Hiç düzenim yok.. Ev taşıma..

Ben biliyorum kaç yaşında olduğumu herkesin de illa bilmesi gerekmiyor ki.. Zaten şu an mesela sağlığım iyi sayılmaz. BU yaş konusu çok normal bişey bence..
hepsi birbiriyle alakali durumlar bence.. kendini sevip sevmemekle, barisik olup olmamakla.. Allah gonlunuze gore versin ne diyelim..

Sağol teşekkür ederim. Ben yaşımı söylesem de şaşırırlar.. Daha genç gösterdiğimi de söylüyorlar.
ne guzel o zaman.. sizde bir atalet hali seziyorum. radikal kararlar alip hayatinizin iplerini elinize almalisiniz.. bu sekidle gitmez hayat.

patlamış.. Daha sıfır olan evin lavabosu su içinde kaldı.. Hem ailein bana kötü hareketlerinden hem de evle ilgili sebeplerden ben o eve taşınmaktan vazgeçtim.. Orayı satalım başka yerden ev alallım diyordum ki.. Bu sefer de kpss için başka şehirleri yazdım umudum
Hem küssün hem ev alalım baska yerden diyeceksin. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Ev eski deyip durmussunuz. Bir ev ne kadar eski olabilir ki iki evi birden alan aileden bahsediyoruz

Hem küssün hem ev alalım baska yerden diyeceksin. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Ev eski deyip durmussunuz. Bir ev ne kadar eski olabilir ki iki evi birden alan aileden bahsediyoruz

Taşınacağım ev eski değil yeni. Benim ailemle aram iyi değil, yanlarına taşınmak istemiyorum.. Sağlığım bozuluyor. Ev alın diye ben istemedim onlar aldı. Yanlarına taşınmak istemiyorum esas neden o. Madem ev almak istiyorlar o ev olması şart mı başka ev olsun onlar da rahat etsinler ben de..

Taşınacağım ev eski değil yeni. Benim ailemle aram iyi değil, yanlarına taşınmak istemiyorum.. Sağlığım bozuluyor. Ev alın diye ben istemedim onlar aldı. Yanlarına taşınmak istemiyorum esas neden o. Madem ev almak istiyorlar o ev olması şart mı başka ev olsun onlar da rahat etsinler ben de..
Hanımefendi evi zaten almışlar bir
İkincisi hem ailenizle kavgalisiniz hem başka ev isteyecegim o olmasin diyorsunuz bu nasıl mantık. Kavgalisiniz yahu.
Üçüncüsü 30 unu geçmiş bir insan olarak bekarsiniz da artık tez mezi bırakın bence ve iş hayatına atilin.
Anlaşamadığınız halde el pençe divan durmak zorunda kalmazsiniz.
Yaş yaşında iş hayatına atilacaksiniz 45 mi ?
Edit eski diye şuan tasinamadiginiz evi soylediniz. Bende orada da yasasaniz ölmezsiniz ne kadar eski olabilir dedim. Yeni alinana eski demedim

Yani günlük hayatınızda nelerle uğraşıyorsunuz? Çalışma hobi gibi.
benim de okudugum bir okul var. yurtdisinda yasiyorum yabanci dilde egitim epey vaktimi aliyor. haftada uc gun muhakkak spora giderim. baslarda cok zor geliyordu aglayarak gidiyordum. simdi cok faydalarini gordum mental olarak. cok bayilmasam da gorustugum bir iki insan var arada. baska turk yok cunku. arada kahve icmek iyi oluyor. kitap okurum, yemek yaparim yeni tarifler denerim. saglikli yasami arastiriyorum ve uyguluyorum. yalniz da olsam cikar kahve alirim dolanirim markette.. arastiririm okurum internette mutlaka bir konuyu.. ibadet ederim namaz kilmak ve kuran okumak bana iyi geliyor. dua etmek cok iyi geliyor. kucuk hedefler koyarim onlara ulasirim. el isi orerim. bunalmama izin vermiyorum. konfor alanimdan cikiyorum zorluyorum kendimi. uykuyu seven evde takilmayi seven biriydim ama kendimi zorlaya zorlaya astim kabugumu kirdim. zannetmeyin ki hayatim cok guzel.. degil. cok sorunlarim var. kafayi yemeye cok musait bir ortamda yasiyorum. bir ara yardim da aldim.. hayalledigim hedefledigim pek cok sey gerceklesmedi. suan anne olmak istiyorum olamiyorum. tr ye gelemedim bir suredir.. daha neler neler.

Son düzenleme:
bunu soyleyin arada biraz mesafe istiyorum deyin. baska ev begenin aileniz onu satsin digerini alsin.

