Hiç birşey giyemiyorum artık bıktım !

ben aldirmak zararlidir, kanser yapar bilgileri asilsizdir...
ben eger tahribata ugrarsa/ugratilirsa zararli hale gelebilir ama tumu kokuyle beraber alindiginda vucudunuzdan ben cikarildigi icin daha da guvenli duruma gelirsiniz cunku bazi benler zamanla iyi huyludan kotu huylu bene donusebilirler...
aldirin gitsin...

Erkeklerin dikkatini çeker çekmesine ama ya mide bulanır yada ıyy der bence :(((

yok kız bende ben var mesela tam gerdanımda çok dikkat çekiyor.kız arkadaşlarım bile imreniyor...beni seven bir adam vardı (adam diyorum yaşı büyüktü)o bi keresinde gerdanındaki benin çok güzel keşke o dekolte bölgende de olsaydı demişti(sapık)...bence elindekinin kıymetini bil:))))

bütün abiye elbiseler dekolteli ve ben öyle seviyorum mezuniyette giyicem ama ben sırıtıyo çok kötü orda o yüzden giyemiyorum :(

canım o bölgedeki benler aslında erkeklerin çok ilgisini çeker ama yine de sana hoş gelmiyorsa aldır gitsin ne sorun ediyosun boşverrrr :3:

Bende begeniyorum yaa çok abartı değilse beni severim dekolte bölgesinde :9:
Benimde saçlarımın altında kalan kulak arkasında var. Rahatsız oluyorum ama iz kalmasındanda korkuyorum, saklanıcak bi yer değil.:26:
Çok rahatsızsan araştırdıktan sonra aldırabilirsin. Mezuniyete yetişmez izi belli olmasın dersen sırt dekolteli bi elbise giyersin. Hem çokta hoş elbiseler var. :23:
Yorumlardan sonra benimde aklıma yattı. Araştırayım biraz.:ssz:

Back
X