hic bu kadar utanmamistim

bu saka yuzundenmi actiniz davayi? Allah yardimciniz olsun her konuda.
hakkinizda hayirlisi olsun, ama o komsunuz olacak kisiye agzinin payini verseydiniz ya.

bu konuda merak ettiğim konulardan biriydi son gelişmeye şaşırdım ama daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim eşinizle komşunuzla aranızda neler geçti o zamandan bu zamana neler oldu merak ettim

Hayırdır niye boşanma davası açtınız ? Detayları anlatırsanız seviniriz bu konu baya ilgi görmüştü çünkü

Hatasız kul olmaz.Başkalarının sizi yargılaması ayıplaması övmesi sövmesi aranızı açmamalıydı.Kocanız bu konuda ne düşünüyor,af diliyor mu bilmem ama pişmansa affedin. O komşularla da konuşmayın,görüşmeyin.

Bosanma sebebiniz ne bilmiyorum ama sizin duygularinizi bu denli onemsemeyen biri kimbilir daha neler yapar diye gecirmistim icimden. Sahsen boyle bir sey olsa esimi affetmezdim.

cok sevındım sızın adınıza umarım hersey bundan sonra gonlunuzce olur o hain kocanızda komşularıyla ne halı varsa gorsun bu saatten sonra

Bosanma davasi actim cunku aslinda elimden gelen sabri gosterdim alttan aldim konustum derdimi anlatamadim konu saka olayini gecti.. Evi terk ettikten sonra bile bir kere gönlümü almaya calismadigi gibi hala komsuyu hakli buldu.. Kopek gibi gelecek eve kimi var ki demis cok zoruma gitti arkadaslar evet kimsem yok ama mevlam var .. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..

Bence çok iyi yapmışsınız şakacı komşularıyla takılsın boşverin.Bir de hala üste çıkıyorsa zaten terbiyesizmiş çok afedersiniz ama.

ohaaa ya bir özür dilemek bu kadar mı zor, 3.kişiler için karısını harcadı adam

IQ seviyesi 0 ın altında olan herife bak sen kararın çok yerinde olmuş

Ara sayfaları okumadım ama eşinizin ailesi varsa onlar ne diyorlar bu işe ?

özür dilemediyse en doğru kararı vermişsiniz bence. Allah yolunuzu açık etsin. Yüce Rabbim karşınıza gönlünüze göre, kıymet bilen birini çıkarsın.

Aileside kötü insan degil ama nasil desem etkin insanlarda degil lafini anlatacak akil verecek yön gostercek karakter yok

Siz güçlü bir bayansınız. Zor bir hayat geçirmişsiniz. Malesef başka insanların eline bakmak zorunda kalmışsınız. Kendi ayakları üzerinde durmak bundan daha kolaydır eminim. Hakkınızda hayırlısı olaun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…