hic bu kadar utanmamistim

Neden komşunuza tutup da tek taş istiyorum filan diyorsunuz ki, almadığı zaman ay ümitlendin ama almamış der dedikodunu yapar aldığı zaman gösterirdin almış diye. Ayrıca oldukça mantıksız geldi bu şaka bana eşine diyecek tek taş istiyor gel oyun yapalım diye, eşin de kabul edecek peki komşunuzun eşi nerede bu esnada ayrıca ne arada yalnız görmüş eşinize de bu planı yapmışlar? Eşinden önce komşuna kız o anda hemen demen gerekirdi çok mu komik diye yani ve ben olsam kapı dışarı ederdin ne demek yahu bir de daha da istediğiniz hediyelerle ilgili 3. şahıslarla konuşmayın.

Kusura bakmayın ama komşunuz tam bi o..pu lanet olsun ona. Siz sakın kendinizi kötü hissetmeyin, kötü olanlar onlar, sizi kıskandığı besbelli, olsun, yaptıkları eşek şakasının sırasıyla hakkını verin, en önce o komşunuza daha ağırını yapın ve bir süre bekleyin eşinize de yapın. Üstelik 1 nisana ne kaldı ki..

eşinle şimdi aran nasıl merak ettim kızmıyorsun bize umarım

Kusura bakmayın cidden merak ettiğim için soruyorum bir esprisi var mıydı nerden akla gelir yakı koymak

Ya saçma bir program vardı adı neydi hatırlayamadım şimdi de hani uzak masalardan suflör gibi bir şeyler söylüyorlar. Kişi de saçma şeyler yaptırmaya çalışıyor karşısındaki insana. Mesela olmadık yerde halay çekmeye zorluyor ki programda çok saçma şeyler vardı buna rağmen herkes de yaptı onları. O yüzden yapan kişinin durumdan haberinin olup olmadığı baya konuşulmuştu. Adını bilenler vardır yazıversin.

Onun gibi saçma bir programında çocuğun biri kız arkadaşına kalabalık bir ortamda masanın üstüne çıkıp bir kutu veriyor, “sana tek taş aldım aşkım” diyor ama herkes bunlara bakıyor. Bağırıyor falan çocuk. Kız bir açıyor kutuyu tek okey taşı.

Komik mi? Salakça bence.

Ay kıyamam onun saf anına denk gelmiş bence :)
Acil şifalar dilerim bu arada gönlünce olsun.

ya tek ben mıyım dıyordum..şakayı sevmem ben erkek arkadasım cok yakınırdı bundan..
tabı boyle şakalar yapmaz ama ne bılım ufak tefek te olsa şakayı sevmezdım
onlar arkadas cevremızle böhöhöhö gülerken ben boyle bakardım şaşkın şaşkın
ama sonra anladı bana yapmıyorlar şaka olup bıtıyor
yukarıda bır arkadas demıs aklı kıtların karsıdakını küçümseyerek eğlencesi diye..bana da öyle geliyor
ha şakayı sevıp karsılıklı yapan da var ama
bu şaka değil..bu bildiğin dram bildiğin kötülük etmek olmuş

Şanslı masayı diyorsun.

Bir sakaya en fazla bu kadar alinilabilirdi. Tebrik ediyorum, ben de kendimi alingan bilirdim.
Sozun ozu, bana gore inanilmaz derecede alinip olayi trajediye cevirmissiniz. Bosa aglamissiniz. Tamam hoslanmamis kizmis olabilirsiniz de, kusmalara kadar gunlerce aglamak nedir yahu...
Allah basiniza dert vermesin, ne diyeyim.

