• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıc bısey bılmez haldeyım..

ben ne diyeceğimi bilemedim açıkçası.

sevdiğinden eminim diyorsunuz ,evet herkes sevgisini farklı şekilde gösterir, o sizin gibi sevgi gösterileri yapmaktan hoşlanmıyordur

falan ama en azından eşinin üzülmesini istemez,onu rahat ettirmeye çalışır.

ben eşinizde öyle bir tutum göremedim anlatttığınız kadarıyla.

bu şekilde tükenir insan,üzüldüm gerçekten.

kayınvalidenizin hastalığını bilmiyorum,ama ne olursa olsun bu size hayatı zindan etmesini haklı çıkarmaz.

hayır ıste esım benı sevıyor hem de cookk sevıyor ama katı kuralları var ve bu kadar sevmesıne ragmen benı nasıl uzdugune anlam veremıyorum... ıse gıtmem konusunda kesın zaten yettıgını dusunuyor yetıyor evet ama sureklı evde ve ev ısı cocukla ılgılenıyorum degısık ortam degısık ınsanlar gormek ıstıyorm 1 tane bıle arkadasm yok akrabalar ayda yılda bır gelır kı yaslı halaları falan.. kendı memleketıme de hep beraber gıderız 1 hafta ıkı gunu yolda gecer.. degısmesını ıstedıgm seyler bunlar.. ve tabı benı anlaması.. ben kırmak ıstemedıkce hep hazır oldum onun ıcın burdaym hazırm ve sıkayet etmıyorm.. bu durum da zamanla benı yıprattı..

Sevmek hersey degilki. Önemli olan saygi, karsindakini mutlu etmek, asil sevgi o demektir. Tabiki seni sever, onun sözün disindan cikmiyorsun, bebek dogurdun, annesine, babasina bakiyorsun,biraz kaba olacam fakat seni herkez (bircok erkek) böyle sever.

Biraz akillan ve kendine bak, cünkü böyle gitmiyor. Siz dört duvar arasinda mahkum kalmak icin dogmadiniz! Bence en iyisi esinizle konusmaniz ve böyle olmaz demeniz. Bundan sonrada annenlerin yanina gitmek. Esine artik hissetir seni kaybedebilcegini.

Back