hic bu kadar utanmamistim

Sen cildirdin mi? Sakin oyle bir sey yapma. Ya senin abin baban yok mu? gelip 2 tane caksinlar esinin suratina.
Elin sirpintilariyla birlesip kizima ne yapıyorsun ulan it desinler..

Benim gorumceme kocasi tokat atmis. Kayinpederim burdan taaa memlekete gitmis, kahvede gorumcemin kocasini yakalayip herkesin icinde dovmus. Sen kizimi sahipsiz mi sandın ulan köpek demis..

VALLA ÇOK ŞAŞIRIRIM
EĞER KOMŞUNUN AYAĞINA GİDERSEN
SENİN BU YAPILANLARI DA SONUNA KADAR HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM

Biz neden sasiralim ki siz gitmekten gocunmazsaniz bize ne..

Ama madem ayagina gideceginizi şimdiden kabullenmissinz kocanizin dediği gibi gidip özür dileseydiniz neden evi terk ettiniz?

oh iyi yapmış
eline sağlık

Ne komşuymuş arkadaş ben bizim komşuyu en son 2 ay önce gördüm

ben hic gormuyorum. K*ltak komsu. Sigortaci bir arkadasini esimin dukkanina getirmis. Kadin esimin icine dusecekmis. Yani sigorta yapsin diye kendini yamayacakmis. Deli olmustum esim anlatinca gidip kadini kesecektim. Neyse Allahtan esim gerekli cevabi vermis kadina..

Biz neden sasiralim ki siz gitmekten gocunmazsaniz bize ne..

Ama madem ayagina gideceginizi şimdiden kabullenmissinz kocanizin dediği gibi gidip özür dileseydiniz neden evi terk ettiniz?
İçinde bulundugum durum aile hayatim çaresizligim.. Gocunmazsaniz demeyin nasil gocunmam hic istermiyim.. Degil komsu esimin yüzünü goresim yok..

İçinde bulundugum durum aile hayatim çaresizligim.. Gocunmazsaniz demeyin nasil gocunmam hic istermiyim.. Degil komsu esimin yüzünü goresim yok..

Valla sen kendini ezdiriyorsun. Belliki kocanin snei ezdigini komsuna da anlatmissin senden yuz bulmus. Sen gidip Özür dilersen varya yuh derim artik sana.
O adama dersini ver..

Yok artık ya vay zilloş vay bence eşini sigortalattır böyle insanlara karşı :) her erkeğe böyle bir sigorta olsa ne güzel olur ya

sakın böyle birşey yapma! bunu yaparsan ne kadar gurursuz olduğunu ortaya koymuş olursun sadece.

Yok artık ya vay zilloş vay bence eşini sigortalattır böyle insanlara karşı :) her erkeğe böyle bir sigorta olsa ne güzel olur ya

Rezil kadinlar. Var boyle pislik insanlar.
Evet ya aynen. Kocami sigortalatsam iyi olurdu. Ya da kendi ustume zimmetlesem

O kadinla bi daha konusma selam bile verme

Allah bilir pavyona falan gitmeyi de müze gezmeye eşdeğer sayıyordur bu . İlber Ortaylı mübarek kültürden bahsedecek son adam gelmiş ne diyor hey allahım ya .

Komşularla yapılan her türlü ahlaksız eylem bizi daha ileri götürecektir medeniyet olarak aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…