Hiç birşeye yetisememek

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Sorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....

2 ve 6 yaşında iki çocuğum var. Bırakın hayvancılığı evin işine zor yetişiyorum. Kpss çalışmaya başlamam lazim benim de ona baslayamadim bile akşam uyuya kalıyorum. Allah size kolaylık versin demeye geldim

KV ye bakacak kızı başka gelini yokmu
Hayvanlara tek başına mı bakıyorsunuz eşiniz yardım etmiyor mu
Hayır yok maalesef kızları şehir dışında ilk zamanlar geldiler ama okullar açılınca geri gitmek zorunda kaldılar

2 ve 6 yaşında iki çocuğum var. Bırakın hayvancılığı evin işine zor yetişiyorum. Kpss çalışmaya başlamam lazim benim de ona baslayamadim bile akşam uyuya kalıyorum. Allah size kolaylık versin demeye geldim
Sağolun All

Sorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....

Şu tempoda hayatta kalmanız mucize zaten. Siz eski üyesiniz tüm hayvancılığın yükünü sırtlıyordunuz bildiğim kadarıyla, kendinize yapıyorsunuz sadece. Eşiniz de fırsatını bulduğunda sosyal medyadan kadınlara yürüyor , kesinlikle değmez aslında

Bütün bunları yetiştirebilmeniz mucize olurdu zaten. Allah kolaylık versin

Okurken ben yoruldum nasıl ders çalışacaksın arkadaşım imkansız . 1 çocuğum var 22 aylık ve çok hareketli şuan basit bir yemek yaptım salata oğluma çorba ve ara öğün . Yoruldum İnan ki çünkü çocuk saniye durmuyor masanın üzerinde sandalyede vs vs mutfak göçüyor oluyor çünkü herşeyi yerlere atıyor vs vs . Netice de akşam olduğu zaman evdeki tüm iş bitiyor çocuk uyuyor ama ben pert oluyorum . Okumak isteyip ortasında kaldığım bir sürü kitap oldu . Çünkü beynim almıyor . Sen okulu dondur olmaz böyle

Back
X