hic bu kadar utanmamistim

Bide olayin anne boyutu var annem evi terk ettigimi bildigi halde ki nerdeyse 3 ayi gecti bi kere evine cagirmadi eşinin korkusuna

Canim benim konunu ilk okuyunca sanki bana yapilmis gibi gunlerce aklimdan cikaramamistim unutamamistim bu kararina okadar sevindimki gercekten allah o komsunu kahretsin o kocan olacak adamida.. rabbim sana bundan sonrasi icin hep guzel seyler yaşatır hayirli insanlarla karsilastirir ins

Aynı şeyi düşünüyorum.

Bide olayin anne boyutu var annem evi terk ettigimi bildigi halde ki nerdeyse 3 ayi gecti bi kere evine cagirmadi eşinin korkusuna

esiniz bu yuzden belki sizi hice sayiyo geri doneceginizden emin konusuyor. insanlarin sizin arkanizda durmalari onemli degil Rabbim her daim yardimciniz olsun. calisip kendi ayakalrinizin ustunde duracaksiniz size sizden baska kimsenin yarari yok.

Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim yardım ettikten sonra ahmak koca lazım değil zaten. Annenizde üzülüyordur ama sizin kadar dik duracak gücü bulamıyordur. İnşallah tekrar evlenir ve çok güzel bir hayat yaşarsınız. Sizi kk de evli,mutlu,çocuklu görmeyi dilerim.

boşandı mi? Ne oldu?

Aslında olay pimi çekmiş. Adamda duyarsız olup elin ağzına bakınca konu sahibi kendi ayakları üzerinde durmaya karar vermiş. Bana yaptığı doğru geldi. Dilerim hakkında hayırlısı olur.
Teşekkür ederim :) kocasinin yaptığı çok aptalcaydi evet. Hayırlısı olsun arkadaşın hakkında.

Teşekkür ederim :) kocasinin yaptığı çok aptalcaydi evet. Hayırlısı olsun arkadaşın hakkında.
Aslında arkadaşı konusundan hatırlıyorum. Okurken kahrolmuştum. O yüzden de bundan sonraki hayatının çok güzel olmasını diliyorum. Allah hiçbirimizi bu kadar densizlerle karşılaştırmasın.

Dünyada böyle insanlar niye var ki hep merak etmişimdir Eşine köpek gibi dönecek diyen bir insandan ne size koca olur ne de çocuğunuza baba olur. Bir de arkadaşlarım bile arkamdan konuşsa sileceğim bir durum da eşim dediğim hayatımı paylaştığım bir insan arkamdan konuşursa 1 dakika düşünmem boşnamka için. Bu süreçte size laf taşıyan insanların her söylediğine inanmayın. Birin yanına bin katarlar çok üzülürsünüz. Bir daha neden yuva kuramayacakmışsınız merak ettim. Bulunmadık Bursa kumaşı mıydı kocanız

ne saygısızlık bu sabah sabah sinirlerim tavan yaptı eş demek iyi yada kötü korumak kollamak değilmidir boyle konuları okudukca ne evlenesim geliyor ne birşey.

ohh iyi olmuş açılmış boşanma davası. Hakkınızdada hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…