Hiç Bu Kadar Bilinmezliğe Düşmedim Ben Ömrümde :(

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
...............................................

Son düzenleme:

sizee sevgili gözüyle bakmıyo olabilir.her hareketinden bi anlam çıkarırsanız üzülürsünüz.isterse eminim bişeyler yapacaktır

Sabırlı davranın derim..su akar yolunu bulur..gün dogmadan neler dogar be kardesimmmm...

ben size çok değer verdiğini; ama aşık olmadığını düşündüm, nedense içime öyle doğdu... bence akışına bırakın, böyle davranmaya devam edin, zamanla siz de alışırsınız, o zamana kadar da her şey girer yoluna.

Her şey girer yoluna derken? Yani 'siz de bu ayrılığa alışırsınız' diyorsunuz? Gözünden ırak olsam belki evet ama şu durumda offf of. Mesela bugün aynı yerde yemek yerken bana 3 defa dikkatli dikkatli baktı, hatta 2.bakışından sonra arkasına tekrar döndü bir daha baktı.
İnsan aşık olmayıp sadece değer verdiği birine öpüyorum der mi? Nadiren de olsa lafının arasına canım kelimesini sıkıştırır mı? Tamamen ümit mi kesmeliyim,hiç bir mana çıkarmamalı mıyım yaptığına anlamadım artık

Son düzenleme:
Kafasinda birseyleri bitirmis 4 ay olmus, hayatinda da kimse yok, e mevsimlerden de yaz ici civil civil... Beni seven, ilgi duyan kim var? diyor ve aklina sen geliyorsun. Belki onun gozunde "cepte" oldugundan, isim koymadan ve dolayisiyla sorumluluk ustlenmeden rahatca sizinle konusuyor. "beni seviyor musun?" diye sormayin bence ters teper. Sevseydi bu zamana kadar bunu coktan biliyor olurdunuz. Sizdeki sorun isim koymak bence. Bu samimiyetin bi adi olmali vs. Tavrinizi koyacaksiniz. Madem bu sizi bu kadar rahatsiz ediyor, "ilk okul cocugu gibi "beni seviyor musun?" demek yerine, "biz neyiz? sevgili miyiz arkadas miyiz neyiz?" diye soracaksiniz ve cevabi "bilmiyorum" falan oldugunda da bir daha gorusmeyeceksiniz. O kadar. Kadin dedigin agir olmali ya. Ne demek ofisine cagirdi diye hemen gitmeler bilmem ne. Cantada keklik durumuna dusmeyin lutfen. Agir olun.

belki biraz uzak kalsanız o yokmuş gibi davransanız..
o da kendi duygularını belli eder bence..
seviyorsa sizin ondan uzak kalmanıza dayanamaz..
sevmiyorsa da yeni uğraşlar bulur..
sizde anlarsınız duygularını..
ama o bişeyler belli etmeden yani açık açık söylemeden sizde hiçbişey belli etmeyin derim..

Bunu yaptığım süreçler oldu, o zaman deli gibi aradı. Fakat ne zaman ki bu işin adını koymayı ima ettiysem o zaman yine suskunlukları gel-gitleri başladı.

Aslında biliyorum,seven insan her an beraber olmayı isteyip zaten bu mesafeyi sokmazdı. Ama o zaman neden bu gel-gitler..bu beni çok yordu çok yıprattı. Her şeye rağmen bazen içten içten onunla konuşur gibi düşüncelere dalıp kızsam da yine de kıyamıyorum. Öte yandan da olumsuz da olsa net şeyler söylesin istiyorum. Ama bunu söyletmek istediğimde kabuğuna çekilecek biliyorumm offffffff. Sevmesem umrumda olmazdı ama içimde kor bi alev sanki

aynı yerde çalışıyoruz zaten, ofisine çağırdı da gittim falan olayı değil. Evet adı belli olsun istiyorum. Ayrılıksa ayrılık aşksa aşk dostluksa dostluk.. Ben de bir an evvel ona adapte olup bağrıma taş basayım istiyorum

işte sevmenin en kötü tarafı: kalp başka şey diyor mantık başka şey.. Mantığım unuttu vazgeçti senden diyor.. kalbimse onun ismini sayıklıyor

işte sevmenin en kötü tarafı: kalp başka şey diyor mantık başka şey.. Mantığım unuttu vazgeçti senden diyor.. kalbimse onun ismini sayıklıyor

çok iyi anlıyorum aslında seni. ama bir bak çevrene. hep mantığını kullanan insanlar mutlu. bizim gibi kalbiyle hareket edenler değil ne yazık ki.

