hic bu kadar utanmamistim

KONU SAHİBİ BU YORUMU OKU, SONRA BİR DAHA OKU, SONRA BİR DAHA OKU, SONRA BİR DAHA OKU...................

Eziksin ezik kal diyosun bana yani.. Ben burdaki insanların yorumuna elestirisine destegine cok deger veriyorum onun icin paylaşıyorum ama senin yaptigin boyle bisey degil

Ezik insanların arasından kurtul dedim sana eziksin demedim. Değer verdiğin için mi özür dilemek istiyorsun ?

Sen hıncını çıkarmak istiyorsun benim yorumlarım hoşuna gitmiyorsa ilgilenme digerlerine cevap yaz. Ben kotu niyetle yazmadım . Sen de kötü gözle okuma lütfen

Son düzenleme:
e iyi o zaman savaşmadan çekilin meydandan, onlar da arkanızdan gülsün, alay etsin sizinle, yapmayın arkadaşım, koca bulunur, para kazanılır ama onur gitti mi yerine gelmez, yapmayın bunu kendinize

Sen eşine saf demişsin ya ne safı, adam saf görünen hinlerden.
Son durumu yeni okuyorum, ne demek senin adına özür bile dilemek. O kim oluyor. Senin ne kadar kırılabileceğini hiç hesaba katmış mı?
'Saf' kocan dışarıya karşı medeni, sana karşı öküz kusura bakma.
Daha seni ne kadar aşağılayacak acaba başkaları yüzünden?

Eziksin ezik kal diyosun bana yani.. Ben burdaki insanların yorumuna elestirisine destegine cok deger veriyorum onun icin paylaşıyorum ama senin yaptigin boyle bisey degil

Arkadaşlara katılıyorum. Bu adamla, bu şekilde devam edersen kendine saygın kalmaz. Şu saatten sonra atacağın adımlar çok önemli. Eşinin hal ve hareketlerini düzeltmesi şart. Böyle evlilik mi olur? Bu adamın seninle derdi ne?
Seninle değil, başkasıyla evli olup aynısını yine yapsaydi, alacağı tepki daha fazla olurdu. Yani sorun tamamen eşinde...
Sakın alttan alma.

Komşunun ayağına gidersen asıl o zaman ezikleşirsin, sakın böyle bişey yapma.
Telefonda ayarı vermişsin, haddini bilir artık bundan sonra. Eğer sen gidip özür dilersen senin karşında eşinle kakara kikiri yapmaya devam edecek. Gözünü aç lütfen. Eşin sana ne yapabilir, bu senin kararın. Seni yönetemez şunla görüş bunla barış diye.

ne bicim hayat arkadasin var yaa....bence komsuda hiccc suc yok onlara uyup esini rencide eden kocanda suc...bide cok saf demissin yaa pess dogrusu

Komsun olucak o kadin sakayi planlayan oysa eger resmen kucuk dusurmek icin planlanmis.Bilincli olarak kirilicagin ,uzulucegin,esinle aranda sorun cikacagini bile bile yani.Hangi kadin olurs olsun bu duruma dusmek istemez bu saka falan degil.Komsu kadin nasil olurda senin kocani parmaginda oynatir ya .Kocanin hic akli yokmu kirilicagini akil edemedimi?
Benim hissettigim sey komsu kadinin sana olan bir ofkesi ,nefreti var.Kocanla aralarinda platonik birseylerde olabilir yoksa gercek bir arkadas asla bunu yapmaz.

Yapilan sey o kadar sacma ve gereksiz ki ben olsam hayatta konusmam o tektas gelene kadar

O kadından neden özür dileyeceksin . Artık nasıl bir şaka ise resmine varana kadar çekmişte resmi sana gönderip bir hafta sonra bile seni üzmeye çalışıyor . Bu mudur komşuluk komşu adını kullanmasınlar . Bunun ne komşulukla ne de şaka ile ilgisi var . Hele de cahillikle kültürlülükle alakası hiç yok .

Çok sinir bozucu erkekler böyle kendi aralarında saçma sapan şakalar yaparlar birbirlerine ama size nasıl yapar kocanız
Bir de özel bir günde yapıyor komşu Dediğiniz düşüncesiz kadında buna çanak tutuyor
Hani önce okey Taşını verir sonra tektaş verse neyse ama öyle bir durumda yok
Ben olsam bende konuşmam o kadınla

evi terketmeseymişin keşke ama gittiysen bekle biraz eşinle konuşmuyormusunuz
Bir de asla o Kadından özür dileme kaşınmış sende kaşımışın

o kadından özür dilersen gelecekte daha güzel şakalara (!) hazırla kendini.. kabul et ya da etme, ağır olsun ya da olmasın; eşin komşuna verdiği değerin 1/100 ini vermiyor size konu sahibi.. sen üzülmüşsün, kırılmışsın, incinmişsin hatta evden gitmişsin hiç bir şey ifade etmiyor onun için.. hatta komşuna platonik bir şeyler hissediyor bile olabilir çünkü eşini seven hiç bir erkek kıytırık bir kapı komşusu için bu kadar olay çıkartmaz..

Bu komsunun evde konusacak baska birseyleri yok mu da senin sevgililer gununde bekledigin hediyeyi gidip kocasina anlatmis. Bir daha o komsunla gorusme bence. Dost ayiplari kapatandir esek sakasi yapip oturup gulen degil....

S***tir olun gidin evimden diyeydin keşke güzel kardeşim... Nasıl sinirlendim var ya. Ama sen sevgililer gününde niye milleti davet ettin ki eevine? Ne gerek vardı

Keşke taşı uzatıp "lazım olur" diyeydin kadına.

Tövbe estağfurullah..

Kocanız tek başına yapsa dahi çok kötü, siz bir hevesle heyecanla yüzük bekliyorsunuz üstelik istediğinizi biliyor ve yüzüğü bilerek almayıp bu şakayı yapıyor. Bir de komşuların yanında, berbat.
Eşiniz bir güzel hakaret de etmiş size, üste de çıkıyorlar hala..
Hepsi bir garip...
Ayaklarına gitmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…