Hiç erkeğinizden bıktığınız olurmu?

bi kere söyledim 4 senedir kafama kakıyor..
ekşınımız bol bu sebeple

Bıkmadım..Daraldığım zamanlar elbette oldu ama bıkma aşamasına gelmedi..Gelsede söylemem zaten ayrılık sebebi olur -tatlicadiarzu-

ben dedim böyle bazen uyuzluk yapıo mesela anlıyo ama anlamazlğa vuruyo kızayım diye bendebirkere dedim aşkım bazen benı çok yoruyorsun dedim.. oda biliyorummmmmm diyo gülüyokaydirigubbakcemile3 gıcık edicek ya beni ama hiç bıktıgım olmadı eger gerçekten bıksam bu ilişki yürümez..

bazen ben kendime bile fazla geliyorum.
evden kendi nefesimi bile duymaya tahammül edemiyorum.
işte o vakit bıkıyorum.
ama şahsından değil, iç sıkıntısından.

bazı huylarından sürekli bıktığım oluyor ama tümden şahsıyla ilgili bıkmak yukarda açıkladığım gibi oluyor..

nasıl asla kızlar ya sizinde bazen herşey boğazınıza kadar gelmiyomu? o zaman sizin kocalarınız melek!
bazen beni o kadar bunaltıyo ki bende sabır taşı değilim sonuçta taş bile çatlar 'bıktım senden' diyorum...'sen bıkmazsın benden' diye şebeklik yapıyo sonra...
ondan bıktığımdan değil zaten sorun sinirimi ondan çıkarmam...

cok haklisin aynen
seviyorum da adamimiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3​

bıktım senden bu aşkı taşıyamıyorum bunaldım artık buraya kadarmış dedim askerdeyken...çok bunalmıştım hem gurbetteydim herşeyüstüste gelmişti hemde onun ilgisizliği çok canımı sıkmıştı bazen çok bunaltıo şuanda onu yaşıyorumm off sıkıldım artık Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm: senağlama

olmadı denedim olmadı
bitmedi isteğin gözün hiç doymadı
sonunda kalmadı bende aşk bitti şakkıdı
kaprisin sitemin hasretin
kiralık sözlerin yalancı şevkatin
bana hiç uymadı CANIMA YETTİ :içelim:

bıkmak degilde, bazen yanlız kalmak istediigim birkaç gun görüşmemek konusmamak istedgim oluyo..bu bıkmak degil farklı bişey..gecici yanii

çok sevdiğim halde bazen sıkıldığım sevgimin yoğunluğunu bazen çok bazen azalmış olarak yaşadığım oluyor.sanırım ruh halim psikollojim bunu hazırlayan.

bende bıkmam sevdiginden bıkarmı insann ben bıkmadım zamanında amaa o bıkıp terketti beni

bıkmak değil ama her insan bazen yalnızlığa ihtiyaç duyar biraz nefes almak için, sadece kendimle olmayı severim bazen ben sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…