canım ben de sendenim... ben insanları rencide ederek hahahahaaa kopmayı sevmiyorum bunu yapan insanları da sevmiyorum... iki bekar arkadaşım var eşimle onlara gittik okey oynuyoruz... ben oyunu bilmiyorum oyunu takip etmiyorum diye öyle dalga geçtiler ki... oyun adı altında espriler dalga geçmeler... evet şaka biliyorum... evet oyun daha eğlenceli olsun muhabbet dönsün diye yapıyolar ama ben sev-mi-yo-rum... çünkü benim lugatımda dalga geçerek şaka olmaz... o gün hiö keyif almamıştım...

asaplarım bozuldu ne desem bilemedim. gülmeli aglamalı bi durum oluştu resmen

Resmen eşşek şakası bu, neresi komik, Allah ıslah etsin eşini de, şaka anlayışı berbat olan komşularınızı da. Çok sinirlendim, tepki gösterseydin keşke

bak sanırım bır yonumuz daha ortak..ben oyun da sevmem..kimileri öyle şeker kırma yok okey tavla sever ben keyıf almam.
inan kı kıtap okumayı tercıh ederım..
sanatsal anlamda yeteneklerım var ugrastıgım burdan dırek yazamayacagım bır cok görsel sanat alanı var..
üretmeyı tercıh ederım ne bılım şaka oyun bana keyıf vermez..sevenıne saygı duyarım ama bana yapılmasın bitti..

bu kızınki şimdi affedilmesi zor birsey..inanır mısın o kadar pişman oldum kı okuduguma şimdi de takıldım kaldım..
cevap vermeden edemıyorum..doguyor bır cok yoruma cevap hakkı goruyorsun

tanımasak ta az da olsa anlasın istıyoruz iyiliğini istıyoruz..cıdden ınsanları kırma konusunda abartamam...
insallah onu mutlu edıcek baska bırsey de olur da unutur şu yasadıgını innnnşallah yaniii

Sizin yerinizde olsam artık tektaş falan görmek istemezdim. Ben bana bi şaka yapıldığında arkasından yüzük verilse de bi kere demoralize olmuşsam asla sevinemezdim. Yani eşin o yüzüğü almış olsaydı da durumun vahimliğini kurtarmaya yetmezdi.
Yapabileceğin tek bişey var eşinle uzun uzun bu konuyu konuşmak ama öyle derdin yüzükmüş gibi değil. Bunun ilk ve son olması gerektiğini anlamasını sağla. Duygularını, hissettiklerini, bunun seni küçük düşürmek olduğunu söyle. Yaptığının hata olduğunu anlayıp pişmanlık duyması gerek ki arkası gelmesin. Daha da önemlisi komşu delisi eşinin bu çiftten uzaklaşmanızı kabul etmesi lazım. İyi niyetli değiller, bize uygun değiller deyin görüşmek istemediğinizi ve mesafe koyacağınızı söyleyin. rolleri değiştirerek anlatın. Ben onun yerinde olsam eşinin o yüzüğü ona almasını sağlar, komşumun mutlu olmasına vesile olmak isterdim. Aksi aklıma bile gelmezdi deyin ki nasıl temiz kalpli bi karısı olduğunu anlasın.
Umarım eşiniz şuanki ruh halinizden, günlerdir yemeyip içmeyip ağladığınızdan o gereksiz komşunuza bahsetmemiştir.
Ayrıca komşunuzla ilk karşılaşmanızda bu konuyu konuşun. Konuşmazsanız içinizde kalacak emin olun. Söyleceklerinizi siz seçin, mümkünse ağır olsun lütfen. Konuşun ve kestirip atın. Misilleme yapmak sizi daha çok yorar , öyle aman aman da rahatlamazsınız ama susup oturup ağlayıp zırlayıp kendinizi de yemeyin.
Merak ettiğim başka konuda şu geniş çevrenizdeki insanlar bu olayı duyunca ne tepki verecek. Onunla oturup ağzını hava dikip gülerlerse onlarla da konuşmayın. İnşallah aklı başında biri çıkıp iki çift laf eder bu insana.

Sanirim arada yazdiklarimi okumadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…