- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
Ya o zaman en azindan kücük bebegim var diyebilirim ama bu durumda cok tembel görünüyorum yaBebek doğunca da böyle oluyor genelde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o zaman en azindan kücük bebegim var diyebilirim ama bu durumda cok tembel görünüyorum yaBebek doğunca da böyle oluyor genelde![]()
Valla bendeValla hamile değilim ama bnde ayni durumdaym:)))
Canım geçiyor merak etme hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor. Hep pozitif düşün.. Bu benim 3.gebeliğim.diğerleri daha zor demiştim bu yaramazı görmeden. 2ayda 6kilo verdim ve hep serumla ayaktaydım ama geçiyor. Rabbim bize ve bebeklerimize saglık versin yeterkiNe mutlu ya ben hala ayniyim biraz azalama olsada yaptigim yemekleri imkansiz yiyemiyorum ..
Bende öyleydim inanın ilk zamanlar mide bulantım yoktu ama aşırı halsizlik yorgunluk oluyordu sürekli yattgm yerde bildignz uyumuyor siziyordum adetaÖncelikle Hayirli Bayramlar kizlar,
Bazilarinizin bildigi gibi Allahima cok sükür ki hamileyim (Allah isteyen herkese nasip etsin) .. ama gelin görün ki bende hamileligin verdigi uyuşukluk mudur nedir hic birsey yapasim gelmiyor kac gündür evi bile silmedim süpürmedim camasirlar dag oldu yikanmayi bekliyor ama ben onlara bakiyorum onlar bana .. elim bir türlü gitmiyor hic bir ise .. bi halsizlik sürekli devam eden yorgunluk üzerine mide bulantisi (ki cok Sükür artik hafiflemeye basladi ama hala var) yani böyle ne yapacam bilemiyorum .. yemegi zar zor yapiyorum ondada yaptigim yemegi yiyemiyorum esimi hayretle izliyorum yemegi nasil yiyebiliyor diye o kadar hic bisey yiyemiyorum .. Esim sagolsun her zaman destekcim Sen birak ben yaparim yada aksam geleyim beraber yapariz der hep Allah razi olsun Esimden ama tabi esimede yaptirmak istemiyorum zaten yorgun geliyor .. ben kendimi böyle hic iyi hissetmiyorum ne yapicam böyle hic bilmiyorum .. size danismak istedim bu durumu yasayip atlatan var mi ?
AllAh sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah ❤ Merak etmeyin bende öyleydim 4 aydan sonra enerji patlaması yaşarsınız hiç durmak istemezsiniz. Ama benden size tavsiye boşverin evi temizliği bol bol uyuyun gezin tadını çıkarın. Çünkü bebek doğduğunda yapamayacaksinizYa o zaman en azindan kücük bebegim var diyebilirim ama bu durumda cok tembel görünüyorum ya
Amin InsAllah aynen öyle ya siz benden tecrübelisiniz tabi bu konuda o yüzden inaniyorum artik bende gececekCanım geçiyor merak etme hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor. Hep pozitif düşün.. Bu benim 3.gebeliğim.diğerleri daha zor demiştim bu yaramazı görmeden. 2ayda 6kilo verdim ve hep serumla ayaktaydım ama geçiyor. Rabbim bize ve bebeklerimize saglık versin yeterki
Öyle uyku hali yok bende cok fazla ama asiri tembellik var evi affedersiniz b*k böcegi almis götürüyor ama yapamiyorum sanki beni bisey tutuyor gibiBende öyleydim inanın ilk zamanlar mide bulantım yoktu ama aşırı halsizlik yorgunluk oluyordu sürekli yattgm yerde bildignz uyumuyor siziyordum adetavalla evin işlerini eşim yapıyordu yemekleri kv erkekte kadın gibi yapamiyor haliyle ama napaym sonra açıldım her işi kendim yaptım normal yani inşallah kendinizi daha iyi hissettiğinnz zamanlar olacak.
