Hiç erkeğinizden bıktığınız olurmu?

arzuca9432 senin açtığın konulara gerçekten bayılıyorum,süpersin bu konuda a.s.
soruya gelince ben bıkmadım aslında ama o bazen gerçekten bıktırıp illallah çektiriyor insana

bazı tavırları bıktırıyor gerçekten.. kendisinden değil ama o tavırlardan bıkıyorum..
bir anlaşmazlığımız olduğunda çok üzerime geliyor.. geçi ben de öyleyim ama belirli bi noktada kendimi geri çekiyorum.. o hepten atak yapıyor.. o zamanlar boğulacakmış gibi oluyorum mesela.şu günlerde de aynı vaziyetteyiz gerçi

zaman zaman kızdığım olsa da
bıktığımı hiç düşünmedim.
daha doyamadım ki zaten :)

kendinden değil ama cimriliğinden bıktııııım!:1ninca:klava:kötükedihüso:tomato:

aha da benimkinin evlisi versıyonu, eve yemeklık alıyor mu bacum
neyıne karışıyor pıntılıgınde bızımkı de pıntı ötesı resmen cebınde mürenbalıgıvar walla akrep degıl. kafamçokkarıştı ben de bu huyundan bıktım hihoyyyt

yok bıkmam bıkamam.:asigim:..
ama cok pisssss gıcıkkk olurum.. oda bana cokk is gıcık olur:1closedeyes:... hatta böyle kafasına patlatasım gelir.. şaplagııı yer kafasınakaydirigubbakcemile.. hatta bazen öyle gıcık oluruz ki birbirimize başlarız güreşmeye.. Allah ne verdiyse tekme tokatkaydirigubbakcemile3.. o genelde alttan alır ben hıncımı alayım diye.. zaten kuş kadar canım var... Gıcık oldugumuzdada söyleriz...:içelim:

Asla diyenlere çok imrendim aynı zamandada sasırdım...yahu nsan bazen basbasa kalmak ister nefes alsın ister her dakka aranmasın ister...nazından kaprisinden kıskançlıklarından bıkmaz mı ? yada ben böle bi ilski mi yasadım?bıktığım ve biraz nefes almam lazım dediğim çok olurdu....

bıkmak değilde daralmak diyelim bazen hersey öle
üst üste geliyoki herseyden daralıyorum
birtek ondan değil ama tabi bunu ona sylemedim

bıkılır mı ya bıksam zaten sürdüremem evliliğimi o benim en iyi dostum, yanında en mutlu olduğum en eğlendiğim kişi, kocişim, sevgilim prensesimin babişkosu, abim babam say say bitmez herşeyim o benim Allah'ım yokluğunu göstermesin

Amin.....................................................

bazen daraltıyor beni..kafamçokkarıştı
bıktığım oluyor bazı huylarından dolayı:1closedeyes:
ama kolay toparlıyor..alkisalkisalkis

bıktığım oluyor tabi ...
mesela 11 sene oldu birlikteliğimiz hala aşırı derece de kıskançlık yapıyor
bıkılmayacak gibi mi yani

Yok yaa hiç bıkmadımmopuyorumnanaktan

Ama bazen kötü esprilerinden bıkmıyo değilimm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…