• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bu kadar utanmamistim

Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim
kimseye bişi anlatmak zorunda değilsin ki ne münasebett

eğer ki çok yorum yaparlarsa da kendilerinin yerine bir de sizi koyup düşünsünler

bu durumda hala soru soruyorlarsa da ne diyim hepsi aynı şeydendir o zman

siz olaydan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin bence azıcık insanlarsa sizi anlarlar ve üstünüze gelmezler umarım

Kendime yapılmış kadar sinirlendim. Resmen kahkahaları duyabiliyorum. Madem şaka !! Aynısını siz yapın. Aradan baya bir zaman geçmeli. Onları yemeğe çağırın. Ama yemek yapmayın tabiki .plastik meyve sebze süs niyetine satılan şeylerden alın. Tabaklara onlardan koyun.ayy çok sinirlendim ne diyeceğimi bilemiyorum.

yaz yaz. onlar kadıncağızı düşünmüş mü bunları yaparken? kanımız yerde kalmamalı:KK53:

hahaha alsın bir hazır kart taksın telefona "sevdiğim adamın peşini bırak hain gadın" yazsın :70: tek mesaj yeter zaten ölümcül darbeyi de sona saklar artık :27:

aynen bence de saflık değil..fatmagülün abisi demişler ama o mukaddesi bıle mutlu etcem dıye dört dönüyordu...saf ınsanlar daha duygusaldır..

birisi de bana dokunmam öyle kocaya dedım dıye yapamayacakları seyler ıcın ınsan neden gaz verır demiş..
bunu soylemek ıcın benı ıyı tanımak lazım...ben boyle hatalarda dırek sılerım ama konu sahıbı hassas dıye gerı cektım fıkırlerımı ıyı tanımıyorum onu....

ıkısının de burnundan getırırdım hele o komsunun....duymadım hayatımda boyle iğrenç sey...
kocaymış adı koca
afedersın agır konusuyorum ama değersiz bir koca o....sana verdıgı değerle ölç onun ederini bencee ....
aynen sana katılıyorum bide o kocanın gece yanındamı yatacam bu gaz vermek degil herkesin fikirleri burda paylasılıyor
ben komsudan cok kocaya takıldım zaten nasıl olur aklım almıyor kayınvalideler bı laf söyleyınce gelinlere burası ayaklanıyor niye kocan sana sahip cıkmıyor diye ....bu durum ondan bin kat beter
ben öyle kocanın tabagına yemek yerine okey taşı koyarım bırak dokunmayı komsuların yanında benım duygularımı öyle herkesın içinde oynacak ve hala adam suçunu kabul etmıyor şakadan anlamıyorsun diyor daha ne yaptıgının farkında degil.

Canim bu ne sacmalik boyle yaa safmis falanmis fismanmis o kadar safmista nasil oynamis bu kadar guzel , saf olan sensin kusura bakma canim ama burnuma pis kokular geldi benim hemen uzak dur o kadindan sinsi gulmeler vs bu kadinin gozu var gibi geldi kocanda sen gidiyosun kadina anlatiyosun o da butun gun dusunup seni gulunc duruma dusurmek icin kocasina soyluyor o da senin kocana boyle boyle mi yapalim diyor pehhhh hic inanmadim o kadinla esinin arasi pek bir samimi geldi bana belki suan icin esin onlarin samimiyetine kanip boyle bir aptallik etmis olabilir ama kadinin tavri cok supheli geldi bana alma o kadini eve sakin ayyyy ben olucam var yaaaaa offff dusunemiyorum once onlari evden kovardim sonrasi Allah kerim tobrer tobeee nasil siniroldum yaaaa :KK62:

İnan yazdıklarıma sinirden nefes alıpvermem hızlandı bişey diycem de o komşuna burada olmaz anla sen intikamın sert olmalı düşün ve ilişkini bitir ayrıca eşine de o tek taş altın yüzükler 200 tl civarı gidin bi şekilde alın artık bi önemi yoktur senin için ama aldır komşunun intikamını alarak gözüne sok pis kadının

bide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum
aaa terbiyesize bak.
tam teşekküllü haince bir plan hazırlamış kadına bak ya.
tam saçı başı yolunası bir tipmiş.
sen şu kadın için çok yakınım demekten vazgeç biran önce.
sanırım iyi niyetli ve yumuşak yüzlü bir insansın.
defet bunu başından.
hele o fotoları biyerde yayınlarsa tüy dikmiş olacak resmen tövbe tövbeee.
konu ile ilgili kadınla denk gelir de konuşma fırsatınız olursa uslubun sert soğukkanlı ve uyarıcı olsun.
yanlız sakince yap bunu.o çektiği saçma fotoları silmesini söyle.
"hadi yaptın densiz bir şaka eyvellah dedim ama artık o fotoları da biyere yükleyip cılkını çıkarma oldu mu" de.
ya da bana gönder sen o kadını:))

Eşek bile isyan eder bu ne biçim şaka diye :KK62::KK62:Çok çirkin bu bir şaka değil ,resmen alay etmişler sizin adınıza üzüldüm.Güzel bir ders vermelisiniz sizde komşunuzu zayıf noktasından vurun.Aynı size yaptığı gibi..

Sakın bu insanların seviyesine inme sakın, muhataplığını kes, eşinde saf değil ayrıca...

aynen sana katılıyorum bide o kocanın gece yanındamı yatacam bu gaz vermek degil herkesin fikirleri burda paylasılıyor
ben komsudan cok kocaya takıldım zaten nasıl olur aklım almıyor kayınvalideler bı laf söyleyınce gelinlere burası ayaklanıyor niye kocan sana sahip cıkmıyor diye ....bu durum ondan bin kat beter
ben öyle kocanın tabagına yemek yerine okey taşı koyarım bırak dokunmayı komsuların yanında benım duygularımı öyle herkesın içinde oynacak ve hala adam suçunu kolay etmıyor şakadan anlamıyorsun diyor daha ne yaptıgının farkında degil.

evet kesınlıkle gaz değil..hatta bana dese kı ne dusunuyosun..tanısam daha agır seyler soylerdım..
bu cok kotu sekılde oynamaktır..saf değil..safa yatıyor....
kımseye gaz vermıyorum...kımse de vermıyor..

yapamayacakları sey ne demektir..baştan kabulleniş...kadın her seye susssun der gıbı..
iyi devam edin..ezılsın kadınlar hep...ay saf ama ay evlıyız ay cocuk var ay su var deyıp susalım hep..gerı kalalım boyle
te allam ya

Gecenin sonunda bağırmak kavga etmek istedim gelgelelim cift daire uzerine katlarimiz komsuyla karşı karsiyayiz pustum oturdum icimde kaldi hersey

Çok özür dileyerek soracağım sizin kocanız öküz anladımda komşunuza ne oluyor ?? Ben olsaydım bende çok bozulurdum ve çok üzülürdüm bu nedir yahu ???

Bu şaka değil ki. Bu dalga geçmek.
Eşinizin de kanına girmişler belli, komşunuz sizi nasıl üzerim diye günlerce düşünmüş , yapmış gibi sanki.

Bu ne biçim şaka ya, bunu çocuk bile yapmaz. Çok aptalca kusura bakma. Ben olsam orada o an tepki verirdim. Bence o komşu ile samimiyetini kes. Eşine de bir süre yüz verme, komşu tek başına suçlu değil o düşünememiş mi senin incineceğini.

Back
X