hic bu kadar utanmamistim

Kafanızı karıştırmak değil niyetim fakat aklıma ilk gelen " eşine böyle bir şaka hazırlamak için ne bu samimiyet iki kişi arasında "
İyi tanıyın komşunuzu ve eşinize dikkat edin.

Son durum nedir ? Eşiniz telafisini yapmaya çalışıyor mu ?

O komşu müsveddesinin saçını başını yolasım geldi! Siz de o komşunuza eşini genelevden çıkarken gördüm diyin. Tam onun anlayacağı ayarda bi şaka olur..!

ve bunun sonunda sadece şakamı dedi? bari yüzüğü almış olsaydıda şaka katlanılabilir hale gelseydi!

canım yaaa şimdi daha çok sinir oldum cidden. senin seviyene çıkamamış eşin belli. boşver. hiç kendini üzme bence. rabbim mükafatını verir inşallah.

Kocam böyle bişey yapsa varyaaaa....Gecelerce bi plan yapar intikamımı fena alırdım
aklıma ' gone girl ' filmi geldi.kadın kocasından fena intikam almıştı.gerçi o psikopattı ama olsun
Dün başladık bu filme ama bitiremeden uykum geldi. En son adam avukatla anlaşıyordu ama bakalım neler olacak

eşinize ne kadar kırıldıığınızı anlatın dürüst olun, o komşuya gelince sizin yerinizde olsam mesafe koyardım yoksa yaptıklarının hata olduğunu anlayamazlar.
okuyunca tüylerim diken diken oldu eşinize bi haddini bildirin derim ben

son gelısme ne bılmıyorum ama o saka bana yapılsaydı o gece...
onları o gun o şakayı yaptıklarına rezıl ederdım.....bı dahahda benım evıme gelemezlerdii...

Üzüldüm ben bu konuya çok, araları da okuyayım dedim ama çok fazla olmuş...
Hayatı boyunca sıkıntı çekmiş kadın, pırlantaları hak ederken gayet orta yollu bir tek taş istemiş. onu da almamış eşi.
Çirkef komşu da nasıl bir densiz, nasıl bir öküzmüş anlatamam, düşman diyebilirim hatta. Böyle şaka olmaz, olursa da sonunda tek taş çıkarılır verilir. Şaka değil bu onur kırmak...

Eşim biraz daha devam etmiş işler kızıştı çok heyecanlı oldu falan dedi. Bugün devam ederken arada mesajları vereyim ben de

Uzun zamandır, o kadar iyi bir film izlememiştim.
Kadın psikopat evet ama biz kadınlardan da bazen gerçekten korkmak gerekiyor.

Bu komşun ya seni çok kısksnıyor yada sen ona çok yüz vermişşin ki böyle şakalara yelteniyor üstelık eşinde işin içinde bence birdaha muhatap alma bu kadını ne sevıyesızmiş yaaa

eşinle aranızı açmayamı çalışıyor dersin eger öyleyse bununlada kalmaz merak etme sen çıkar hayatından böylelerini zaten seni seven birisi olsa böyle küçük düşürmez bırde sen ona anlatmıssın tek tas ıstedıgını falan resmen dalga gecmıs onurunu kırmıs

ben olsam hiç gülmezdim ve hiç komik değildi diyip surat yapar odama giderdim o komşuylada asla konuşmazdım
kocamında burnundan getirirdim (kocan tam şapşalmış)

Esinizden cok komsunuza kızdım ben.Hadi esinizin bi saflıgı var da komsunuz yılan.Komsun eğer bu şakayı umursadıgını görürse daha cok hosuna gider bence.Umursamıyo gibi yap komsunla da aranı bozma cünkü bence basardıgını düsünür.Kocanada o tektası aldır bence sonra komsunun görmesini sağla.Ondan sonra da soğuk davran ve yavaş yavaş konuşmayı kes.

Eşin bence saf falan değil...
Nekadar ayıp ya hele o komşun...
Muhattap olma onunla bence...
Ben bile çok sinir oldum hee..

Hayatımda bu kadar gereksiz bir şaka görmedim bence komşunuzla ilişkinizi kesin eşinizi de sert bir şekilde uyarın aslında sizde gidip ıstaka yı alıp kafalarında parçalasaydınız. Komşunuz da çok fenaymış ve kesinlikle iyi niyetli biri değil, iyi niyetli olsaydı sizin tektaş beklediğinizi istediğinizi söylerdi eşinize. Ay parçalayasım geldi resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…