- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi VanessaRinki
10 yaşındaki öğrencime nasıl hapşırması gerektiğini öğretmeye çalışıyordum iki gün önceBurun karıştırmak denince o geldi aklıma.
Ben ki bu aşk meşk işlerine erken başlamış insanım (kendimi de kınıyorum) on yaş benim için bile abartı. Gelişim dönemlerine uygun değil bir kere. 10 yaşındaki çocuğumun sevgilisi olsa (içeriği önemli değil adının sevgili olması yeterli) önce endokrine, sonra psikoloğa doktor doktor gezerim ben hormonlarında mı bir şey var yoksa biz yanlış bişey yaptık da bozduk mu çocuğu tamir edelim diye![]()
Benim aşk hayatımın başlama döneminde yaşıtlarım ürüyordu apla ahsjsjs. Ben de geç kaldım ama ortası iyidir.
Ben çocuklara bu tür şakalar yapılmasına bile sinir oluyorum. Seni oğluma alıcam, seni kızıma alıcam. Kamışa su yürüdü mü, var mı kız sevdiğin, ay bana aşık bu gibi.
Bu 19 yaşında evlenen mal kuzenim benim oğlanı ne zaman görse "ay abla bu bana aşık dibimden ayrılmıyor" diyordu. Aşık dediği çocuğum da kendi kakasından korktuğu için altına mıçan bir bebeydi. Vazgeçtim ikinciyi doğurmiyim ben. Kız olursa çok büyük konuştum ahsjsjjs.