• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

8 yıllık evliyiz bir defa evlenmeden önce bir defa da evlendikten sonra gördüm agladıgını.

2'si de benim içindi :)

Evlenmeden önceki benim onu terketmem içindi

Evlendikten sonraki de dogumhaneden çıkarken :)
:43::43::43::43::43::43::43: sağlıkla huzurla büyütün canım evladınızı :31:

doguma gırerken masadan kalkamama gıbı bı durumum vardı:43: elını tuttum eger kalkamazsam oglumu anneme ver yalvarırım en ıyı o bakar demıstım, çok fena aglamıstı, ne olur kalk beraber buyutelım demıstı:43:

gene agladım sımdı ne zor gunlerdı :43:
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: offf dayanamayıp ağladım canım benim inşallah kocamann bir ömür boyu hep mutluluklarını yaşayın evladınızın :emir_bebek::nazar:

Eşimin bir kere ağladığını gördüm geçen yıl ikiz kız bebeklerimizi kaybettik hastaneden çıkarken minicik cansız bedenlerini verdiler elimize ben bağıra bağıra ağlarken onun sadece gözyaşları içinde bana sarıldığını hatırlıyorum Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın :14:
canım başın sağolsun :5::5::5: Rabbim sabır versin şükür ki şu an hamilesin oğluna hayırlı-sağlıklı-uzun ömürlü kardeş gelsin inşallah :29::31:

benımkıde dursun alı erzıncanlı dınleyınce gozlerı doluyor hep:43:
aynen canım benim kocişde Dursun Ali Erzincanlı dinledikçe :43::43::43:

eşim ağlayan birisi gördüğünde hiç dayanamaz (yalandan,kavga anında ki ağlamadan bahsetmiyorum)

filme haberlere filan gözleri dolabiliyor tıpkı ben hiç sevmiyorum bu huyumu
benim kocişte aynı hiç dayanamaz benim ağlamalarıma :14::14::14::14:

4 senelik evliyim bir kere hıçkıra hıçkıra ağlamıştık beraber bebek olması için tedavi görürken :ssz:
canım benim bizde 6 yıllık evlat hasreti çekmekteyiz :5::5::5::5: bununla ilgili çok ağladığım için karşılıklı ağlaştık :43::43::43::43: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız boş kalmasın inş hayırlı-sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar::31:

Allah ağlatacak bir olay yaşatmasın ve ne bizler nede eşlerimiz ağlamasın.Benim eşimin babası kanser ve bu ara sık sık ağladığını görüyorum içim acıyor onu öyle görmek dayanmak çok zor
canım benim çok geçmiş olsun Rabbimden acil şifalar dilerim :5::29:

ben erken doğum yaptım canım minicik bedenleri daha fazla dayanamadı çünkü 6 aylık doğmuşlardı gerçekten çok acı bir durum en kötüsü evlat acısı derler Allah sanada banada hiç bir anneye yaşatmasın böyle üzüntüleri :14:
amin canım benim bol sabır diliyorum :29:

2 yıllık evliyiz toplamda 5 yıllık beraberliğimiz var...
şuan 3 aylık bebeğim var... 4 defa işitme testine girmişti dördündende geçememişti.. artık umudumuz kalmamıştı en kötüye kendimizi alıştırmıştık.. evde eşim ben ve bebeğim vardık..kızım uyuyordu eşim başına geçip yüzüne bakarken hıçkırıklara boğulmuştu..ilk defa o zaman görmüştüm ağladığını..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..
:43::43::43::43: çok geçmiş olsun tatlım inşallah cici kızın daha iyidir :31:

hamileliğimin son zamanları bebeğim kilo alamıyordu biraz sıkıntılı günlerdi ve doğması gerekiyordu akşama kadar bi sürü doktor gezdikten sonra eve geldik çok yıpratıcı bi gündü ikimiz içinde doktorlar teselli veriyordu doğsa da yaşar diye ( bi de yaşamama ihtimali mi var diye sıkıntıdaydık)
gece olduğunda eşimin omzunda sessiz sessiz ağlıyodum acaba bebeğim şuan iyi mi diye o sırada bi tekme attı cevap verir gibi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladm o zman eşim de dayanamadı onu ilk defa ağlarken görüyordum hem de hıçkırıklarla.Çocuklar gibi ağlamıştık:(
bir de ben doğumdan çıkarken başımda burun çekişlerini hatırlıyorum hayal meyal herkes ağlıyordu o da......
:14::14::14::14: sağlıkla büyüsün bebişin canım şu an nasıl kilosu inşallah risk çoktan atlatılmıştır :emir_bebek::nazar::31:

Ben eşimi ağlarken gördüm, halada 2-3 ayda bir görüyorum. :(

Eşim Hakkaride şark görevinde, 2-3 ayda bir gelip 1 hafta 10 gün kalıp gidiyor, 4,5 yaşında baba aşığı bir kız evladımız var, özellikle yavruma dayanamıyor.

