hic bu kadar utanmamistim

İçinde bulundugum durum aile hayatim çaresizligim.. Gocunmazsaniz demeyin nasil gocunmam hic istermiyim.. Degil komsu esimin yüzünü goresim yok..
komsunuza mesajlarda ne dediniz?
galiba sizleri saf bulmuş eğlence yapmışlar kendılerıne çünkü mesajında ''suna bak çok tatlısın' gibi bir cümle kurmuş bu cümleyi okudugumda niyeti çok zalimce gelmedi bana. ayılıp bayılacak kadar kötü sey mi söyledin yoksa yaptıgının zoruna gittiğini mi anlattın?

ki sayıp dökmen gereken kişi komsun değil kocandı bana kalırsa

Cok naziksin gercekten

ne alakası var naziklikle?
buraya konu açtınız, üzüldüm dediniz
biz de elimizden geldiğince size destek olduk
sizi haklı bulduk, yapılan kötü dedik, eşiniz hatalı dedik

ama siz bu noktadan sonra, eşinizin baskısı yüzünden, komşunuzun kapısına gidebileceğinizi ima ederseniz
tepki vermekte haklı değil miyiz?

He o yuzden sana bunlari yapiyor.. Kendini ezdirme. Meslegin falan var mi? Ya bilgilerinde bekar oldugun yaziyor..
Sana yapilani sonuna kadar hakettigini düşünurum demek mi tepki

Sana yapilani sonuna kadar hakettigini düşünurum demek mi tepki
iyi de arkadaşım sen o kadının kapısına giderek kendin bunu ve çok daha fazlasını kabul etmiş olacaksın. arkadaş söyleyince niye zoruna gitti ki? o sadece gidip o duruma düşme diye uyarıda bulundu.

iyi artik üçünü aynı yatakta falan basarsan da pardon deyip kapıyı cekersin. Hic mi öz saygın yok

Cok tatlisin dedigi mesajda birde fotograf ekliydi o fotografta benim hediye kutusunu actigim an cekmisti okey taşı ve ben variz fotoda ve benim dumura uğramış suratim... Bide yolluyo bana alay ediyor belliki yetmemiş zaten ondan sonra delirdim

iyi de arkadaşım sen o kadının kapısına giderek kendin bunu ve çok daha fazlasını kabul etmiş olacaksın. arkadaş söyleyince niye zoruna gitti ki? o sedace gidip o duruma düşme diye uyarıda bulundu.
Zoruma falan gitmedi ben bunun farkinda olmayacak kapasitede degilim durum berbat biliyorum gidersem barisirsam ne duruma dusecegimde aşikar evet.. Ama ya bu deveyi güdecem ya bu diyardan gidecem.. Bosanayim mi taşınayim mi adamin haline dayanayim mi ne yapayim

Bence biz bosuna konuşuyoruz. Sen gidip o pis komsudan Özür dileyeceksin. Ömür boyu seni kullanacaklar ve böyle alcakca sakalar yapacaklar. Kendin bilirsin, kolay gelsin...

O komşu kılıklının git saçını başını yol diyeceğim ama. Her neyse tüm samiyetinizi kesmeden yürümez. Taviz tavizi doğurur. Daha da ilerletirler bu şaka işlerini çok mutsuz olursunuz

ben de diyorum ki madem bu deveyi güdeceksin bari evine geri dön eşin fark etmeden de daha fazla rezillik çıkmasın

Eğer sen bırakmazsan birgün o bırakacak zaten hem de ayni komsun gibi bi aşifte için hatta belki komsun icin

eşine kızma diyenleri anlayamadım gerçekten.. hadi komşunuz sizi düşünmez ama ben sizin eşininz kadar düşüncesizini ömrümde görmedim kusura bakmayın ama.. inanılmaz sinirlendim ya.. insan eşini böyle bi duruma düşürmeyi nasıl sindirir anlayamadım.. bu arada o komşuyu defedin hayatınızdan..

