Bu şaka çok ağır hatta şaka bile değil sizi küçük düşürmüş daha evli değilim ama insan evlyse korunup kollanmak ister kendi içinizde aile içinde olsa küçük düşürücü olacak bir yanı yok ama komşuların olması çok yanlış burda o kadar farklı şeyler görüyorum ki bence aile bambaşka bşy kendi içinde özel sadece eşler arasında olacak çok fazla şey var belki şaka olarak görülen bu şey bile.. iki kişinin ilişkisine başkalarının da karıştırılması ayrı bi olaySevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Nerde nasip olucak okumakBir konunuzda üniversiteden bir arkadaşınızın düğünü için Zayıflamak istediğinizi yazmış, yardım istemissiniz.
Herhalde evlendikten sonra okumak nasip oldu.
Eşinizin yaptığını söylediğiniz şaka ise 1000 senelik, modası geçmiş bir şey.
Yapanı da çok oldu, yapilani da.
Densizlik işte, kader kısmet. Kabul edeceğiz, riza göstereceğiz. Bin şükür diyelim halimize.
Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadargüldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...[/QUO
Canım sen değil onlar utansın hele hele eşinböyle şakaya şaka denmez komşunun yaptığıda büyük hadsizlik bence onunla ilişkini kes bir daha da böyle çok istediğin birşeyi eşin Hariç kimseyle paylaşma Sıkma Canını onlar unutmuştur bile ha birde eşine tavrını koy öptüüüm
Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Gerçekten de cok sacma bir saka yersiz olmus! İnsanlarla dalga geçmek ne zamandan beri saka olmus? Bence o komsunla samiMiyeti kesmelisin ben olsam oyle yapardım. Ve esinden de oyle bir intikam al ki yaptığı hatayi anlassin.Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?