hic bu kadar utanmamistim

Ilımlı bir insanımdır. komşundan NEFRET ETTİM. Eşininde yaptığı az değil. Eşin mevzusu uzun.

Bu şaka çok ağır hatta şaka bile değil sizi küçük düşürmüş daha evli değilim ama insan evlyse korunup kollanmak ister kendi içinizde aile içinde olsa küçük düşürücü olacak bir yanı yok ama komşuların olması çok yanlış burda o kadar farklı şeyler görüyorum ki bence aile bambaşka bşy kendi içinde özel sadece eşler arasında olacak çok fazla şey var belki şaka olarak görülen bu şey bile.. iki kişinin ilişkisine başkalarının da karıştırılması ayrı bi olay

İnsan eşine bir sakayapacaksa bunu milletin içinde yapmaz hele bu onun arzusu olan bi konu ise hic yapmaz illa biri yapacaksa bbunu komsunuza esi yapsaymis fitil fitil burnundan getiririm insan eşini hic kucuk dusururmu komsu ile mesafeli koyar okkalida bi laf soylerdim esimede kolay kolay affetmezdim istediğim yüzüğü alsa da kabul etmez geri verirdim

Nerde nasip olucak okumak
evlendikten sonra üniversitede çalıştım iki sene agiz aliskanligi iş yerinden demek yerine demisimdir

yazdıkların beni çok duygulandırdı. içim acıdı. o ... kocanla ... komşuna daha da gıcık oldum

Bnce kendinize biraz sayginiz varsa o komsuyla ilisiginizi kesin.Art niyetli , icten pazarlikli cok belli.pislik kadin senn hic mi gururun yk ki hemcinsine boyle bisye izin verdin.bence esinizin de burnu surtsun.size saygi duymak zorunda.yapilan terbiyesizlik.
Ayy sinir oldum yaa

Kocanla komşunun başka işi kalmamış mı senin sevgililer günü berbat etmekten başka . Bu planlarını kaç gün düşünüp uygulamaya koydular acaba . .Hani yalnız sen ve eşin olsanız kızardın küserdin unuturdun ama başkalarının yanında çok ayıp etmiş eşiniz .

O okey tasını yutturmak varda neyse...
Kusura bakma esın evlenmiş ama buyuyememis henüz. Acaba ona böyle bir essekk sakası yapılsa ne yapardı? Sert tepki vericegine eminim.
Hele Komsu. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor zaten. Ayıp yahu ayıp. Esine kızın icinde kalmış al bir tek tas al diyeceğine birde eşek sakası düzenliyor. İnşallah ona da bir saka yapan olur.

kendi kendine üzülüp de eşine bir şey dememezlik etme sakın. eşin belli ki büyüyememiş ama büyümesine sen yardım et bari. bu olaya ne kadar kırıldığını ve yaptığının nasıl densiz bir şey olduğunu anlat. zamanla eşin olgunlaşır inşallah

Ayyyy okurken delirdim. Hadi komsun munasebetsiz kocan niye onlara uyuyo ya. Aynisi bana yapilsa hepsini paylardim. KOCA KOCA INSANLAR ERGEN SAKALARIYLA MI EGLENIYOSUNUZ KESIN SESINIZI BI DAHA YAPACAKSANIZ ADAM GIBI SAKA YAPIN BARI falan derdim

Ne ayıp! Bence bir daha görüşme komşunla fesat insanlardan nefret ediyorum

sadece sizin konuyu açarken yazdığınız metni okudum, gelen yorumları okuyamadım
o ne biçim insanmış öyle komşunuz yani
bunun adı resmen fesatlık!
ne adi, ne iğrenç bir kadınmış
umarım görüşmeyi kesmişsinizdir

eşiniz için yorum yapamıyorum, çünkü yapayım desem sizi çok kırmış olurum sanırım

Şakadan öte komşu ne karışır eşinizin size sevgililer günü hediyesine bu özeldir elalemle konuşulmaz.Eşin tuhaf kardeşim!Ben olsam şunu yapardım diyemem doldurmayım sizi ama iyi şeyler olmazdı!Benim içime kurt düştü bir erkek komşusuyla sevgililer günü pazarlığı yapamaz.Ne bu böyle vıcık vıcık ilişkiler.Kes kardeşim komşuluğunu ,eşin meraklıysa gitsin kendisi.Sen utanma çok üzüldüm bende bir bayanım evim çiçek dolu olmasına rağmen eşimin aldığı çiçekle uçtum resmen sanki ben çiçeğe mi kaldım yada siz tek taşa mı?Gönül bu resmen en hassas duygusuyla insanın alay etmişler reziller.Senide öpüyorum canım sen utanma sakın

Gerçekten de cok sacma bir saka yersiz olmus! İnsanlarla dalga geçmek ne zamandan beri saka olmus? Bence o komsunla samiMiyeti kesmelisin ben olsam oyle yapardım. Ve esinden de oyle bir intikam al ki yaptığı hatayi anlassin.

Eşine kızma belliki doldurmuşlar onu.ben senin yerinde olsam o terbiyesiz komşunun tlf num.silerdim hatta engellerdim bidahada slm vermezdim ne gelirse böyle mikroplardan gelir eşinle senin aranı bozmuş bozarda fırsat verirsen bazı insanlar bağımlılık yapıyor özellikle samimi komşu ama alışırsın bir hafta 10 güne konuşma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…