- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi starimlsls
zamanla geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor. Benim kuzendeki olay; Kendisine eski sevgilisi evlenme teklifi etti fakat sonra bu iş olmayacak kusura bakma diye başladı (bu da galiba abisinden korkusu, onunla bayağı samimiler ve onun ona sen kardeşim ile nasıl görüşebilirsin tepkisinden tırsmak). Sonrasında bunlar devam görüştüler ve bir baktık erkek arkadaşı bir başkasını istemeye gitmiş ve olay orada başladı. Aradan ortalama 1.5 yıldan fazla geçmiştir ve bir yarım sene evelsi de o arkadaş, kuzenime umut vermesine rağmen evlenip gitti..Tesekkurler Allah size de kuzeninize de sabir versin,ben kiz arkadasiyla gordugum gun 1 hafta yataktan cikamamistim bir de evlenirken falan karsilasmak ...
Nasil bir karaktersizlik bu ya ? Boyle millete umut verip yari yolda birakmak,nasil bir serefsizlik ?Çok zor. Benim kuzendeki olay; Kendisine eski sevgilisi evlenme teklifi etti fakat sonra bu iş olmayacak kusura bakma diye başladı (bu da galiba abisinden korkusu, onunla bayağı samimiler ve onun ona sen kardeşim ile nasıl görüşebilirsin tepkisinden tırsmak). Sonrasında bunlar devam görüştüler ve bir baktık erkek arkadaşı bir başkasını istemeye gitmiş ve olay orada başladı. Aradan ortalama 1.5 yıldan fazla geçmiştir ve bir yarım sene evelsi de o arkadaş, kuzenime umut vermesine rağmen evlenip gitti..
İşte her zaman farklı farklı yaşam tarzında acı dolu birşeyler vardır.O nedenle kuzenim ben hiç düzgün biri ile karşılaşamayacakmıyım diye söylenir, çünkü ilk aşkından ötürü birisi ile tanışmaya kabullendi fakat ondaki sonuçta aynı.. sanki kötü bir şaka gibi veya ''hadi canım'' denilecek durum ama gerçek yaşanan bir olay. O nedenle unutamamak normal ve önemli olan bu tecrübeyi bir anı olarak görüp hayatın keyfine bakmak gerekir.Nasil bir karaktersizlik bu ya ? Boyle millete umut verip yari yolda birakmak,nasil bir serefsizlik ?
Umarim onune cok cok iyi cok sevecegi biri cikar kuzeninizin de o karaktersizin adini bile hatirlayamayacak duruma gelir.
Kızlarr banada yardımcı olup fikrinizi söylermisinizz. Bende Aldatıldım.... eşim aynı iş yerinde çalıştıgı dul biriyle beni aldatmış. Üstelik kadın buna hay tlfn bile wermek istemiş. Ben bi şekilde bunu öqrendim. Hatta kadınla bike konuştum kabul etmedi çocuqu war çocugunun üzerine yemin etti kardeşim qözüyle baktım işim olmaz ws dedi. Eşimde kabul eder mi tabiki inkar etti yalanladı. Bende ayrılmak istediqimi qüwensizlik olucaqını we yapamıcaqımı söyledim. Yeminler billahlar werdi ama hep bi qğwensizlik biraz soquma süohe herşeyi bir arada yaşıyorum. Bende diyorum beni sewseydin bana dürüst olurdun inkar etmezdin. Hadi o ..... yalanlıyo. Sen ne yalanlıyosun diyorum. Çokmu sewdinizde dürüst olamadın diyorum. Ooff kötü psikolojiii![]()
Yazmak isteyen naslsa burdan yazar diye düşündüqüm için burya yazmıştım bensizde bir konu açın bence![]()
Yeni tanıdığı kız olduğunu nerden biliyorsun belki eski sevgilisidir. Unutamadığı aşkıdır.Bilmiyorum nedenini,sadece oyle bir "carpilmistim" ki ona,sanki bir daha hic oyle mukemmel bir duyguyu yasamayacagim gibi..Belki de bu kadar yarim birakmasinin acisi.Ya da beni bu kadar hice sayip yeni tanidigi bir kizla 1.5,2 sene gecirebiliyor olmasinin acisi..
Kimse onun gibi olmayacak demiyorum ama kimse ben de onun biraktigi etkiyi birakamayacak gibi.Gormeyeli 1 sene oldu,en ufak bir seyde kalbim hala nasil carpiyor,gorseniz inanmazsiniz![]()
Sevmek oldugunu ben de zannetmiyorum ama ilk defa gercekten asik olmanin boslugu sanki,hala ruyamda gormenin,azicik benzeyen birini gorunce kalbimin 10 saniyeligine durmasinin baska bir aciklamasi olamaz gibiYeni tanıdığı kız olduğunu nerden biliyorsun belki eski sevgilisidir. Unutamadığı aşkıdır.
Sanırım zaten kısa süre çıkmışsınız. Ben de su an senin yaşadığını hisleri yaşıyorum fakat beni sevmeyen birini sevemeyecek kadar bencilim.
Sevgilim beni 'böyle davranarak beni kaybedeceksib' diye tehdit ettiğinde onun ve şişirdiğim egosunun peşinden koşmamaya karar verdim.
O nasıl hayatına devam ediyorsa sen Dr etmelisin. Onu gerçekten hala sevdiğini sanmıyorum. Karşına sevgine ve kendine layık gördüğün biri çıktığında anlayacaksın![]()