hiç dertlerim bitmiyor

Ne kadar zamandır evlisiniz? Neden ailenize tek başınıza gidiyorsunuz? Beraber gitmez misiniz hiç?

tam boşanılacak adam ! ama tabi şartlar her zaman buna müsait olmuyor..

neden izin vermediğini sordunuz mu ? (böyle şeyin nedeni olmaz ama merak ettim kendisine göre sebep neymiş )

Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım
nasıl ya baban öz oğluna dükkan aldı diye damat olarak eşin trip atıyor bi de senin görüşmeni mi istemiyor. ahhhh keşke madem yolun açık olsun dedi dönmeseydin eve de burnu sürtülseydi.. gerçi bu seferde suçlu sen olurdun üste çıkardı ben sinir anında söyledim sen de dünden razıymışsın eve gelmedin vs vs.. off bilemedim. peki her gidişinde niye aynı tavrı yapıyor ailenle görüşmene niye karışıyor ki

kadın kocasının tarafından belki beklenti içinde olurda, bu erkeklere noluyor ya. adamın parasının malının ortağımısın sanane.

böyle adamın kahrıda hiç çekilmez.hadi annenize gitmenize karışıyor (hakkı yok tabikide)babanızın abinize dükkan almasına ne hakla karışıyor onu çözemedim.haddine mi?

Neden istemiyor gitmenizi ailenize bunun bir cevabı olmalı ama ? durduk yere bunu yapıyorsa eşim bana ben kabul edemezdim evlilik iki kişinin arasında geçip giden bir durum değildir aileylede evleniyorsun hem o sana hem de sen ona birbirinize saygı duymanız lazım

Kıskanç kendi ailesi bir şey yapmıyor bu yüzden kıskanıyor haftada bi giderim çok gidiyormuşum evde oturacakmışım. Durduk yere koymuyor yani

Bilmiyorum kendisi huysuz durduk yere probleö çıkarıyor. Hep bizimkilerden beklenti içinde ailemin durumu ii diye nişanlıyken bile alıcaklarıma karışıyordu o zaman körmüşüm şuan olsa hemen bırakırdım şimdi ne yapacagım bilmiyorum 1.5 senelik evliyim

Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum size anlatmak iyi geliyor. Sorunlar hiç bitmiyor.eşim çok huysuz insan 3 gün oluyor ben dedim annem gile gideceğim haftada bir giderim bu arada beni koymadı her zaman aynı hep gitmek isteğimde sorun çıkarıyor. Gidersen daha gelme git daha gelme dedi o işe gitti bende gittim aradı sonra gittinmi diye bende ne yapacan dedim yolun açık olsun dedi bende yüzüne kapattım sonra eve geldim 2 gündür ne ben nede o konuşmuyor eşim çok kıskanç biri babam abime dükkan aldı diye trip yapıyor ona ne oluyorsa anlamıyorum adamın içi vesat yani sürekli ailemle ilişkilerime karışıyor kafayı yiyeceğim ya valla ne yapacagımı şaşırdım

daha önce de konu açmıştınız hatırlıyorum. eşiniz kendisini ne zannediyor sizin sahibiniz mi , ailene gitmene nasıl karışır taviz vermeyin lütfen .
ayrıca aile içindeki alacak verecek olayı onu hiç ilgilendirmiyor, kendisine de dükkan istiyor galiba.

Bilmiyorum kendisi huysuz durduk yere probleö çıkarıyor. Hep bizimkilerden beklenti içinde ailemin durumu ii diye nişanlıyken bile alıcaklarıma karışıyordu o zaman körmüşüm şuan olsa hemen bırakırdım şimdi ne yapacagım bilmiyorum 1.5 senelik evliyim
şu an olsa bırakırdım diyebilecek konuma geldiysen boşan o zaman o ne demek ya ailenden ne beklentisi bu böyle yok artık nasıl yüz buluyor böyle birşeye ailen mi yüz verdi acaba da böyle oldu ya

şu an olsa bırakırdım diyebilecek konuma geldiysen boşan o zaman o ne demek ya ailenden ne beklentisi bu böyle yok artık nasıl yüz buluyor böyle birşeye ailen mi yüz verdi acaba da böyle oldu ya
Tuaf biri işte şuan çocuk için kendi tedavi görüyor tedavi olduğu için altan alıyorum ama beni çok üzüyor

çocuk ruhlu konuşulmayan tartışılmayan derdini anlatmayan küsen erkek tipi.zamanla olgunlaşır belki
genelde forumda okuduklarından çıkardığım sonuç bu kızlar benim.
erkeklerin genelimi böyle.
mesela şunuda çok okuyorum ne zaman konuşmaya çalışsam kavga çıkıyor.
erkekler bayanlar gibi açık değil şöle şöle olduğu için sana kızgıım falan diyemiyorlar .hemen ya küsmek yada hemen hiddetlenmek

Şuan çocuk için tedavi görüyor bu yüzden hashas diye altan alıyorum bazen git diyor gitmiyorum bu durumda bırakıp gitti der diye vicdanım el vermiyor ama herşeyime karışıyor

Tuaf biri işte şuan çocuk için kendi tedavi görüyor tedavi olduğu için altan alıyorum ama beni çok üzüyor

çocuk sahibi olma isteğinize bir şey diyemem ama böyle bir eş ile huzurla çocuk büyütebileceğinizden emin misiniz?? çocuğunuz olduktan sonra sorunlar ile beraber tekrar buraya konu açıp ne yapacağım ben demenizi istemem.. eşinizden ayrılın demiyorum bu sizin hayatınız ama sorunları çözmeden bir çocuk sahibi olmak o çocuğa eziyet orası bir gerçek..

• Beğen
Reactions: anu
Şuan çocuk için tedavi görüyor bu yüzden hashas diye altan alıyorum bazen git diyor gitmiyorum bu durumda bırakıp gitti der diye vicdanım el vermiyor ama herşeyime karışıyor
önceki konularını bilmiyorumda bence canım git ya cocuk oluncamı değişecek. ne derse desin çok yüz almış

Tatlim esin tek cocukmu merak ettim.mesela benim esim tek cocuk ve oda cok kiskanc kardesimi kiskanir beni ailemden kiskanir sacma sapan seyler yani

Ne kadar tuhaf bir eşin var. Onun babası da ona alsın madem kıskandıysa.

Back
X