sevgili rohy, aynı durumu belki çok saçma gelecek ama ben 6 yıl yaşadımm ve onu unutmak 4 yılımı aldı. sen yine iyisin beni ailesiyle falanda tanıştırmıştı. ama sonra anladım ki maalesef ben onun için sıkıntılı zamanlarında dert dinleyici biriymişim. ya da şöyle söylileyim canı sıkıldığında muhabbet etmek istediğinde arıyacağı biriyim..bu düşünce canımı çok acıtmıştı ilk başta.. hatta ondan başkasını sevemem zannediyordum.. bu zannetmem 4 yılımı aldı..ama oldu..inan bu hayatta bize değer verenlerin yanında olmalıyız..çünkü biz DEĞERLİYİZ. ve sevgimizi hak edecek insanlara vermeliyiz..
bakma o bitti..ama tam başkası başladı derken o da bi acayip çıktı.. adam ilk önce evlenme teklif etti sonra da bana zaman ver zamana ihtiyacım var dedi.. saçma sapan bişeydi yaşadığım..neyse..ama herşeye rağmen önemli olan başkalarını sevebiliyorum...

Sevgiyle Kal...

zor bi durum canm gercektn.. anlıyorum seni sussan da olmuyor konuşsan da...
keşke faydalı olabilecek bişeyler söyleyebilsem ama karışık bir durum..
ben olsam daha fazla dayanamaz şöyle yapardım sanırım ona bi mesaj atardm seviyorsan dimdik karşıma çık sevmiyorsan beni umutlanırma diye..
sonra da kendi kabuguma çekilirdm... nasıl mutlu olursa öyle yapsın diye düşünürdm..
sevgimi içimde yaşardm yani umutsuz cevabı olursa...
bence daha fazla yıpratma kendni açık açık konuş sonra da çekil kenara...

çok iyi anlıyorum aslında seni. ama bir bak çevrene. hep mantığını kullanan insanlar mutlu. bizim gibi kalbiyle hareket edenler değil ne yazık ki.

Buna eminim..Aslında evet mantık bir adım önde olmalı. Ama mantıkla gönül birarada olursa en güzeli.. :)

Ben de bunu hissediyorum.. Yani son olanlara baktığımda benimle gelecek düşündüğünden değil,benim ilgimi kaybetmek istemiyor. Çünkü sıkıntısı olduğunda hep yanındaydım,destek oldum. Gerçekten güzel şeyler yaşattım,değerli olduğunu hissettirdim.
Hayatından ssevgili anlamında çıkarmış ama bir anda hayatındaki 'ben' boşluğunu hissetmemek için bunu direk söylemeyip uzaktan- mesafeli olarak benim alakamı muhafaza etmek istemiş...Kahretmesin.. seviyorum onu

Bu dediğini yapamam sanırım, bazı şeyler zaman aşımı oldu sanki.. :S sessiz kalacağım, ve kendimi BİTİŞE adapte edip bu sayfayı kapatacağım

Teşekkürler arkadaşlar deli gibi sevdiğin halde,karşındakinin bu sevgiyi bitirdiğini bilmek düşünmek çok acı

Aslında çok iyi anlıyorum seni,yaşadıklarını. Aynı iş ortamında daha da zorlanıyorsun eminim.
Yapabilirsen kıskandır,kafasını karıştır derim bir de bunu dene ne bileyim,insan sevdiğini paylaşamaz di mi?

sen sor gülüm biz neyız senlede ne olucakki hem ne olucaksa zaten olsun diyosun böyle yaşayacana sor ögren be

bak şu an bende senin gibi muallaktayım senden tek farkım ben eşime soramıyorum seninki daha kolay yap tamam

Kıskandırabileceğim bir ortam yok malesef :)) Bunu yapabilmeyi çok isterdim..

sen sor gülüm biz neyız senlede ne olucakki hem ne olucaksa zaten olsun diyosun böyle yaşayacana sor ögren be

Bunu öğrenmek istedi,ğimi çok ima ettim ama ya lafı çevirdi ya sessiz kaldı,beni bir gece vakti aramasına rağmen..bazen özlediğini ifade etmesine rağmen...

Fakat sevmeme rağmen öyle garip bir yıpranmışlık ve yorgunluk var ki.. Söyleyip daha çok incinmekten korkuyorum..yine sesiz kalırsa yine susarsa,yine duymazdan gelirse.. O yüzden böyle yapmayı tercih ediyorum O bu durumu hala böyle sürdürecek kadar rahat olabiliyorsa,benim çırpınmam çok yanlış olur..

tamam şimdi biz ne yasak sen yaptım yada yapamam diyceksin peki sen ne olsun istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…