hic bu kadar utanmamistim

Konu sahibinin kocasının o komşuyla ilişkisi olduğunu düşünmüştüm bu konuyu ilk okuduğumda, bir tek ben mi böyle düşündüm acaba??

Konu sahibinin kocasının o komşuyla ilişkisi olduğunu düşünmüştüm bu konuyu ilk okuduğumda, bir tek ben mi böyle düşündüm acaba??
valalhi banada kadının adamda gözü var gibi geldi. bahsettiği gibi safi biri ise adam beceremez ama kadın sen kim oluyorsun başkasının kocasına böyle birşey yaptırıyorsun. ay allahım oalyın neresinden tutsam kötü, aferin en iyisini yapmış konu sahibi öyle bi adamla ömür geçmezdi zaten inşallah çok mutlu olursun

Bide olayin anne boyutu var annem evi terk ettigimi bildigi halde ki nerdeyse 3 ayi gecti bi kere evine cagirmadi eşinin korkusuna
peki nerde kalıyorsunuz evden ayrıldığınızdan beri?
bir karar verdiniz ve sonuna kadar götüreceğinize eminim..kendinize güzel bir hayat kuracağınıza da innaıyorum..kalp kırıcı durumlar elbette ki ama sonu feraha çıkacaktır..

Bence cok orjinal bi şaka olmuş :

cnm kusura bakma ama eşiniz ve komşunuzun kişiliği hakında hiç olumlu düşünmüyorum.eşinizdeki öküzlüğü geçtim, komşlunuzdaki bu saygızıslık ne alaka ya? Komşunuzla aranızda hiç mi saygı, itibar yok sizin?

Brn oldam o kadınla görüşmezdim yarım akıllı kocandada akıl yokmus kusura bakmada.

Siz nasıl bir çevrede yaşıyosunuz ki böyle komşularınız var anlamadım gitti.

Canım ya daha önce konunu okumuştum. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni inşallah.
Dualarım seninle olacak.

Konunun ilerleyişini okuyamadım ama kocana Öküz diyesim geldi birden... Valla aynı şey bana yapılsa uzun süre burnundan getirirdim...

ben olsam komşunla kesilnlikle konuşmam. Terbiyesizler. kocamada tavrımı koyardım es geçmezdim. rezillere nasıl rezil olacaksın canım sen rezil olmamışsın onlar rezillik yapmış

Okurken resmen ağladım sinirden ,Rabbim karşına daha iyi insanlari cikarsin o yılan kadinin da Allah belasini versin !!!

terbiyesiz komşu aaaaa eşininde buna uyması hata olmuş

Ben olsaydim o komsuyu o gece evden kovardim gidin kendi evinizde gulun deyip, birdaha da gorusmezdim ve esiminde burnundan fitil fitil getirirdim

ben bile kırıldım yahu! böyle şaka mı olur! o komşu teyze akıllarını kendine saklasaymış keşke pis sinsi.

ARKADAŞLAR KONU BAYA ESKİ!!
SON DURUMU İSE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ ARKADAŞ AMA DESTEK OLAN SAĞLAM BİR AİLE YOK.. AYRICA O SALAK KOCA ORDA BURDA İLERİ GERİ KONUŞUYORMUŞ..

cnm saf olan senmişsin.. şükür ki ortada çocuk yok çalışır çabalar kendine güzel bir hayat kurarsın. evlenirsin de neden evlenemeyesin öyle karamsar olma. önce bir sıkıntılarından arın..

en doğrusu. konunuzda komşuda suçluydu ama buna fırsat veren ve en büyük şwytan kocanızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…