Hiç Bu Kadar Alınmamıştım :(

desire61

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
25
0
16
Ankara
Bayan arkadaşlarım ben eşim hakkında bu konuyu açtım. Şimdi sadece sizlerle konuşmak istiyorum. Eşim bu aralar bana o kadar soğuk ki bilemezsiniz. Hamile olduğumu söylemeden önce aramız çok iyiydi. Şu sıralar beni işe giderken öpmüyor bile. Eskiden yaptığı şeyleri şimdi yapmıyor. Bugün sinirden şunu söyledim;
+Keşke bebekler senden olmasaydı.
O da duydu tabi ve sessizce şunu dedi;
-Ah nerede o günler.
Ne yapacağım bilemiyorum. Aslında o beni ben de onu çok severiz. Bebekleri istemiyor mu acaba. O zaman ne yapmalıyım? Onu tekrardan kazanabilmek için kürtaj mı yaptırmam gerek. Ama ben o iki cana kıyamam. Acill!!

'' keşke bebekler senden olmasaymış '' bu çok ağır bir söz olmuş ama daha fenası eşiniz buna kızmamışta bide ah nerde o günler diyor..
merak ettim eşiniz çocuk istemiyormuydu ?? istemiyorsa korunmuyor muydunuz ??

tabii ki bebeklerine kıymayacaksın gün gelecek en büyük desteklerin evlatların olacak. Bırak eşin istediğini düşünsün. Onlar senin yavruların.

canım sen kızgınlıkla söylemişsin canını yakmak için ama ağır olmuş tabiki....zannerdrsem eşin bebek istemiyordu henüz ama aldırmak felan bana kalırsa aklından bile geçirme al karşına konuş neden böyle bir tavır içinde olduğunu

"Keşke bebekler senden olmasaydı" cümlesi biraz ağır olmamış mı ?

Bakın şimdi, maddi durumunuzu bilmiyorum, yaşlarınızı yada sorunlarınızı da.
Belki onlara bakamamaktan korkuyor, belki babalık fikrine daha alışamadı..
Günümüzde çocuk büyütmek gerçekten kolay değil. Belki de bundan korkuyor.
O kadar çok ihtimal var ki. Erkekler zaten kendileri çocuk derdi babannem.

Kürtaj yapılması gereken en son şey bence. Hatta bir çözüm bile değil. . Eşinizle oturup konuşmadan, sorunlarınızı anlamadan, çözmeye çalışmadan bir yada birden çok cana kıymak ne kadar mantıklı sizce ?

söylediğiniz şey çok ağır o söz tıpkı sizin söylediğiniz gibi sinirle söylenen birşey çok takılmayın

sorunlarını sakin konuşarak çözmeye çalışın

kürtajı hele hiç aklınıza getirmeyin

Sizin söylediginiz normal bisey degil ki,
normal bi cevap bekliyorsunuz.
ben esime keske cocuk senden olmasaydi desem
yüzüme bakmaz herhalde bi daha :26:

Kizginlikla söylenmis bisey
ben bebekleri istemedigini düsünmüyorum
kürtaj cok abartili ve yanlis bi tepki olur

"Keşke bebekler senden olmasaydı" deseydim eşim bana şöyle derdi herhalde "bir dahakine başkasından yap":6:
Yani sorunlarınız ne acaba sadece çocuklardan olmasa gerek....bence oturup konuşun neyse çözün bebekleriniz olmadan...

sakın bebekleri aldırmayı düşünme..
Bir çok karı koca bebek uğrunda dünya tedavi parası döküyorda yinede o minik meleklere sahip olamıyor.Bak Allah size 2 tane birden vermiş..bence eşin birazcık tedirgin olduğu için böyle soğuk.iki bebeğin birden sorumluluğunu almakdan korkuyor olabilir.Bir süre sonra oda alışacaktır bebeklere ve ne sana nede onlara zarar gelmemesi için elinden geleni yapıcaktır..Bence sen pozitif ol ve hamişliğin keyfini sür..

bencede babalık sendromuna girmiş eşiniz ne yapacagım diye düşünüyordur kendince birde ikiz olunca gözü korkmuştur belkide erkeklerin iç dünyasını bilemiyoruz kii kendilerinide açmazlar zaten kapalı kutudur onların düşündükleri..
hiç birşeyi dert etme hele kürtajı aklından bile geçirme iki tane yavru çok özel bir anne olacaksın, şimdi stres edersen bu konular yüzünden hamileliğin geçmez bitmez inanki sakin oll lütfen bebeklerinede yazık..
biraz zaman geçsin inanki eşinde farkına varacaktır zaman tanı bence eşine düzelecektir...

Bir acaba yüzünden, eşiniz eskisi gibi davransın diye kürtaj olmayı mı düşünüyorsunuz İKİZLERİNİZİ ?
Toparlanın, kendinize gelin.
Herkesin bir dönemi olur, sıkıntısı olur.
Evlilik devamlı öpüşüp koklaşmak değildir. Sıkıntılar olur, depresif dönemler olur.

Her daim bir önceki gün gibi davranamaz kimse.
Sizde anlayışlı olmalısınız.
Ayrıca söylediğiniz söz hiç adaplı olmamış, eşinizde saçmalamış ama yinede anlayışlı davranmış bence o sözünüze karşı.

