- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin
Töbe ya iyi niyetlilik mi anlamadım gitti. Keşke hediyeyi verdiği anda okey taşını fırlatsaydın kafasınaBide bana diyoki ya kadına bisey olsaydi..
Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin
Biz neden sasiralim ki siz gitmekten gocunmazsaniz bize ne..Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin
Bide bana diyoki ya kadına bisey olsaydi..
Sen cildirdin mi? Sakin oyle bir sey yapma. Ya senin abin baban yok mu? gelip 2 tane caksinlar esinin suratina.
Elin sirpintilariyla birlesip kizima ne yapıyorsun ulan it desinler..
Benim gorumceme kocasi tokat atmis. Kayinpederim burdan taaa memlekete gitmis, kahvede gorumcemin kocasini yakalayip herkesin icinde dovmus. Sen kizimi sahipsiz mi sandın ulan köpek demis..
Ne komşuymuş arkadaş ben bizim komşuyu en son 2 ay önce gördümKocanla kadin arasinda bir sey olmadigina emin misin?
Gebersin deseydin. Hey Allahim ya saka gibi..
oh iyi yapmış
eline sağlık
Ne komşuymuş arkadaş ben bizim komşuyu en son 2 ay önce gördüm
İçinde bulundugum durum aile hayatim çaresizligim.. Gocunmazsaniz demeyin nasil gocunmam hic istermiyim.. Degil komsu esimin yüzünü goresim yok..Biz neden sasiralim ki siz gitmekten gocunmazsaniz bize ne..
Ama madem ayagina gideceginizi şimdiden kabullenmissinz kocanizin dediği gibi gidip özür dileseydiniz neden evi terk ettiniz?
Cok naziksin gercektenVALLA ÇOK ŞAŞIRIRIM
EĞER KOMŞUNUN AYAĞINA GİDERSEN
SENİN BU YAPILANLARI DA SONUNA KADAR HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM
İçinde bulundugum durum aile hayatim çaresizligim.. Gocunmazsaniz demeyin nasil gocunmam hic istermiyim.. Degil komsu esimin yüzünü goresim yok..
Yok artık ya vay zilloş vay bence eşini sigortalattır böyle insanlara karşı :) her erkeğe böyle bir sigorta olsa ne güzel olur yaben hic gormuyorum. K*ltak komsu. Sigortaci bir arkadasini esimin dukkanina getirmis. Kadin esimin icine dusecekmis. Yani sigorta yapsin diye kendini yamayacakmis. Deli olmustum esim anlatinca gidip kadini kesecektim. Neyse Allahtan esim gerekli cevabi vermis kadina..
sakın böyle birşey yapma! bunu yaparsan ne kadar gurursuz olduğunu ortaya koymuş olursun sadece.Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin
Ama cidden sonuna kadar siz haklısınız ve giderseniz çok kötü olur Amanın gitmeyin ha haklıyken haksız olursunuzCok naziksin gercekten
gerizekalıya bak.. milletin karısını düşünene kadar seni niye düşünememiş? ay valla boğarım ben böyle adamıBide bana diyoki ya kadına bisey olsaydi..
Yok artık ya vay zilloş vay bence eşini sigortalattır böyle insanlara karşı :) her erkeğe böyle bir sigorta olsa ne güzel olur ya
Sevgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?