bu saka yuzundenmi actiniz davayi? Allah yardimciniz olsun her konuda.Arkadaslar herkese selam ve sevgiler.. Benim konumu hatirlarsiniz yorumlarinizla bana destek oldunuz rabbim razi olsun hepinizden.. Aradan epey vakit gecti ve ben bosanma davasi actim zor gunler gecirdim ve eminim daha zor günlerim de olacak ama bunu kendim icin yapmaliydim simdi garip bi huzur icindeyim..
Arkadaslar herkese selam ve sevgiler.. Benim konumu hatirlarsiniz yorumlarinizla bana destek oldunuz rabbim razi olsun hepinizden.. Aradan epey vakit gecti ve ben bosanma davasi actim zor gunler gecirdim ve eminim daha zor günlerim de olacak ama bunu kendim icin yapmaliydim simdi garip bi huzur icindeyim..
cok sevındım sızın adınıza umarım hersey bundan sonra gonlunuzce olur o hain kocanızda komşularıyla ne halı varsa gorsun bu saatten sonraArkadaslar herkese selam ve sevgiler.. Benim konumu hatirlarsiniz yorumlarinizla bana destek oldunuz rabbim razi olsun hepinizden.. Aradan epey vakit gecti ve ben bosanma davasi actim zor gunler gecirdim ve eminim daha zor günlerim de olacak ama bunu kendim icin yapmaliydim simdi garip bi huzur icindeyim..
Bosanma davasi actim cunku aslinda elimden gelen sabri gosterdim alttan aldim konustum derdimi anlatamadim konu saka olayini gecti.. Evi terk ettikten sonra bile bir kere gönlümü almaya calismadigi gibi hala komsuyu hakli buldu.. Kopek gibi gelecek eve kimi var ki demis cok zoruma gitti arkadaslar evet kimsem yok ama mevlam var .. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Bosanma davasi actim cunku aslinda elimden gelen sabri gosterdim alttan aldim konustum derdimi anlatamadim konu saka olayini gecti.. Evi terk ettikten sonra bile bir kere gönlümü almaya calismadigi gibi hala komsuyu hakli buldu.. Kopek gibi gelecek eve kimi var ki demis cok zoruma gitti arkadaslar evet kimsem yok ama mevlam var .. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Komsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?