Hiç birşeye yetisememek

Ben tek çocukla hem işe hem eve zor yetişiyorum, akşam 10 dan önce oturamıyorum evi toparlamaktan 11 de zaten uyuyakalıyorum o ara bi yarım saat kitap okuyabilirsem çok büyük kar.
sizin yetişememeniz normal geldi o yüzden kocanız neden o kadar geç saatte geliyor özel sektörün işi 6 da bitmiyor mu ?

Benimde 3 yaşında ve 10 aylık bir kızım ve oğlum var bende AÖF'ten okuyorm gündüz zaten bakmam imkansız onlar uyuduktan sonra zorlada olsa kendimi sürekli uyararak çalışıyorum derslere vede istikrarli olmanız lazm bikere bıraktığınız zaman hevesiniz kaçıyo :) benim avantajim oğlum yaramaz olsa da kızım uslu çok şükür hemde kaynanam yanımda gündüz işlerde yardımcı oluyo çok yorulduğum bı durum yok birde hayvancılık yapıyomussunuz siz Allah kolaylık versin hayvanlara bakmak için işçi almak gibi durumunuz varsa olabilir aklıma bitek bu geliyor

Benimde 3 yaşında ve 10 aylık bir kızım ve oğlum var bende AÖF'ten okuyorm gündüz zaten bakmam imkansız onlar uyuduktan sonra zorlada olsa kendimi sürekli uyararak çalışıyorum derslere vede istikrarli olmanız lazm bikere bıraktığınız zaman hevesiniz kaçıyo :) benim avantajim oğlum yaramaz olsa da kızım uslu çok şükür hemde kaynanam yanımda gündüz işlerde yardımcı oluyo çok yorulduğum bı durum yok birde hayvancılık yapıyomussunuz siz Allah kolaylık versin hayvanlara bakmak için işçi almak gibi durumunuz varsa olabilir aklıma bitek bu geliyor
Peki nasıl çalışıyorsunuz canlı ders videolarıni mı izliyorsunuz yoksa kitaptan mı çalışıyorsunuz

Peki nasıl çalışıyorsunuz canlı ders videolarıni mı izliyorsunuz yoksa kitaptan mı çalışıyorsunuz
Önce video izleyip özet çıkartıp konuları kitaptan üstünden geçerek çalışıyorum. Ben daha çok yazarak anlayann tiplerdenm yani sadece izlemek yetmiyor okuyup anlayıp tekrar etmem gerekiyor ki iyice kafama yerleşsn. Tabi biraz uzun suruyo mesela her haftasonu o hafta çalıştığım konuların önemli bulduğum yerlerini tekrar ediyorum. Benimde tabiki yorgun olup çalışmadığım günler oluyo ama hemen toparliyorum yoksa dediğim gibi ipin ucu bı kere kaçarsa bidaha nerden başlayacağını bilemiyo insan

eşiniz yok o zaman. eşim yoksa yani beni bu kadar zor şartlarda bırakıyorsa annesine de bi zahmet kendi baksın.

bu kadar fedakarlık gereksiz. yormayın kendinizi.

Benim 1 çocuğum var aof u dondurdum bir de ders çalışmakla ugrasamam diye. Siz hangi ara o kadar işi yapacaksınız yetisemmeemniz çok normal. Eşiniz yardım etsin. Işleri de olduğu kadsr yapın3

Yetişemezsinizki zaten nasıl yetişeceksiniz
İki çocuk yeterde artar bile
Kv hayvanlar zorlar
Hayvanlardan para alıyormusunuz yani geliri sanamı ait
Onuda eşine veriyorsan hiç bakma dur evinde işini yap
Eşinde anladığım kadarıyla asgari ücretten fazla alıyor olmalı
Bende o saat aralığı çalıştım asgari ücretten çok çok fazla alıyordum yani
Kvye diyecek bişeyim yok size kalmış bir durum ama menfaatinizin olmadığı işleri yapmayın

Büyük dörde, küçük bire gidiyor. Artık yetişemiyorum. Akşam yemegini saat 10 gibi yiyebiliyorum. Sonunda ya sinir hastası ya kanser olcam. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.

Bu kadar mi zor ya 🥲

Okula gidince rahatlik olmuyor mu? 🥲

Cok mu yanlis hayaller kurduk 🥲

Sorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....

Bu hayvanlar sonradan mi cikti veya yükü sonradan mi size kaldi?

Hayvan bakmak zorundayken 2 cocuk yapmazdim. Cunku onlar da zaten bebek gibi ilgi istiyor. Yani calisan milyonlarca kadin var bu ülkede. Ama ya buyuklerden destek aliyor, ya kres, ya bakici, ya ücretsiz izin...
Siz her seyi birden yüklenmissiniz kv cabasi...
Hayvancilik bir iş, siz hem işe devam, hem tek basina cocuk bakmaya devam... zorlanirsiniz tabi ki.

Büyük dörde, küçük bire gidiyor. Artık yetişemiyorum. Akşam yemegini saat 10 gibi yiyebiliyorum. Sonunda ya sinir hastası ya kanser olcam. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.
İkşnciyi düşünmesem mi acaba ya ? 22 aylık bir oğlum var be ben sürekli hastayım tükendim yardım edecek kimse yok
Ama ikinci bir bebek çok istiyorum zerre halim yok yaş 38:(

İkşnciyi düşünmesem mi acaba ya ? 22 aylık bir oğlum var be ben sürekli hastayım tükendim yardım edecek kimse yok
Ama ikinci bir bebek çok istiyorum zerre halim yok yaş 38:KK43:
Bence düşünün, kardeşlik çok güzel birşey. Evet çok zor ama biri olduysa kardeşi olması da güzel.

Sorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....
Aof çıkmış sorulara bak ezberle canm ordan çıkıyor ben 2 seneyi oyle geçtim

Bence dondurmayın, 1-2 ders bile verseniz kardır. Allah kolaylık versin

Back
X