hic bu kadar utanmamistim

neden nereye çekilse gidelecek tarzda bir adamla evlendiniz?
benim şahsımca erkeğin en kötüsü budur.
tipsiz parasız olması değil. Kişiliğini bulamamış olması.
karısını döven de,inciten de,annesinin gazına gelende,arkadaşları oynuyor diye iddaa oynayan da, sabah akşam p.rno izleyen de...hepsi bundan kaynaklanıyor.
kişiliğini bulamamıştır. Erkek biraz güçlü olmalıdır.
komşunun gazına gelmiş,dolduruşa gelmiş gibi bir açıklama olamaz.
adam dediğin dolduruşa gelemez.
ben insanların gerizekalılığına maruz kalmamak için kimseyle bu tarz samimiyetlere girmiyorum. kimseye gidip keşke kocam bana tektaş alsa demem. hele komşuma hiç demem.
baştan aşağı tuhaf bi hikaye. baştan aşağı karaktersiz insanlar...

Çok sinirlendim o komşunun sizi kıskandığını düşündüm egosunu tatmîn etmiş bir kadını kocasının önünde küçük düşürmeye çalışmak şaka mı ne basit bir şey bu kadınla samimiyetimizin dozunu ayarlayın haddini bilsin terbiyesiz kimse sizden daha değerli değil

Neyin intikamını alacaksın hiç gerek yok zaten artık çok geç diyeceksiniz belki bı sebebten boşanılır mı ? Bence bu sebebten boşanılır

yani konu sahibi aşırı samimi olsa da kocası nasıl bu kadar samimi olabilir?
nasıl böyle salakça bir manipülasyona maruz kalabilir.
ay şu an aşırı sinirlendim keşke okumasaydım şu konuyu

Kadının en büyük düşmanı kadın sözünü hatırladım. Her zaman böyle değil tabii ki ama, komşunuz bir kadın olarak sizin ne kadar büyük hayal kırıklığı yaşayacağınızı elbette başından biliyordu... Buna rağmen, hayalini kurduğunuz şeye kavuşacağınızı sanıp, ardından incinmenizde baş rol oynadı... Çıkarın onu hayatınızdan.

Konu sahibi lütfen alınmayın ama bence onlarla bu şakaya gülüp sesinizi çıkarmadığınıza göre saf,temiz kalpli ve iyi niyetli olan sizsiniz.bu durumda bile eşinizi kırmamak için sesinizi çıkarmamışsınız.burnundan fitil fitil getirin eşinizin

ayrıca kocan nası bi adam ki seni milletin aşağılık insanların muhabbetine meze ediyor.

acı bır durum ya baskası esek sakası yapsa da sevgılımız eşimiz sussa bizi korumasa bile yedıremeyız ama bu ıse ortak çalışmış..

elbetteki kötü bir durum olmuş üzülmüşsünüz haklısınız bu durumun şaka olarak kabul edilebilmesi için eşinizin şaka sonrası cebinden yüzüğü çıkarması gerekirdi, bence bu durumdan en iyi çıkış yolu eşiniz tek taşı alana kadar taviz vermeyin konuşmayın küsün vs. tek taşı alınca da komşunuzun gözüne sokarsınız
bi de samimiyet derecenizi bilmiyorum ama komşunuzla küsmek yerine onunla bu durumu konuşun orada güldüğünüzü ama bu duruma aslında çok kırıldığınızı güveninizi yıktığını belirtin tabi o sırada yüzük parmağınızda olsun
gerçekten yapılan şaka olsaydı intikamını alın eğlenceli olur derdim sonuçta şaka ama bu tarz bi eşek şakasının karşılığı intikam olmamalı evli barklı bi insana intikam uğruna karşısındakini bu kadar rencide etmek yakışmaz diye düşünüyorum büyüklük siz de kalsın komşunuz utansın yaptığından

ŞAKA=Aklı kıtların karşıdakini küçük düşürme üzerine eğlenme etkinliği.Bunun üzerine ben de yapardım birşey ama şaka olmazdı.

kimse koca boşama meraklısı değildir herkesin düşüncesi kendine göre.. Böyle utanç verici birşey ben daha önce hiç duymadım bir eş bir eşe bunu nasıl yapar ? Hala aklım almıyor

Komşunun da esininde sol kulağını epey çınlattim. Ne gerizekalica bir hareket bu salakça. Ben olsam burnundan getirirdim o geceyi eştende komsudanda!

Okurken bıle sınırlendım komsunuzla ılıskınızı hemen kesın bence..ama esınıze ne demelı onu bılmıyorum

Çok kötü bi şaka olmuş burnundan getirin bence, oturup ağlamak yerine güzel bi intikam planı yapın, özellikle eşinizin doğum günü gibi bi günde mesela, şakadan sonra basın kahkahayı ayyy ne güldüüüüüm diyin

Çok sinir bozucu ne hakla böyle aşağılamaya çalışırlar eşin yandaş olur !! eşinden istediklerini başkasına anlatma kimin ne niyetli olduğunu anlayamıyor insan. bu konu hakkında çok hikaye var komşun gidip her duyduğunu eşine anlatan cinsten belliki.
Komşu kadınlar birgün oturuyormuş kadının üstüne birşey dökülmüş komşusunun yanında eteğini değiştirmiş kalçasında ben varmış kadının komşu da görmüş eve gittiğinde kocasıyla yine herşeyi paylaşmış. iki komşunun kocalarının birgün araları bozulmuş kavgasırasında senin karının şu tarafki kalçasında ben var diye birşeyler söylemiş oda sen nerden biliyorsun benim karımın kalçasndaki ben i demiş adamı vurmuş ..
Kavga da ortaya dökülüyor sırlar birer birer kimseye güvenmemeni öneririm fazla iyi niyetlisin üzülen sen olma lütfen ..

ben olsam o komşuyla bir daha görüşmem

insanlar nelere gülüyor. Komsunuza acıdım. Eşiniz sakasini yaptı şimdi alsın yüzüğü. Sizde komşunuzun gözüne sokun. Kalbi kötü insanlar.

lütfen lütfen o komşunuzla bir daha görüşmeyin!!!
ve eşinize de iyi bir ders verin. siz size olsanız neyse de başkalarının yanında size böyle bir eşşek şakası yapmamsı gerektiğini öğrensin.
ay valla kızdım o insanlara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…