- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi minikmeleklerim
8 yıllık evliyiz bir defa evlenmeden önce bir defa da evlendikten sonra gördüm agladıgını.
2'si de benim içindi :)
Evlenmeden önceki benim onu terketmem içindi
Evlendikten sonraki de dogumhaneden çıkarken :)

doguma gırerken masadan kalkamama gıbı bı durumum vardıelını tuttum eger kalkamazsam oglumu anneme ver yalvarırım en ıyı o bakar demıstım, çok fena aglamıstı, ne olur kalk beraber buyutelım demıstı
![]()
gene agladım sımdı ne zor gunlerdı![]()

canım başın sağolsunEşimin bir kere ağladığını gördüm geçen yıl ikiz kız bebeklerimizi kaybettik hastaneden çıkarken minicik cansız bedenlerini verdiler elimize ben bağıra bağıra ağlarken onun sadece gözyaşları içinde bana sarıldığını hatırlıyorum Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın![]()

aynen canım benim kocişde Dursun Ali Erzincanlı dinledikçebenımkıde dursun alı erzıncanlı dınleyınce gozlerı doluyor hep![]()

benim kocişte aynı hiç dayanamaz benim ağlamalarımaeşim ağlayan birisi gördüğünde hiç dayanamaz (yalandan,kavga anında ki ağlamadan bahsetmiyorum)
filme haberlere filan gözleri dolabiliyor tıpkı ben hiç sevmiyorum bu huyumu

canım benim bizde 6 yıllık evlat hasreti çekmekteyiz4 senelik evliyim bir kere hıçkıra hıçkıra ağlamıştık beraber bebek olması için tedavi görürken![]()

canım benim çok geçmiş olsun Rabbimden acil şifalar dilerimAllah ağlatacak bir olay yaşatmasın ve ne bizler nede eşlerimiz ağlamasın.Benim eşimin babası kanser ve bu ara sık sık ağladığını görüyorum içim acıyor onu öyle görmek dayanmak çok zor

amin canım benim bol sabır diliyorumben erken doğum yaptım canım minicik bedenleri daha fazla dayanamadı çünkü 6 aylık doğmuşlardı gerçekten çok acı bir durum en kötüsü evlat acısı derler Allah sanada banada hiç bir anneye yaşatmasın böyle üzüntüleri![]()

2 yıllık evliyiz toplamda 5 yıllık beraberliğimiz var...
şuan 3 aylık bebeğim var... 4 defa işitme testine girmişti dördündende geçememişti.. artık umudumuz kalmamıştı en kötüye kendimizi alıştırmıştık.. evde eşim ben ve bebeğim vardık..kızım uyuyordu eşim başına geçip yüzüne bakarken hıçkırıklara boğulmuştu..ilk defa o zaman görmüştüm ağladığını..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..

hamileliğimin son zamanları bebeğim kilo alamıyordu biraz sıkıntılı günlerdi ve doğması gerekiyordu akşama kadar bi sürü doktor gezdikten sonra eve geldik çok yıpratıcı bi gündü ikimiz içinde doktorlar teselli veriyordu doğsa da yaşar diye ( bi de yaşamama ihtimali mi var diye sıkıntıdaydık)
gece olduğunda eşimin omzunda sessiz sessiz ağlıyodum acaba bebeğim şuan iyi mi diye o sırada bi tekme attı cevap verir gibi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladm o zman eşim de dayanamadı onu ilk defa ağlarken görüyordum hem de hıçkırıklarla.Çocuklar gibi ağlamıştık
bir de ben doğumdan çıkarken başımda burun çekişlerini hatırlıyorum hayal meyal herkes ağlıyordu o da......

canım benim 1 yıl kalmış sabrının karşılığını sıkııntısızca alacaksınBen eşimi ağlarken gördüm, halada 2-3 ayda bir görüyorum.
Eşim Hakkaride şark görevinde, 2-3 ayda bir gelip 1 hafta 10 gün kalıp gidiyor, 4,5 yaşında baba aşığı bir kız evladımız var, özellikle yavruma dayanamıyor.
Gelişinde heyecan ve mutluluktan, gidişince de üzüntüden ailece ağlıyoruz. Ama ben son 2-3 gelmede ağmayan dik duran (durmaya çalışan) taraf oluyorum, kızım için.
İnş. sağlıkla geçecek bu günlerimizde. Son 1 senemiz.
(bu son zamanlardaki ağlamalarının sebebi, daha önceden de gördüm, çok duygusaldır eşim.)

canımsın yaaa bizde size yakınız işte duygusal çiftizBenimki turunun son ornegi sanirsam
Aglamasi icin haberleri seyretmesi bile yeterli ozellikle sehit haberleri
gizli gizli gozunu siler fark ederim ama caktirmam
hele drama izleyelim burnumuzun sesinden tv duyulmaz goya caktirmiyoz agladigimizi![]()

aynen canım yaa bende baştan sona kadar ağlaya ağlaya okudum4 yıldır beraberiz (3 yıldır evliyiz) ben onu ağlarken hiç görmedim ama o beni milyon kez görmüştür. çok sulugözümdür. Şurda bile birçoğunuzun yazdıklarını okuyup okuyup ağlıyorum![]()