hic bu kadar utanmamistim

Eşinizin kredi kartını ele geçirip gidip bir tektaş yüzük alıp takıp gezin sorarsa sürpriz yaptım aşkım dersiniz.
Ben olsam öyle yapardım
Çok duygulandım gerçekten, sizin gibi bir insana yapılacak şaka değil, eşiniz biraz densizmiş gerçekten...komşuyla bir olmak ne münasebet ya...br daha da o komşuyla görüşmeyin fitne fesat bir insanmış

Belli ki kocanın karakteri oturmamış en iyisi sende ona bi şaka yap. Hamile olduğunu söyle sevinir diye düşünüyorum. Komşunuzuda yemeğe çağırın kutlama amaçlı sonra gülerek "14 şubat şakanız çok güzeldi bende yapayım dedim hamile filan değilim" diyin insanın hevesi nası kursağında kalıyo görsün

Onun bunun cocuklari....ne komsunla konus ne de kocanla...hatta oyle guzel bir plan kurki ayni sakanin bir kat mislini onlara sen yap

sizin bu masum duygularınızla , yaşanmamışlıklarınızla, heveslerinizle oynayan insanların suçu bir de size yüklemesine müsade etmeyin lütfen ben bile burda sinirden dudaklarımı yedim.

Çok ciddi söylüyorum bunlar ya ciddi derecede salak ya da vicdansız !

eşin onlara ayak uydurmak zorundamıydı. utanacağını hiç mi kestiremedi. bu nasıl düşüncesizlik.bu nasıl küçümserlik. bence eşine burda yazılan tüm yorumları okut. bak senin hakkında neler söylediler de. ayrıca o nasıl bir komşudur aklı böyle şeytanlıklara ereceğine eşine daha düzgün bir akıl verseydi. hanımına çiçek al yüzük al deseydi nolurdu. ama yokk olmaz araya kıskançlık girer !!!! komşunuzla aranıza mesafe koyun derim hemde karı koca

ne diyeyim ayiya gul vermisler, koklamayi bilememis,totune surmus....
umarim bundan sonra cooooook mutlu ol. icimi burktun......

Oyle iste.. Okuma şansım olsaydi basimizda sahip çıkan olsaydi boylemi olurdu herkes dengini bulurdu nasipmis cekilcek çilemiz varmis diyorum..

ooofffff bır de gecmıse bakarak hayıflanmadım boyle olmalıymıs dedım dıyosun...ne buyuk olgunluk...
ya sen var ya hak edıyorsun mutlu olmayı
umarım olursun ınsallah bak bunu kaç kez soyledım sana
ben o kadar rahat oldugum halde sen gıbı hayırlısı deyıp gecemedım senınkı de erdem sabır basarı
ama yıne de bı sekılde kocan anlamalı ders almalı

ne diyeyim ayiya gul vermisler, koklamayi bilememis,totune surmus....
umarim bundan sonra cooooook mutlu ol. icimi burktun......

ağzınıza sağlık umarım daha farklı mutluluklar bekler bu arkadasımızı
kocasını da artık napıcagını Allah bilir ne desek az

Oyle iste.. Okuma şansım olsaydi basimizda sahip çıkan olsaydi boylemi olurdu herkes dengini bulurdu nasipmis cekilcek çilemiz varmis diyorum..

sen yazdıklarını eşine mesaj olarak at bence anlıcak zekası varsa içi parçalanır

anlamazsa da boşan zeka geriliğinden tedavi olsun

bence komşuna empati yaptırt . çağır yemeğe koy masaya kapaklarıyla tencereleri açınca boş çıksın şaka Yaptım ne yemeği deyip bas kahkahayı .resmen kendini bilmezlik bu . haldsiz bir de kadın olcak . arkadan iş çevirse bu kadar Kırıcı bir şey yapamazdı . sinir oldum valla.

Yemin ederim okurken sinirlendim! Bu nasil terbiyesizliktir ya. Bunlar oturmus bunn planini mi yapmislar. Nkadar igrenc insanlar yarabbim. Soyle dusundumde siz nekadar iyi br insansiniz. Ben ya intikam planlari yapmistim yada onlara cok agir konusup esimi yerin dibine sokuo sonra onlara kapiy gostermistim. Ahlaksizlar.

o okey in tahtasınıda komşunuza siz hediye edin bence bakalım bi kalas görünce napıcak,

mal mı bu insanlar ya öyle şakamı olur,

hadsiz insanlara uyuz oluyorum !!!!

Yok artık ama ya ne iğrenç bir durum bu benim buradan sinirlerim bozuldu vallahi..

içim ezildi... çok üzüldüm

Bir konunuzda üniversiteden bir arkadaşınızın düğünü için Zayıflamak istediğinizi yazmış, yardım istemissiniz.
Herhalde evlendikten sonra okumak nasip oldu.
Eşinizin yaptığını söylediğiniz şaka ise 1000 senelik, modası geçmiş bir şey.
Yapanı da çok oldu, yapilani da.
Densizlik işte, kader kısmet. Kabul edeceğiz, riza göstereceğiz. Bin şükür diyelim halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…