- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Haklisin elestirinde ancak inan yersiz samimiyet kuran biri degilim kapi komsum kahve iceriz eslerimizde dukkan komsusu herkesin kendi evi kiracı degiliz o yuzden iyi anlasmak istedim sevgililer gunu konusu acilincada bende dedim alyansimin üstüne bi tektas istiyorum esimede alalim demistim belki incelik yapar bana alir dedim sonra beraber çarşıda gezerken vitrinden oylesine bakmistik hepsi bu yani.. Kimseyede demem demissin ama insan arkadaşıyla konuşuyor bu tarz hata bendemi??
Kusura bakmayın cidden merak ettiğim için soruyorum bir esprisi var mıydı nerden akla gelir yakı koymak
Ay kıyamam onun saf anına denk gelmiş bence :)yok canım espri falan yok çocuğumuz olmasında sıkıntı var yakıyı duyup söylemiştim eczaneden al diye biakç hafta öncesinden. o gün aklına gelmiş eczanenin önünden geçerken almış. içeri girer girmez uzattı sevgililer günün kutlu olsun bak hediye aldım diye
ben de yapı olarak şaka kaldıramayan bi insanımdır... sevmem yani... böyle birşey başıma gelseydi eşimle uzun süre konuşmazdım... ben de ağlardım çok kötü... ya bilmiyorum çok sinirlendim... komşunuz resmen sizi saf yerine koyarak kendini eğlendirmiş... mesafeeeee kooyy
hee.. ne alakaymis yani sacmalamis resmen..Ben de neydi neydi dedim sonra google'ladım meğer şu hafif sırt ağrılarına iyi gelen bir bantmış.
Şanslı masayı diyorsun.Ya saçma bir program vardı adı neydi hatırlayamadım şimdi de hani uzak masalardan suflör gibi bir şeyler söylüyorlar. Kişi de saçma şeyler yaptırmaya çalışıyor karşısındaki insana. Mesela olmadık yerde halay çekmeye zorluyor ki programda çok saçma şeyler vardı buna rağmen herkes de yaptı onları. O yüzden yapan kişinin durumdan haberinin olup olmadığı baya konuşulmuştu. Adını bilenler vardır yazıversin.
Onun gibi saçma bir programında çocuğun biri kız arkadaşına kalabalık bir ortamda masanın üstüne çıkıp bir kutu veriyor, “sana tek taş aldım aşkım” diyor ama herkes bunlara bakıyor. Bağırıyor falan çocuk. Kız bir açıyor kutuyu tek okey taşı.
Komik mi? Salakça bence.
Şanslı masayı diyorsun.
ya tek ben mıyım dıyordum..şakayı sevmem ben erkek arkadasım cok yakınırdı bundan..
tabı boyle şakalar yapmaz ama ne bılım ufak tefek te olsa şakayı sevmezdım
onlar arkadas cevremızle böhöhöhö gülerken ben boyle bakardım şaşkın şaşkın
ama sonra anladı bana yapmıyorlar şaka olup bıtıyor
yukarıda bır arkadas demıs aklı kıtların karsıdakını küçümseyerek eğlencesi diye..bana da öyle geliyor
ha şakayı sevıp karsılıklı yapan da var ama
bu şaka değil..bu bildiğin dram bildiğin kötülük etmek olmuş
canım ben de sendenim... ben insanları rencide ederek hahahahaaa kopmayı sevmiyorum bunu yapan insanları da sevmiyorum... iki bekar arkadaşım var eşimle onlara gittik okey oynuyoruz... ben oyunu bilmiyorum oyunu takip etmiyorum diye öyle dalga geçtiler ki... oyun adı altında espriler dalga geçmeler... evet şaka biliyorum... evet oyun daha eğlenceli olsun muhabbet dönsün diye yapıyolar ama ben sev-mi-yo-rum... çünkü benim lugatımda dalga geçerek şaka olmaz... o gün hiö keyif almamıştım...
Neden komşunuza tutup da tek taş istiyorum filan diyorsunuz ki, almadığı zaman ay ümitlendin ama almamış der dedikodunu yapar aldığı zaman gösterirdin almış diye. Ayrıca oldukça mantıksız geldi bu şaka bana eşine diyecek tek taş istiyor gel oyun yapalım diye, eşin de kabul edecek peki komşunuzun eşi nerede bu esnada ayrıca ne arada yalnız görmüş eşinize de bu planı yapmışlar? Eşinden önce komşuna kız o anda hemen demen gerekirdi çok mu komik diye yani ve ben olsam kapı dışarı ederdin ne demek yahu bir de daha da istediğiniz hediyelerle ilgili 3. şahıslarla konuşmayın.
Sanirim arada yazdiklarimi okumadinizNeden komşunuza tutup da tek taş istiyorum filan diyorsunuz ki, almadığı zaman ay ümitlendin ama almamış der dedikodunu yapar aldığı zaman gösterirdin almış diye. Ayrıca oldukça mantıksız geldi bu şaka bana eşine diyecek tek taş istiyor gel oyun yapalım diye, eşin de kabul edecek peki komşunuzun eşi nerede bu esnada ayrıca ne arada yalnız görmüş eşinize de bu planı yapmışlar? Eşinden önce komşuna kız o anda hemen demen gerekirdi çok mu komik diye yani ve ben olsam kapı dışarı ederdin ne demek yahu bir de daha da istediğiniz hediyelerle ilgili 3. şahıslarla konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?