Bu arada eşiniz sizi öpmüyorsa siz uzatın kendinizi.
Tatlı bir sitemde bulunun. Eskiyi kurcamalayın.
Evlilik ilerledikçe her halini yaşar insan. Toz pembe değil hiçbirşey.
Toparlanmak zorundasınız.
Bir anne olacaksınız siz, daha mantıklı düşünmeli daha kriz çözücü olmalısınız.

Son düzenleme:
ben eşime keşke senden olmasaydı dersemm....
doğur ver benimkileri bana sende s..rr g..tt...
kimden istiyosan ondan yap cocuğu derdii..
sinirle çok kötü bir cümle kurmuşsunuz tamam onunkide hoş bi cevap değil ama
gidipte kürtaj olmak hanginize ceza kime reva bu kadar fevri kararlar vermeyin lütfen

aslında söylenecek çok şey var ama o dönemleri yaşadığımdan dolayı hamile ve lohusalara karşı kredim sonsuz :9: o yüzden sizi üzmek istemem. sadece eşinize söylediğiniz lafında, kürtaj fikrinizinde çok anormal olduğunu söyleyebilirimm.

çok saçma bi laf etmişsin gerçekten.
kimden olacaktı ondan olmayıp tüpçüden mi olacaktı? çok dizi izliyorsunuz galiba behlül mehlül.

eşiniz de inadına oyle bi cevap vermiştir. o zamana kadar kötü bi laf etmedi sadece ilgisi azalıp surat falan asdıysa nasıl bakıcaz ikizlere vs bin tane şey düşünüyormuştur. aldırmayı düşünme ama eşinin ağzını bi yokla derim ne düşünüyor bu konuda?

arkadaşlara katılıorum... tabiri caizse kaşınmışsın gerçekten... :53:
kocan için evlatlarından vazgeçmeyi düşünmende saçmalığın ayrı bi boyutu zaten...
eşin geçim kaygısına düşmüş olabilir, şaşkındır... kendine ve ona zaman tanı... bebekler doğunca zaten bambaşka bi hayata başlayacaksınız... doğduklarında kendilerini nası sevdirecekler kimbilir
ne olursa olsun, eşine kızgınlık anında bişey söleyeceğin zaman 2 kere düşün... birbirinize olan saygınızı yitirirseniz, sizi bebekler de kurtaramaz....

doğmamış çocuklarınıza don biçip eşinizin size olan ilgisizliğini masum bebeklerinize yüklemeyin.
hiç konuşmayı denedinizmi yada araştırdınızmı neden ilgisiz ve soğuk?

belki canı başka bi sebepten dolayı sıkkın.
belki iki tane bebeğe nasıl bakacağını düşünüyor.
belki sizin bir hatanız oldu ve o bunu size söyleyemedi.
belki bilmeden onu kırdınız ve hala farkına varamadınız.
kürtaj olunca herşey eskisine dönecekmi?
farzedelimki kürtaj oldunuz ama kocanız eskiye dönmedi
o zaman o masumların vebalini nasıl ödeyeceksiniz?
hiç mi vicdanınız sızlamayacak?

sözleriniz çok ağır olmuş eşinizin tepkiside ağır evet.
Kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız resmen.

Bence kürtajı aklınızdan çıkarın ve eşinizi alın karşınıza konuşun
haa diyorsanız ki konuşamıyorum dinlemiyor.
o zaman bi kağıda hepsini yazın cebine koyun o okusun yada mesaj gönderin.

Şimdi kürtaj olursanız o bebeklerin vebali olacak çocuklarınızdan çıkarsa bunun vicdan azabını ömür boyu çekersiniz unutmayın.

ben olsam öyle bi adamdan çocuk yapmazdım kimileri o çocuklar destekçin olacak demiş doğduktan sonra babaları olmadıktan sonra nasıl destekçisi olacak bence daha çok köstek olacaklar kim bakacak onlara galiba ikiz bebeğin olacak masrafların ikiye katlanacak bence eşinin neden böyle bir tavır sergilediğini acele bir şekilde öğren ve hayatına ona göre yön ver allah yardımcın olsun:31:

Hamilesin...hemde ikiz...çevremde bebek için o kadar çok uğraşan,aklına gelmeyecek şeylerden medet uman insanlar varken,kürtaj fikrinizi hiç hoş karşılamadım,iki cana kıymak...Birde sinirli anlarda söylenen sözler yüzünden..Aranızdaki sorun bence çocukların değil,sizin sorununuz,mutlaka konuşmayı deneyin,ama acısını bebeklerinizden çıkarmayın..Allah hayırslısıyla kucagınıza almayı nasip etsin..

ben olsam öyle bi adamdan çocuk yapmazdım kimileri o çocuklar destekçin olacak demiş doğduktan sonra babaları olmadıktan sonra nasıl destekçisi olacak bence daha çok köstek olacaklar kim bakacak onlara galiba ikiz bebeğin olacak masrafların ikiye katlanacak bence eşinin neden böyle bir tavır sergilediğini acele bir şekilde öğren ve hayatına ona göre yön ver allah yardımcın olsun:31:

ne yani artık işe giderken öpmüyor diye kürtajmı olsun ????:53:

Back
X