• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

eşim, babasını yıllar önce kaybetmiş. bir film sahnesinde aile babasının ölümü vardı. kendi babası aklına geldi ve gözleri dolu dolu oldu. aşkım deyip boynuna sarıldım, ikimizde ağlamıştık. o sessiz ben hüngür hüngür:43:... çok üzüldüm onun o haline.

Aynı şeyi bizde yaşamıştık :5::5::5: Eşim ağlamadı ama gözleri dolmuştu

Evliliimizin ilk zamanları ailesinden sebep çok zor geçti.

Bir kavgamızda kendimi bir odaya kapatıp hüngür hüngür ağlamıştım.Eşim kapıyı açmam için seslendi, çıkmadım.

Daha sonra sesi kesildi.
Merak ettim , çıktım baktın.Kolunu kesmiş bıçakla, üstü başı kan olmuş, ağlıyor.

Onu öyle görünce ben şoka girmiştim.Hem ağlamasına, hem kolundaki, gömleğindeki kana .

Çok üzülmüştüm.

Ailesinden dolayı eşime sorun çıkarmamayı o zaman öğrendim.

Br daha da ağladığını görmedim.Rabbim göstermesin üzütüden ağladığını.Çok etkilenmiştim eşimin ağlamasından.

5 yıllık evliyim.Bu olay ilk senemizde olmuştu.

Son düzenleme:

Bir kavgamızda kendimi bir odaya kapatıp hüngür hüngür ağlamıştım.Eşim kapıyı açmam için seslendi, çıkmadım.

Daha sonra sesi kesildi.
Merak ettim , çıktım baktın.Kolunu kesmiş bıçakla, üstü başı kan olmuş, ağlıyor.

Onu öyle görünce ben şoka girmiştim.Hem ağlamasına, hem kolundaki, gömleğindeki kana .

Çok üzülmüştüm.

Br daha da ağladığını görmedim.Rabbim göstermesin üzütüden ağladığını.Çok etkilenmiştim eşimin ağlamasından.

ay bi psikopat benim eşim sanıyordum he bizde ilk evlendiğimizde çok kavga ediyorduk ama ailesi yüzünden değil başka sebepler eşimde bana kızıp aynı şeyi yapmıştı ama ağlamamıştı o zaman:17: sonra biz yine kavga ettik neden böyle bişey yaptın diye:47:

Daha sonra sesi kesildi.

Çok üzülmüştüm.

ay bi psikopat benim eşim sanıyordum he bizde ilk evlendiğimizde çok kavga ediyorduk ama ailesi yüzünden değil başka sebepler eşimde bana kızıp aynı şeyi yapmıştı ama ağlamamıştı o zaman:17: sonra biz yine kavga ettik neden böyle bişey yaptın diye:47:

Daha sonra sesi kesildi.

Çok üzülmüştüm.

Daha sonra sesi kesildi.

Çok üzülmüştüm.

hamileliğimin son zamanları bebeğim kilo alamıyordu biraz sıkıntılı günlerdi ve doğması gerekiyordu akşama kadar bi sürü doktor gezdikten sonra eve geldik çok yıpratıcı bi gündü ikimiz içinde doktorlar teselli veriyordu doğsa da yaşar diye ( bi de yaşamama ihtimali mi var diye sıkıntıdaydık)
gece olduğunda eşimin omzunda sessiz sessiz ağlıyodum acaba bebeğim şuan iyi mi diye o sırada bi tekme attı cevap verir gibi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladm o zman eşim de dayanamadı onu ilk defa ağlarken görüyordum hem de hıçkırıklarla.Çocuklar gibi ağlamıştık:(
bir de ben doğumdan çıkarken başımda burun çekişlerini hatırlıyorum hayal meyal herkes ağlıyordu o da......

Benim eşimle sorunum yoktu.

Ailesi yüzünden onu üzdüğümün farkındaydım.

Bu yüzden eşimi bu derece yıpratmam çok üzmüştü beni.

