gercek dostlar yildizlar gibiymis gece oluncami parlarmis.. Oyle bisey.. Duyda inanma
Yüzsüz fesat bi kadın..dizilerden hortlamış karaktersz bisey işte..keşke saydrp engelleseysdn icimde kaldıgercek dostlar yildizlar gibiymis gece oluncami parlarmis.. Oyle bisey.. Duyda inanma
gercek dostlar yildizlar gibiymis gece oluncami parlarmis.. Oyle bisey.. Duyda inanma
Aynı şeyi düşünüyorum.Dilerim Allah o kadininda tum duzenini yiksin.Bide utanmadan timsah gozyaslari dokuyor.Birazcik insan olsaydi bu olaylarin bas sorumlusu oldugunu bilir ve gonlunu almaya calisirdi .Belkide kocana ayri oynuyor sana ayri.Aralarinda bisey oldugu hissine kapildim bu konuyu ilk okudugum zamandan beri
Bide olayin anne boyutu var annem evi terk ettigimi bildigi halde ki nerdeyse 3 ayi gecti bi kere evine cagirmadi eşinin korkusuna
boşandı mi? Ne oldu?Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim yardım ettikten sonra ahmak koca lazım değil zaten. Annenizde üzülüyordur ama sizin kadar dik duracak gücü bulamıyordur. İnşallah tekrar evlenir ve çok güzel bir hayat yaşarsınız. Sizi kk de evli,mutlu,çocuklu görmeyi dilerim.
Konu sahibi boşanma davasi açmiş.boşandı mi? Ne oldu?
Henüz değil.Ama boşanma davası açmış.boşandı mi? Ne oldu?
Bu en son ki olaydan mı? Şaka meselesinden yani.Henüz değil.Ama boşanma davası açmış.
Aslında olay pimi çekmiş. Adamda duyarsız olup elin ağzına bakınca konu sahibi kendi ayakları üzerinde durmaya karar vermiş. Bana yaptığı doğru geldi. Dilerim hakkında hayırlısı olur.Bu en son ki olaydan mı? Şaka meselesinden yani.
Teşekkür ederim :) kocasinin yaptığı çok aptalcaydi evet. Hayırlısı olsun arkadaşın hakkında.Aslında olay pimi çekmiş. Adamda duyarsız olup elin ağzına bakınca konu sahibi kendi ayakları üzerinde durmaya karar vermiş. Bana yaptığı doğru geldi. Dilerim hakkında hayırlısı olur.
Aslında arkadaşı konusundan hatırlıyorum. Okurken kahrolmuştum. O yüzden de bundan sonraki hayatının çok güzel olmasını diliyorum. Allah hiçbirimizi bu kadar densizlerle karşılaştırmasın.Teşekkür ederim :) kocasinin yaptığı çok aptalcaydi evet. Hayırlısı olsun arkadaşın hakkında.
AminnnAslında arkadaşı konusundan hatırlıyorum. Okurken kahrolmuştum. O yüzden de bundan sonraki hayatının çok güzel olmasını diliyorum. Allah hiçbirimizi bu kadar densizlerle karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?