Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok özür dileyerek emin misin demek istiyorum.
Sözüm meclisten dışarı ama insanlar yapamayacakları şeyler için başkalarına neden gaz verir ki?
Evet komşu haset fesat bir tip, kocası da akılsızın biri. Komşu karısının lafına uyup eşini incitmiş. Kafası çalışsaydı arkasından diğer başka bir kadınla iş çeviren bir tip. Ama kendisi de söylemiş eşi biraz saf karakterliymiş.
Eslerimizin dukkanlari yanyana cayda yemekte beraberler komsuda sık gider dükkana orda planlamislarSenin komşu kadın çok kötü bir kadın kusura bakma..ben en çok şuna takıldım kocanla konuşuyor mu senden gizli de gitmiş senin böyle isteğini ona şaka olarak planlatmış....kocana da yuh bence o kadınla asla gorusme o kadının niyeti farklı olabilir
bide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum
sus mukaddes sus yapmaz o yapmaz :))))Aklima Fatmagulun abisi gibi bi adam geldi esinden bahsedince.
bende yılın öküzü oscarını verin derim .oyuncak öküzü alın"yılın öküzü yazan bir altlığa yapıştırın. kutuya koyun " kargo ile isimsiz yada takma isimli yollayın paketi sana seni anlatan bir hediye aldım yazın. açsın baksın içindeki öküze kendisini görsün.Komşunuza "kısır yaptım gel. çay da var." deyin. Bir kağıda saçma sapan bir kısır ve çay resmi çizin. Kapı çalındığında açıp kağıdı eline tutuşturun "Al yersin şaka anlayışın gibi bu da kısır." deyin. Daha da görüşmeye gerek yok zaten.
Eşiniz için de iki arkadaşın önerisini beğendim "Yılın Öküzü" Oscar'ı ve avukat şakası.
eşinin hatası elalemin gazıyla eşine böyle bi şaka yapmış olması..Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
yok artık ne diye foto çekiyor kiiibide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum
ayarla bir arkadaşını, arasın eşini. ben avukat Ahmet eşinizin boşanma avukatıyım mahkeme celbi elinize geçti mi desin.. bak bakalım kalp kırmak nasıl oluyormuş.. empati özürlü eşinize empati yaptırmış olurusnuz..
Aynen oyle yapacak kimbilir simdiden kimlere anlatti kimlerle paylasti cok whatsap kullanir.. Komsu benimki adam olsa yaptirabilir mi boyle seyiyok artık ne diye foto çekiyor kiii
bir de bu saçmalığı elalemle mi paylaşacak??
bakın böle böle yaptık hadi hep beraber gülelim mi diyecek
ne yapsan ne desen haklısın arkadaşım hem de yüzde bin beş yüz
siz hala komsunuzla kaldığınız yerden devam edin konusmaya ki daha çok supriz şakalar yapsınlar size
ya varya o komsu bende olacak ki saçından tuttugum gıbı kapının önüne atacam
eşinize zaten diyecek lafım yok saflık degil o resmen neyse ben susayım
Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayimsiz hala komsunuzla kaldığınız yerden devam edin konusmaya ki daha çok supriz şakalar yapsınlar size
ya varya o komsu bende olacak ki saçından tuttugum gıbı kapının önüne atacam
eşinize zaten diyecek lafım yok saflık degil o resmen neyse ben susayım