Hiç Bu Kadar Alınmamıştım :(

bir arkadaş daha sormuş ama cevap yok
bebek isteğine eşinizle birlikte karar vermediniz mi ?
korunurken mi hamile kaldınız ?

ben olsam öyle bi adamdan çocuk yapmazdım kimileri o çocuklar destekçin olacak demiş doğduktan sonra babaları olmadıktan sonra nasıl destekçisi olacak bence daha çok köstek olacaklar kim bakacak onlara galiba ikiz bebeğin olacak masrafların ikiye katlanacak bence eşinin neden böyle bir tavır sergilediğini acele bir şekilde öğren ve hayatına ona göre yön ver allah yardımcın olsun:31:

yahu olan olmuş.. kadın hamile... acele bi şekilde kararını öğren. istemiosa bebeklerinle vedalaş mı diosun yani... ksr bakma da yuh yani... düşünceye bak... bunlar gelip geçici dönemler... hamile bayan alıngan olabilir, eşi stresli olabilir... gelip geçici diye düşünüorum ben... artık oluruna bakmak lazım...

eşine zaman ver ve üstüne gitme,
bebeklerindende sakın vazgeçme ,derim ben.

tuaflık yok mu?

keşke çocuklar senden olmasaydı
yani hayatım da başkaları da var ama ben senden hamile kaldım gibi birsey anlaşılıyor
ikincisi, ah nerde demekte bunu kabullenmek gibi birsey.
bence ikinizinde konuşması stili çok kötü. Çocuklardan önce agzınızdan çıkana dikkat etmeyi öğrenin o cocuklara da yazık olmuş

söylediğiniz şey çok ağır o söz tıpkı sizin söylediğiniz gibi sinirle söylenen birşey çok takılmayın

sorunlarını sakin konuşarak çözmeye çalışın

kürtajı hele hiç aklınıza getirmeyin

Konuşmaya çekiniyorum. Dünden beri hiç konuşmadık. Şimdi de ne olacağını bilmiyorum :(

tuaflık yok mu?

keşke çocuklar senden olmasaydı
yani hayatım da başkaları da var ama ben senden hamile kaldım gibi birsey anlaşılıyor
ikincisi, ah nerde demekte bunu kabullenmek gibi birsey.
bence ikinizinde konuşması stili çok kötü. Çocuklardan önce agzınızdan çıkana dikkat etmeyi öğrenin o cocuklara da yazık olmuş

Bir anlık sinirle ağzımdan çıktı. Bu laf için çok pişmanım :(

çoğu erkek hazır değildir zaten baba olmaya. ama zaten 9 ay boyunca alışır senden çok benimser belki de bilemeyiz. bence sorun biraz artık seni anne olarak görecek de olması. ya da ilginin kendisinden kayması. sen de anneliğinden önce ona eşi olarak ilgini daha çok hissettir. bebeklerinle ne kadar kendinle barışık bir kadın olduğunu ve kadınlığından da asla ödün vermediğini her zaman göster ona..

Back
X