Aklımı başıma getirdi.:38:

kızlar ben 4 bitti 5. yıldayım evliliğimde.ve eşimin hiç benim yanımda ağladığını görmedim bu adam çok mu soğuk kanlı yada beni çok samimi bulmuyor mu sizlerde durumlar nasıl yoksa bizde mi bi sorun var gerçi erkekler kolay kolay ağlamaz ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum ...:34:

3-4 defa ağladı 10 sene içinde

Son düzenleme:
gerçi bende ağladığını görsem herhalde çok üzülürdüm ama ne biliyim ya duyguzus mu bunlar nedir ben vara yoğa ağlarım o hiiiç herşeyi içine atar

benim hoşuma gitmişti ağladığını görmek
galiba biraz sadistim

bi kaç senedir ağlatamıyorum onu, ağla diyorum yemezler artık diyo

Son düzenleme:
EVET GÖRDÜM BİZ ÇOK SULU GÖZÜZDÜR HER ŞEYE AĞLAYABİLİRİZ AMA EŞİM İN TEK UNUTMAYACAĞIM AĞLAMASI BENİM BOYNUMDA FITIK VAR BOYNUM TUTULDU YATAKDAN KALKAMIYORDUM İŞTE O ZAMAN BEN CANIMIN YANMASINA AĞLARKEN BİR BAKTIM O DA AĞLIYOR :nazar::43: ÇOK SEVİYORUM ONU

Benim içinde ağladı bi kaç kez
Öyle bir geçer zamanki dizisindeki olaylar içinde ağlamıştı
Bebeğimiz oluncada ağladı . bebeğimizn kalp atışlarını duyuncada cinsiyetini öğrenincede, oğlumu sallarken elinden çarşaf kaydı ve bebişim yere geldi o zamnda ağladı :47:
Ağlıo yani çk gördüm

Son düzenleme:

Daha sonra sesi kesildi.

Çok üzülmüştüm.

5 yıllık evliyim.Bu olay ilk senemizde olmuştu.

Evet evlilikte tartışmamak için kural 1: asla ailesi için eşinle burun buruna gelmeyeceksin…çok bağlı bir aile olmasa bile tatlanır. Sonu gelmez ve bitmez bu tartışmalar.

Bir tanidigimizin 8 aylik bebegi 5.beyin ameliyatini oluyormus.Bunu dun bana anlatirken hungur hungur agladi esim.Cok kolay aglayan bir insan ve onun en cok bu huyunu seviyorum.İcinde tutmaz.Cok duygusaldir.9 yillik evliyiz neredeyse....sayisini hatirlamiyorum aglamalarinin..

Son düzenleme:
Allah ağlatmasın,eşimi tanıdığım günden beri ağlamayı bırakın gözünün yaşardığını bile görmedim.hakeza ablamında ağladığıını hiç görmedim.. yok ağlamasın yaa ben kıyamam daha beter ağlarım..birgün eşim esniyormuş bende ağlıyor sandım nasıl ağladım..halbuki ne gözünden yaş süzüldü ne de ağlama sesi vardı,demek ki o zaman benim ağlayacağım varmış bahane uydurmuşum :1: :1:

kızlar ben 4 bitti 5. yıldayım evliliğimde.ve eşimin hiç benim yanımda ağladığını görmedim bu adam çok mu soğuk kanlı yada beni çok samimi bulmuyor mu sizlerde durumlar nasıl yoksa bizde mi bi sorun var gerçi erkekler kolay kolay ağlamaz ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum ...:34:

benim eşim ben doğuma girerken ağladı ben heyecandan stresten gülerken eşim ağlıyordu:1::52: ve kızımızı ilk gördüğünde otururp hıçkıra hıçkıra ağlamış ben görmedim ama herkez ağlamış:1: beni odama getirdiklerinde eşimin gözleri kan canağı gibiydi ve odadaki herkez ağlamıştı ve ben yine gülmeye başladım neden bilmiyorum ama herkez ağlarken ben kıkır kıkır güldüm:1:

benim eşim ben doğuma girerken ağladı ben heyecandan stresten gülerken eşim ağlıyordu:1::52: ve kızımızı ilk gördüğünde otururp hıçkıra hıçkıra ağlamış ben görmedim ama herkez ağlamış:1: beni odama getirdiklerinde eşimin gözleri kan canağı gibiydi ve odadaki herkez ağlamıştı ve ben yine gülmeye başladım neden bilmiyorum ama herkez ağlarken ben kıkır kıkır güldüm:1:

bu nasıl nick öyle :27:

Back
X