Hiç çekici bir kadın değilim,artık bıktım hayattan

10 yaşındaki öğrencime nasıl hapşırması gerektiğini öğretmeye çalışıyordum iki gün önce 😂 Burun karıştırmak denince o geldi aklıma.

Ben ki bu aşk meşk işlerine erken başlamış insanım (kendimi de kınıyorum) on yaş benim için bile abartı. Gelişim dönemlerine uygun değil bir kere. 10 yaşındaki çocuğumun sevgilisi olsa (içeriği önemli değil adının sevgili olması yeterli) önce endokrine, sonra psikoloğa doktor doktor gezerim ben hormonlarında mı bir şey var yoksa biz yanlış bişey yaptık da bozduk mu çocuğu tamir edelim diye 😂

Benim aşk hayatımın başlama döneminde yaşıtlarım ürüyordu apla ahsjsjs. Ben de geç kaldım ama ortası iyidir.

Ben çocuklara bu tür şakalar yapılmasına bile sinir oluyorum. Seni oğluma alıcam, seni kızıma alıcam. Kamışa su yürüdü mü, var mı kız sevdiğin, ay bana aşık bu gibi.

Bu 19 yaşında evlenen mal kuzenim benim oğlanı ne zaman görse "ay abla bu bana aşık dibimden ayrılmıyor" diyordu. Aşık dediği çocuğum da kendi kakasından korktuğu için altına mıçan bir bebeydi. Vazgeçtim ikinciyi doğurmiyim ben. Kız olursa çok büyük konuştum ahsjsjjs.

Düşünce yapınız çok güzel ama nedense 'çocuğumun 15 yaşına kadar telefonu olmamalı' deyince ileride evinizde dönecek kaos canlandı gözümde 😂

Benim ilk telefonum 17 yaşında geçti elime. Kardeşimin de öyle. Yeni nesil bir miktar gıcık ama para benim almıyorum ulen ajsjsj.

tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim

ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Aileniz sizi erkek beklemiş kız mı olmuşsunuz?
Yada erkek istemiş kız doğmuş?
Bu yaşınıza kadar erkek gibi olduğunuz söylendimi size, ama öyle laf arasında değil ciddi ciddi. İşte vanessarinki erkek gibidir tuttuğunu koparır gibi...

Valla ben daha çok güzel olupta şanslı olan , güzel ilişkisi olanı pek görmedim 😀 etrafımda ki vasat diyebileceğim kadınların genelde ilişkileri çok iyi yürüyor 😀( not istisnalar kaideyi bozmaz )

tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim

ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Bende ne yapayim iste basima gelen kanseri defetmek icin yarinki ameliyata hazirlaniyorum....... ogure ogure bogure bogure

Bazı konu sahipleri de ortaya bir laf atıp çekiliyorlar sinir oluyorum 😒 7 sayfa yorum yazmış insanlar cımbızla laf seçip cevap vermiş.

Benim aşk hayatımın başlama döneminde yaşıtlarım ürüyordu apla ahsjsjs. Ben de geç kaldım ama ortası iyidir.

Ben çocuklara bu tür şakalar yapılmasına bile sinir oluyorum. Seni oğluma alıcam, seni kızıma alıcam. Kamışa su yürüdü mü, var mı kız sevdiğin, ay bana aşık bu gibi.

Bu 19 yaşında evlenen mal kuzenim benim oğlanı ne zaman görse "ay abla bu bana aşık dibimden ayrılmıyor" diyordu. Aşık dediği çocuğum da kendi kakasından korktuğu için altına mıçan bir bebeydi. Vazgeçtim ikinciyi doğurmiyim ben. Kız olursa çok büyük konuştum ahsjsjjs.
Oğlan yap sen bi tane daha. Oğlanlar az saf oluyolar 14-15 yaşına kadar. Git kıprısta mı yaptırıyon başka yerde mi oğlan koysunlar göbüşüne. Sonra kızın olacak gelecek 10 yaşında anne ben aşık oldum diyecek acillerden idrak toplayacaz 😂

Hemcinslerini gömeceksen burda pek orta açmayız sana haberin olsun.

Hiç modayla diyetle alakam yok, oğlan çocuğundan hallice giyiniyorum. Sevgilimin olmadığı en uzun süre bir hafta. Çünkü niye? Kendimi seviyorum, kendimi sevince insanlar da beni seviyor. Kendini sevmeyi denersen belki birileri sende de ışık görür.
Harikasınız

aha beni de okul bahçesinde öpmeye kalkmıştı bacaksız.. ama ben ağlamadım:))
bizim zamanımızda da vardı yani..
benim simdiki koca kafali sevgilim ilk okulda o zamanki “kiz arkadasina” evden annesinin yuzugunu kapip hediye getirmisti, hepimiz bunlar nisanlaniyo diye alkislamistik sonra annesi okula falan gelmisti :KK70:

adamda aliskanlikmis bak surekli bi evlilik teklifinde bulunmak, ben kucukken fark edememisim hahahsajshajshsj

benim simdiki koca kafali sevgilim ilk okulda o zamanki “kiz arkadasina” evden annesinin yuzugunu kapip hediye getirmisti, hepimiz bunlar nisanlaniyo diye alkislamistik sonra annesi okula falan gelmisti :KK70:

adamda aliskanlikmis bak surekli bi evlilik teklifinde bulunmak, ben kucukken fark edememisim hahahsajshajshsj

Koca kafalı demeyelim lütfen 🤣
Aynısını benim küçük oğlan yaptı 2.sınıfta iken benim yüzüklerden birini alıp evlenme teklif etmiş kızın anası aradı ağırlığımca altın isterim ona göre dedi😀

Şu Dunya ya gelipte erkekleri etkileyen cilveli kadinlara mi özendiniz yani? Bu mudur mevzu?
Oncelikle kendini rencide eden birini herkes eder bunu bilmenizi isterim.
Siz insanlari etkilemek yerine kendinizi etkileyin.Siz bile sevmiyorken baskasi neden sevsin?
Ne demek *gerizekali ve bu dunyayı hak etmeyen biriyim* demek yahu.Kisisel gelisim kitapları öneririm.Biraz ruhunuzu dinlendirir 🌸

Canım anladığım kadarıyla negatif düşünceli birisisin. Olaylara olumsuz yanından bakıyorsun. Biraz Güleryüzlü olumlu düşüncelere sahip olursan hayatında bir çok şey daha iyiye gider. Bunu bir erkeği etkilemen için değil hayatını daha mutlu umutlu yaşanan için söylüyorum. Bir olay oldu mu olumsuz noktalarına değil olumlu noktalarına odaklan. Olumsuz noktaları da kendine ders say bir dahaki sefere daha iyi olucam demelisin.

Tabi 20 yaş tüm bu düşünceler için ideal yaş...Allah aşkına neyin kafası bu hayatınızın baharında dert mi mu?

Oğlan yap sen bi tane daha. Oğlanlar az saf oluyolar 14-15 yaşına kadar. Git kıprısta mı yaptırıyon başka yerde mi oğlan koysunlar göbüşüne. Sonra kızın olacak gelecek 10 yaşında anne ben aşık oldum diyecek acillerden idrak toplayacaz 😂

Gözüm seğirdi oğlan yap deyince. Ama haklısın 10 yaşında kızım aşık oldum dese acillik olurum ahajajs.

Back
X