tamam şimdi biz ne yasak sen yaptım yada yapamam diyceksin peki sen ne olsun istiyorsun
Az önce şirket hattından aradı. ama açmadımyine havadan sudan konuşacak..ve benim daha çok canım yanacak.. Direnmeye çalışacağım.
Bunca zaman ondan tek beklediğim bana açıkça istemiyorsa bunu söylemesiydi.. Ne onu yaptı ne de devam etti tam anlamıyla.. Kalbim oyuncak değil ki..
bi süre böyle devam et bakalm canm..
belki başka şeyler yüzünden böyle davranıyordur..
sabret ve bekle..
umarım geçer bu acın dua et bol bol canm..
Ya geçen hafta ve bu hafta 2kez iş yerinde dahili numaramdan işle ilgili birşey sormak için aradığında,'can.. gülüm..' laflarını kullandı. Sevmese,sadece arkadaş olsa böyle demezdi gibi düşünceler geliyor aklıma çokkkk yoruldum. Hep yolun ortasında kalıyorum sanki.. Başka şeyler yüzünden derken? Ne olabilir ki? Bir keresinde odasındayken bu tavrına ufaktan dokundurma yapmıştım. Sıkıntılıydı'gelecek beni korkutuyor..' dedi. Askerliğini yapmadı, dışardan okuduğu okuluna 1 sene kaldı bitmesine.. İş hayatına yeni başladı.. Bunları mı kaygı yapıyor bilmiyorum ki.. ama seven insan bunlar sebebiyle ayrılacak bile olsa açıkça derdi gibi geliyor. Aylardır yandı yüreğim.
Artık onu kalbimden çıkarmaya çalışmamın zamanı geldi galibabeyhude bekleyişlerim yeter artık.. İş sebebiyle olduğunda illa ki knouşacağım ama onun dışındaki tüm yolları kapamam gerekiyor Alışmalıyım onsuzluk fikrine..Korkarım 'o nasılsa beni seviyor..her an ulaşabilirim ona..gel dersem gelir/bu olasılık var..Onun kalbi bana ait' düşünceleri barındırıyor içinde.. Ya da umrunda değilim ..ffff neyim ben bi bilsem..
valla canım ortada adı konmuş bir ilişki olmadığı için ayrılma sözcüğü de yanlış olur bu durumda. ben olsam açık açık sorardım. söyle anlat burada bize anlattığın gibi. sözlerin başka hareketlerin başka şeyler ima ediyor de. ben seni seviyorum ama böyle belirsiz bir durumda ne yapacağımı bilemez oldum. ne yapmak istiyorsan açık açık söyle. sevgili olarak devam mı edelım arkadaş mı kalalım. bana bu acıyı çektirme hakkın yok. gönlünden geçeni söyle ki ben de ona göre hareket edeyim de. bu durumda yapılacak en mantıklı şey bu olur sanıyorum ki. aşkta gurur olmaz. söyle işte seni seviyorum diye..
bu aradada ilk yazdığını ve son yazdığını okudum aradaki yorumları okumadım bir şey kaçırmış olabilirim bu iki yazıya göre yorum yaptım..:)
Çok tşk.ler öncelikle.. Daha önce yani ayrılma süreçlerinde aradığımda bunu yapıyordum,net birşey söylemesini.. susuyordu birşey demiyordu. ve bu durum hep öyle devam etti. Tam kopamadı benden,arasıra da olsa illa ki aradı sordu,bazen tatlı sözler söyledi.. Ama böyle bir ima.m olduğunda sustu... Aşkta hiç ama hiççç gurur yapmadım bu zamana dek.. Zaten artık gurursuzluğum onursuzluğa mı kayıyor acaba diye işte 2-2.5aydır ben de hiç dokundurma yapmıyorum o meseleye..Bu arada hiç adı konmamış değildi..birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk,evlilikten konuşuyorduk..offfffffffff offfffffff
iş evliliğe kadar gitmiş yaniben ilk mesajını okuyup yorumlamıştım ondan dolayı bilmiyordum o kadar ciddileştiğini. üzüldüm şimdi.. evlilikten konuşup birden bu kadar boşlaması ya evlilik korkuttu ya da senden vazgeçti.. ama tamamen vazgeçmiş olsa hala bu kadar yakın olamazdınız bence. belki ciddi bir ilişki ve ufuktaki evlilik, sorumluluk alma duygusu vs onu korkuttu, ilişkiden soğuttu olabilir. erkek arkadaşının yaşı kaç bilmiyorum ama eğer daha yirmi beş falansa çok doğal. erkekler geç olgunlaşır bilirsin. bu yüzden de korkmuştur çekinmiştir ama seni de tamamen kaybetmek istemiyordur. böyle belirsiz bir durumda yapabileceğim daha mantıklı bir yorum yok
yaşı 24 ben 25 :S aslında söylediğin gibi diye düşündüğüm olmuştur çok zaman...
Ne yapmamı önerirsin? Yani böyle bir durumda ne tavsiye edersin.. Umutlanma hiç,bu durumda illa ki brakacak hiç düzelmez denebilir mi? yoksa süre mi istiyor bazı şeyler.. Umutları tamamen silmeliyim aslında kafamdan her ihtimale karşı.. ama böylesi de hep görüyorken çok zorrr.. Lütfen yorumlarını-yorumlarınızı bekliyorum.
zamana bırakmak lazım derim ben; çünkü ortada somut bir şey yok, bakalım zamanla ne olacak. ama sen de üzülüyorsun, zaman geçtikçe daha da üzüleceksin bu belirsizlik yüzünden. üzülmemen için de tek yol açık açık konuşman. ama bu da onu ürkütüp iyice uzaklaştırabilir. benim pek bir tecrübem yok hiç böyle bir şey yaşamadım.. çok zor bir durum ama anlayabiliyorum. inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sen de yıpranmadan. ama umut her zaman vardır, ne demişler en iyisini düşün ama en kötüsüne de hazırlıklı ol.. verebilecek kayda değer bir tavsiyem yok ne yazık ki. tek söyleyebileceğim senin de dediğin gibi süre.. bakalım zaman ne getirecek, neler değiştirecek :)
Bana oyun oynuyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?