Son düzenleme:
Hanımefendi evi zaten almışlar bir
İkincisi hem ailenizle kavgalisiniz hem başka ev isteyecegim o olmasin diyorsunuz bu nasıl mantık. Kavgalisiniz yahu.
Üçüncüsü 30 unu geçmiş bir insan olarak bekarsiniz da artık tez mezi bırakın bence ve iş hayatına atilin.
Anlaşamadığınız halde el pençe divan durmak zorunda kalmazsiniz.
Yaş yaşında iş hayatına atilacaksiniz 45 mi ?
Edit eski diye şuan tasinamadiginiz evi soylediniz. Bende orada da yasasaniz ölmezsiniz ne kadar eski olabilir dedim. Yeni alinana eski demedim

Yeni ev isteyeceğim demedim o ev satılsın onun parasıyla başka ev alınsın dedim.. Ben öğrencilik hayatımdan beri sürekli çalışma isteğinde olan biriydim ama yıldım özel sektörde iş güvencesi yok. O yüzden kpss çalışmaya başladım. Kpss den sonra da araştırma ve akademisyenlik yakın gelmeye başladı. Niye herkesin tercihlerine saygı duymuyorsunuz? Ben belki akademisyenliği çok severek yapacağım.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.. İnşallah hayırlısı olur.. Sizin de olmasını istedikleriniz gerçekleşir inşallah..
sagolun hepimizin insallah.. her sey sizde bitiyor. siz istemezseniz kimse sizi uzemez. siz degistirmezseniz iyi yapmazsaniz kimse sizi iyi yapamaz.. kimse sizi harekete geciremez. bir yasama sebebi gaye amac bir sey bulun.. ona tutunun. ailenizin aldigi evde oturacaksaniz ama uzakta olsun istiyorsaniz gecin guzelce konusun. oncesinde istediginiz yerden ev bulun. cozumle gidin onlara sorunla degil. o evi degil sunu istiyorum deyin. orta yola getirin onlari.

sagolun hepimizin insallah.. her sey sizde bitiyor. siz istemezseniz kimse sizi uzemez. siz degistirmezseniz iyi yapmazsaniz kimse sizi iyi yapamaz.. kimse sizi harekete geciremez. bir yasama sebebi gaye amac bir sey bulun.. ona tutunun. ailenizin aldigi evde oturacaksaniz ama uzakta olsun istiyorsaniz gecin guzelce konusun. oncesinde istediginiz yerden ev bulun. cozumle gidin onlara sorunla degil. o evi degil sunu istiyorum deyin. orta yola getirin onlari.

Bakıyorum zaten ev ilanlarına.. :)

Yeni ev isteyeceğim demedim o ev satılsın onun parasıyla başka ev alınsın dedim.. Ben öğrencilik hayatımdan beri sürekli çalışma isteğinde olan biriydim ama yıldım özel sektörde iş güvencesi yok. O yüzden kpss çalışmaya başladım. Kpss den sonra da araştırma ve akademisyenlik yakın gelmeye başladı. Niye herkesin tercihlerine saygı duymuyorsunuz? Ben belki akademisyenliği çok severek yapacağım.
Evin satilip o evin parasiyla başka ev istemenizde aynı şey.
O evde yasamaniz da aynı şey.
İstek yetmiyor 35ler çok geç is hayatına atilmak için. Kpss ye bi 5-7 yil önce mi girmeliydiniz acaba sanki.
Saygı konuyla ne alaka?
Yaşınızdan küçük davraniyorsunuz zaten.
Kardesinizin evine gidip daha eve girmeden otel diye tutturmussunuz. Bu 15-18li yaşlarda olur.

Evin satilip o evin parasiyla başka ev istemenizde aynı şey.
O evde yasamaniz da aynı şey.
İstek yetmiyor 35ler çok geç is hayatına atilmak için. Kpss ye bi 5-7 yil önce mi girmeliydiniz acaba sanki.
Saygı konuyla ne alaka?
Yaşınızdan küçük davraniyorsunuz zaten.
Kardesinizin evine gidip daha eve girmeden otel diye tutturmussunuz. Bu 15-18li yaşlarda olur.

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz başka da diyecek bir şeyim yok. İyi günler.

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz başka da diyecek bir şeyim yok. İyi günler.
Siz anlamıyor olabilir misiniz şöyle bir 10 sayfa kadar gezindim de birçok üye ile yorumlarım benzer sizde alıp bu benzer yorumlara bana yazdiginizin benzerini yazmışsınız.
Yani kimse sizi anlayacak zekaya sahip değil lakin sizi sadece elestirmeyenler sizi algılayacak zekada ben bunu çıkardım elestirenlere hep siz anlamıyorsunuz demenizden.
Biz anlamiyorsak sizde sizin dusuncenizde olanları dinleyin o zaman sadece.
Hayatta bol şans ihtiyacınız olacak çünkü babanıza bu evi sat dediğinizde belki artık başının çaresine bak der.
İyi geceler

Back
X