hayat siyah ve beyazdan ibaret değildir. ya boşanıcam ya da tüm bu alçaklıkları sineye çekip ayaklarına gidicem diye bir şey yok. ilk an gereken tepkiyi verememişsin. olabilir anlıyorum seni. ama madem kadını arayıp içindekileri söyledin, madem eşinden bu nankörlüğü, saygısızlığı gördün, madem ablanın evine gittin bu saatten sonra atacağın adımlar gururunu, onurunu ya kurtaracak ya ayaklar altına alacak. geleceğini belirleyecek.
kuzu kuzu dönersen o gerizekalı komşun ve eşin seni doğduğuna pişman edecek. bu devran böyle sürüp gidecek.
ama biraz sabredip eşinin ayağına gelmesini beklersen, o özürü duymadan o eve adım atmazsan gururunu kurtarmış, kendine olan saygını kanıtlamış olacaksın.
ve sakınnnn o komşudan özür dilemeyi aklına getirme..

Bismillahirrahmanirrahim
Bu nedir arkadaş???
Bermuda şeytan üçgeni...
Koca....
Komşu.....
Komşunun eşi....
Ne kopmaz bağları varmış.
Gözlerim yaşardı...

Bide şöyle

Benim ozsaygimi sorgulamak yerine insanların durumlarina olan saygıni sorgula lutfen ben zaten hatalarimi kabul ediyorumda bu yorum ne demek

kocana yapamadığın atarı burda mı yapmaya çalışıyorsun?
İnsanlar sana yardımcı olmak adına yorumlar yapıyorken senin yerine üzülüyorken sen gidip özür dileme planları yapıyorsun ben sadece sordum yok mu var mı düşün diye gerisi senin bileceğin iş

Eziksin ezik kal diyosun bana yani.. Ben burdaki insanların yorumuna elestirisine destegine cok deger veriyorum onun icin paylaşıyorum ama senin yaptigin boyle bisey degil

merhaba;
gerçekten bir sende bir de annemde gördüm ben bu kadar sabrı. iyi değil arkadaşım bu kadar sabırlı olmak, kendine yazık. çekme derim ben. ha eşin hatasını anlar, gelir özür diler, bir daha davranışlarına dikkat edeceğini söyler elbet böyle bir saçmalık yüzünden yuva yıkılmaz ama....
ne demek senin gibi şeytana yüzük mü alınır? sen onun eşisin değilsin ya diyelim ki gerçekten sen hatalısın işledin bir kusur ne demek sen şeytansın, ne demek hak ettiğin hediyeyi almışım.
bu adamın tavrı çekilmez, genç yaşına doyamadan verem eder bu adam seni. sen diyemedin mi, sen adam olsan karını başkalarının önünde küçük düşermezsin, diye?
yok öyle ya bu adamı bu huyuyla kabul edeceğim ya boşanacağım. eğer boşanmayacaksan o düzelsin, haklı olan sensin, sakin taviz verme. şimdi bunu yapan, yarın öbür gün o komşuyu da tepene çıkarır, ki pes edip dönersen öyle olacak. gelsin özür dilesin, adam olsun evine dön istiyorsan yok gelmiyorsa zaten böyle adamla ömür geçmez, zor bir yuva yıkmak biliyorum ama bu yuva da sadece senin sağduyun ve özverinle ayakta zaten, sen de çek elini eteğini bırak o bal yapmaz arı kocanın tepesine çöksün o yuva

Eziksin ezik kal diyosun bana yani.. Ben burdaki insanların yorumuna elestirisine destegine cok deger veriyorum onun icin paylaşıyorum ama senin yaptigin boyle bisey degil

insanların yazış şeklinin, siz "komşumun ayağına gidersem şaşırmayın" yazdıktan sonra değiştiğinin farkında mısınız?
ve bu yazdığınız şeye tepki gösteren herkese de bir tavır içindesiniz, arslan kesildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…