InsAllah bende bu enerji patlamasini yasarim böyle tembel olmaktan cok daha iyidir yaAllAh sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah ❤ Merak etmeyin bende öyleydim 4 aydan sonra enerji patlaması yaşarsınız hiç durmak istemezsiniz. Ama benden size tavsiye boşverin evi temizliği bol bol uyuyun gezin tadını çıkarın. Çünkü bebek doğduğunda yapamayacaksiniz
Ben de saat 7 de mecbur işe gitmek için kalkardım yoksa bıraksalar uyurdum .bu yorgunluk 1. Trümesterda oluyor diye biliyorum ;2 ye geçince rahatlarsın hersey düzelecek merak etmeBende aynen ya erkenden uykum geliyor ve sabah uyanmayida bilmiyorum zaman zaman cok değişikmiş gercekten bu hamilelik
InsAllah ya tesekkür ederimİlk haftalar öyledir. 12. Haftadan sonra rahatlamaya baslarsınız, enerjiniz yükselir merak etmeyin ☺ yorulunca dinlenin, uyjunuz gelince uyuyun. Demek ki vücudunuzun ihtiyaci var.
Saglıkla alin kucağınıza![]()
Aynen öyle haklisiniz tabi ama ev kalk gidelim diyor. Bir tarafta kurumus camasirlar katlanmayi bekliyor diger tarafta kirliler yikanmayi evin her tarafi toz yumagi olmus durumda ama beni sanki tutuyorlar yapamiyorum gibi cok tuhaf bi ruh hali icindeyimİlk aylarda böyle oluyor maalesef. Bir kaç hafta sonra atlatırsınız.zaten yormayın kendinizi. Bu haftalar çok yorulmanız olumsuz etkileyebilir dinlenebildiğiniz kadar dinlenin. Bende hamileyim 24 haftalık. Kendimi iyi hissedersem yapıyorum iş güç. Canımdan önemli değil. Boşverin
Ben de öyleyim hala, kalan tatili bile evde geçirmek istiyorum.Öncelikle Hayirli Bayramlar kizlar,
Bazilarinizin bildigi gibi Allahima cok sükür ki hamileyim (Allah isteyen herkese nasip etsin) .. ama gelin görün ki bende hamileligin verdigi uyuşukluk mudur nedir hic birsey yapasim gelmiyor kac gündür evi bile silmedim süpürmedim camasirlar dag oldu yikanmayi bekliyor ama ben onlara bakiyorum onlar bana .. elim bir türlü gitmiyor hic bir ise .. bi halsizlik sürekli devam eden yorgunluk üzerine mide bulantisi (ki cok Sükür artik hafiflemeye basladi ama hala var) yani böyle ne yapacam bilemiyorum .. yemegi zar zor yapiyorum ondada yaptigim yemegi yiyemiyorum esimi hayretle izliyorum yemegi nasil yiyebiliyor diye o kadar hic bisey yiyemiyorum .. Esim sagolsun her zaman destekcim Sen birak ben yaparim yada aksam geleyim beraber yapariz der hep Allah razi olsun Esimden ama tabi esimede yaptirmak istemiyorum zaten yorgun geliyor .. ben kendimi böyle hic iyi hissetmiyorum ne yapicam böyle hic bilmiyorum .. size danismak istedim bu durumu yasayip atlatan var mi ?
İnanın Benimde ev aynı şu anAynen öyle haklisiniz tabi ama ev kalk gidelim diyor. Bir tarafta kurumus camasirlar katlanmayi bekliyor diger tarafta kirliler yikanmayi evin her tarafi toz yumagi olmus durumda ama beni sanki tutuyorlar yapamiyorum gibi cok tuhaf bi ruh hali icindeyim
Evime aniden misafir gelecek diye korkuyorum o dereceİnanın Benimde ev aynı şu an