeği yemem dediği zaman başlayacaksin ağlamaya. Senjn için yaptım uğraştım yesen ölür müsün falan filan.
Benim eşim kahvaltıda acayip sorunludur. Evlendiğimizden beri bi kere bile kahvaltılıkla kahvaltı yapmadık. İlle de esas yemek olmali bi tane. İşte kavrulacak kızaracak bi şey. Yumurta asla tek başına olmaz. Çünkü basit kalır. Köfte varsa mutlaka patates de olmali gibi gibi bi sürü dikta kuralimiz var. Çok zor yani biliyorum o yüzden anlıyorum seni. Bu konu akşam yemeklerinde de sıkıntı oluyodu. İşi yüzünden hep dışarıda ve lüks yerlerde yemek yediği için evde ki yemeği beğenmiyodu. Ama ben pes etmedim. Hep onun dediğini nerden bulayım. Şimdi baktı ki el mahkum başka yiyecek yok mecbur yiyo :)

Benim eşim kahvaltıda acayip sorunludur. Evlendiğimizden beri bi kere bile kahvaltılıkla kahvaltı yapmadık. İlle de esas yemek olmali bi tane. İşte kavrulacak kızaracak bi şey. Yumurta asla tek başına olmaz. Çünkü basit kalır. Köfte varsa mutlaka patates de olmali gibi gibi bi sürü dikta kuralimiz var. Çok zor yani biliyorum o yüzden anlıyorum seni. Bu konu akşam yemeklerinde de sıkıntı oluyodu. İşi yüzünden hep dışarıda ve lüks yerlerde yemek yediği için evde ki yemeği beğenmiyodu. Ama ben pes etmedim. Hep onun dediğini nerden bulayım. Şimdi baktı ki el mahkum başka yiyecek yok mecbur yiyo :)