Gelişinde heyecan ve mutluluktan, gidişince de üzüntüden ailece ağlıyoruz. Ama ben son 2-3 gelmede ağmayan dik duran (durmaya çalışan) taraf oluyorum, kızım için.

İnş. sağlıkla geçecek bu günlerimizde. Son 1 senemiz.

(bu son zamanlardaki ağlamalarının sebebi, daha önceden de gördüm, çok duygusaldır eşim.)
canım benim 1 yıl kalmış sabrının karşılığını sıkııntısızca alacaksın :29: Rabbim güç kuvvet ve bol sabır versin :29::29::29:

Benimki turunun son ornegi sanirsam :37:
Aglamasi icin haberleri seyretmesi bile yeterli ozellikle sehit haberleri:43:
gizli gizli gozunu siler fark ederim ama caktirmam
hele drama izleyelim burnumuzun sesinden tv duyulmaz goya caktirmiyoz agladigimizi:ssz:
canımsın yaaa bizde size yakınız işte duygusal çiftiz :43::43::43::43::43::43:

4 yıldır beraberiz (3 yıldır evliyiz) ben onu ağlarken hiç görmedim ama o beni milyon kez görmüştür. çok sulugözümdür. Şurda bile birçoğunuzun yazdıklarını okuyup okuyup ağlıyorum :14:
aynen canım yaa bende baştan sona kadar ağlaya ağlaya okudum :43::43::43::43::43::43:

eşime ayrılacağımı söylediğimde ağlamıştı hatta sinir krizi geçirmişti şimdi ödüm patlıyor :) ayrılığın A sını bile anamıyorum :) korkutMAK istemiştim ama çok kötü şeylere neden olacaktım ALLAH GÖSTERMESİN

ben eşimi iki kez gördüm ağlarken ki 8 senedir evliyiz
biri kuzeni şehit olduğunda
diğeride 32 yaşındaki diğer bi kuzeni hastalıktan öldüğünde
Allah bi daha ağlatmasın çok acıydı

benım eşım değılde sevgılımın ağladığını 2 kere gördüm

bırı aılesınden acayıp kazık yedığınde dızımde yattı ağladı gece boyunca :14:

bı keresınde de çok kötü kavga etmıştık kendı evımı terk etmıştım :27:
ağladı yıne ama bıdaha öyle şıddetlı kavga ettığımız olmadı, ağlamadı da

6 senelik evliyim eşimin ağladığını hiç görmedim
ağlamazda zaten
babası öldüğündede ağlamadı
duyguları alınmış
askerde oldu diyor
ama kendisinin üzüldüğü yüz hareketlerinden mimiklerinden belli olur

herkeze ii geceler eşimle 8 senelik evliyiz 7 ay önce ikinci bebegimizi kaybettik.:43::43:
hamileligim sırasına dogum günüm oldu,kızım karnımın resimlerini çekmiş :nazar::54:
olaydan 1 hafta sonra eşim moral olsun diye resimlere bakalım dedik ve o fotografları görünce sarılıp saatlerce agladık beraber :43::43::43::14::14::14::14:
rabbim o duyguyu o günleri kimseye yaşatmasın:43::50:
çok şükür yine hamileyim :nazar::nazar::nazar::49:

eşim Allah razı olsun çok duygusaldır. onun bu özelligine bayılıyorum aglamıyor ama gözleri doluyor kıyamam ben ona :2: onu gözleri dolu dolu görünce ben aglıyorum...

herkeze ii geceler eşimle 8 senelik evliyiz 7 ay önce ikinci bebegimizi kaybettik.:43::43:
hamileligim sırasına dogum günüm oldu,kızım karnımın resimlerini çekmiş :nazar::54:
olaydan 1 hafta sonra eşim moral olsun diye resimlere bakalım dedik ve o fotografları görünce sarılıp saatlerce agladık beraber :43::43::43::14::14::14::14:
rabbim o duyguyu o günleri kimseye yaşatmasın:43::50:
çok şükür yine hamileyim :nazar::nazar::nazar::49:

inşaallah bebegini sağ salim kucagına alırsın kardşeim Rabbim kimseye yaşatmasın çok ama çok zor

bende eşimin ağladığını, gördüm. 2 kere benim yüzümden, birincisi ben sevgiliyken ayrılmak istediğimi ,söylediğimde ,ikincisindede beni, aldatmıştı. evi terk etmiştim. ozaman ağladığını, gördüm. ama o beni ağlarken çok gördü.

hıc aglamaz ya da be gıbı ota b.ka aglamaz sadece sehıt haberlerıne aglar duyarlı kocacım işte:1:

bende 1 bucuk yillik evliyim hic gormedim agladigini..Aglamasinida gormek istemem sadece benm aglasin isterim :1: o beni cok gormustur aglarken erkekler herneyse kolay kolay aglamiyor biz kadinlar cok duygusaliz ondan galiba en ufak seye aglarim huyum kurusun :25:

Back
X