nasıl ya baban öz oğluna dükkan aldı diye damat olarak eşin trip atıyor bi de senin görüşmeni mi istemiyor. ahhhh keşke madem yolun açık olsun dedi dönmeseydin eve de burnu sürtülseydi.. gerçi bu seferde suçlu sen olurdun üste çıkardı ben sinir anında söyledim sen de dünden razıymışsın eve gelmedin vs vs.. off bilemedim. peki her gidişinde niye aynı tavrı yapıyor ailenle görüşmene niye karışıyor kiArkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım
Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım
şu an olsa bırakırdım diyebilecek konuma geldiysen boşan o zaman o ne demek ya ailenden ne beklentisi bu böyle yok artık nasıl yüz buluyor böyle birşeye ailen mi yüz verdi acaba da böyle oldu yaBilmiyorum kendisi huysuz durduk yere probleö çıkarıyor. Hep bizimkilerden beklenti içinde ailemin durumu ii diye nişanlıyken bile alıcaklarıma karışıyordu o zaman körmüşüm şuan olsa hemen bırakırdım şimdi ne yapacagım bilmiyorum 1.5 senelik evliyim
Tuaf biri işte şuan çocuk için kendi tedavi görüyor tedavi olduğu için altan alıyorum ama beni çok üzüyorşu an olsa bırakırdım diyebilecek konuma geldiysen boşan o zaman o ne demek ya ailenden ne beklentisi bu böyle yok artık nasıl yüz buluyor böyle birşeye ailen mi yüz verdi acaba da böyle oldu ya
Tuaf biri işte şuan çocuk için kendi tedavi görüyor tedavi olduğu için altan alıyorum ama beni çok üzüyor
önceki konularını bilmiyorumda bence canım git ya cocuk oluncamı değişecek. ne derse desin çok yüz almışŞuan çocuk için tedavi görüyor bu yüzden hashas diye altan alıyorum bazen git diyor gitmiyorum bu durumda bırakıp gitti der diye vicdanım el vermiyor ama herşeyime karışıyor
Tatlim esin tek cocukmu merak ettim.mesela benim esim tek cocuk ve oda cok kiskanc kardesimi kiskanir beni ailemden kiskanir sacma sapan seyler yaniArkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım
Ne kadar tuhaf bir eşin var. Onun babası da ona alsın madem kıskandıysa.Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım
Bi kız kardeşi var tek erkek çocukTatlim esin tek cocukmu merak ettim.mesela benim esim tek cocuk ve oda cok kiskanc kardesimi kiskanir beni ailemden kiskanir sacma sapan seyler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?