Hiç böyle hissetmemiştim?

Ayrıl

Erkek milleti için üzülmeye sinir stres olmaya değmiyor emin ol... Tatlı canına yazık

Haklısınız, kuruntu yapıyorum galiba bu aralar çok boşta kaldım gerçekten, bide son 1 aydır tek yaşıyorum buda etkili sanırım. Bide evet elimde erkek arkadaşımın cıvıklaştığına dair bir veri yok çok şükür ki, ama diyorum ya onlara özenirse ya onlara uyarsa falan diye kuruntular vesveseler geliyor. Yani turistik bir yerde garsonluk yapıyor. Kendisi de söyledi arada müşteriler asılıyor, ben dedim ki nasıl yani.. işte ne bileyim arada çok tatlısın falan diyenler oluyor turistler biraz geniş bu konularda falan dedi. Bende sen ne diyorsun peki bu durumda diyince oda "işte bu benim işim ben işimi yapıyorum" gibi cümleler kuruyorum, sıkıntılı bir ortam, geçen de türklerden bi grup gelmişti içmişler sipariş alacaktım kızın biri öyle bir yaklaştı ki bana, çok kötü de kokuyorlar varya içkili, hemen uzaklaştım siparişi uzaktan aldım, çok içince kendilerini kaybediyorlar bu tarz şeyler oluyor, sıkıntılı falan dedi. Benim gibi çabuk kuruntu yapan birine böyle dememeliydi sanırım. Aklımda kaldı mesela, düşünüyorum bugün asılan olmuş mudur diye.

Resimler konusunda evet haklısınız aslında sitem de etti, niye böyle yapıyorsun ergenler gibi dedi tartıştık bunu diyince. Hallederim şimdi takma diyip arşivden çıkarttı sonra resimlerimizi

Belki sevgi bitmistir. Yani bir ilişkinin, sevginin bitmesi icin illa kocaman kocaman nedenler gerekmiyor.

Bilmiyorum ben hiç bu tar iniş cikişlar yasamadim hani bir nedeni olur insan zaman zaman karsisindakine kizar ama boyle nedensiz yere uzun sureli soguk ve kizginlik bana sevgi bitmesi gibi geliyor.

Ben şu an size fikir verecek kadar sağlıklı düşünecek durumda değilim çünkü bi ayrılık acısıyla mücadele etmeye çalışıyorum. Ondan dolayıda acele karar verme dedim size. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahh. Hangi kararı verirseniz verin sonucunda mutlu olursunuz inşallah

Erkek milleti için üzülmeye sinir stres olmaya değmiyor emin ol... Tatlı canına yazık
Haklısınız ama işte bilmiyorum bu dediklerimde sizce haklı mıyım bir dış göz olarak siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi abartıyorum bu tarz şeyleri kıskanmakta bilmiyorum

Geçmiş olsun size de, amin inşallah teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. İnşallah mutlu olursunuz hep

Belki de kızdırmak icin ugrastiginda uzaklasiyorsunuz
4 yillik evliyim esim bir sakayi ne kadar uzatirsa o kadar sogur uzaklasirim 2. Yilda ogrendi bunu 2 yildir normaliz cok sukur

Haklısınız ama işte bilmiyorum bu dediklerimde sizce haklı mıyım bir dış göz olarak siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi abartıyorum bu tarz şeyleri kıskanmakta bilmiyorum
Kıskanıp sevince değer verince emin ol çöp muamelesi görüyorsun bi tarafları kalkıyor..
Erkek milletine hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..

Kıskanıp sevince değer verince emin ol çöp muamelesi görüyorsun bi tarafları kalkıyor..
Erkek milletine hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..
Haklısınız, çok teşekkür ederim

Belki de kızdırmak icin ugrastiginda uzaklasiyorsunuz
4 yillik evliyim esim bir sakayi ne kadar uzatirsa o kadar sogur uzaklasirim 2. Yilda ogrendi bunu 2 yildir normaliz cok sukur
Bilmiyorum belki de, biraz da bişeyler birikmiş sanırım ondan böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…