Hiç evlenmemek

yaşım 27 yeni evliyim eşimi tanıdım 4,5 ayda evlendim..şimdi sen bulacamda tanıyacamda evlenme hazırlığı olacakta ohhhooo seneler sürer derdindesin umutsuzluğun ondan yok öyle bir şey vakti zamanın gelince 4 ayda da evleniyosun işte..dert etme huzurun olsunda varsın koca olmasın olacaksada geç olsun güç olmasın...

Çok yıpratıcı bi süreç geçirdim Ailemi karşıma aldım Ama değmezmiş onun için
Bunu okumadan yazmıştım yazımı - hayatta ne yaşarsak yaşayalım sırtımızı koşulsuz şartsız dayayabileceğimiz bizi beklentiye girmeden seven sadece ailedir ve hiç kimse için bence aile yabana atılmamalı, değmez çünkü... Şu an ailenle nasılsın?

Benim geleceğim de o arkadaşınız gibi olur herhalde insan önce kendine yetsin gerisi gelir zaten
Ben de sanırım öyle olacam Mesleğim var Ama para kazanmak ev araba almak bile tek başınayken anlamlı değil
neden anlamlı olmasın ki?
Araba al gez dolaş, arkadaşlarını gezdir, tatile çık kontrol senin elinde altında araban olduktan sonra ooo değme keyfine kira ödemektense kendi evinde otur, gönlüne göre döşe, evine yatırım yap
Benim hayalimdir mesela evimi arabamı kimseye muhtaç olmadan almak, ailemi ziyarete kendi arabamla gitmek, eşya alırken şu an kiradayım diye düşünmeden hareket etmek isterim
Kirada olduğumdan kitaplık almayı erteliyordum ya taşınırsam diye ama artık düşünmüyorum bu ara internetten modellere bakıyorum, anı yaşamaya karar verdim yarına çıkacağımızın garantisi yokken neden ince hesaplarla uğraşıyoruz ki?

Böyle örnekleri görmek beni çok sevindiriyor zira "evlenmeyi düşünmüyorum" diye bir cümle kurduğumda herkesin olduğunu görüyorum

canım ayrılığın şokuyla insan evlilikten tiskiniyo..
kendine zaman tanı..
sonra kendiliğinden o istek gelir bence..
yalnızlık zor zanaat çünkü...
kız yalnızlık neden zor zanaatmış hiç de değil bir kere

Son düzenleme:
halamın yazlık komsusu olan 5 tane 50 yaslarında eczacı kız kardeş..

hepsıde bekar ve zengın..onlara okadar ımrenıyorumkı,evlerınden kahkaha eksık olmuyor..

altın kızlar gıbıler..param olsa hayatımı yasar evlenmezdim vallah..

Öyle demeyin lütfen. Hesap kitap işi değil bunlar. 12 yıl okursan lise diploması alırsın gibi bir durum yok bu olaylarda. Hiç beklemediğin anda öyle biri karşına çıkarki, sürecin nasıl işlediğini siz bile anlamazsınız. Yeter ki olmaz, zor, ben mi diyerek kendi dünyanızda kapıları kapatmayın siz. Siz açık olacaksınız, olsun, istiyorum, hayırlısıyla diyeceksiniz ki, o gelsin sizi bulsun.

.

Ailem hiç yanımda olmadı Beni yerden yere vurdular O kadar kırgınımki onlara anlatamam Önceki konumda da anlattım

6. Beni kabul etseler gideriim yanlarına :)

Ayrılık yaşayan herkes, daha doğrusu büyük bir acı yaşayan herkes o zamanki hislerinin hiç bitmeyeceğini zannediyor hep.
Ama yok öyle bir şey. Her şey geçiyor. Sadece zamana bırakacaksın kendini.
Vakti gelince bal gibi de yeniden birini seversin, güvenirsin ve evlilik de yaparsın.
Hayat her acıyla belimizi tamamen bükse hepimizin ölmesi gerekir.
Fakat böyle olmuyor tabii ki. Bizi hayatta tutan da bu. Şimdiki düşüncelerinin bu kadar karamsar olması çok doğal.

Kız Millan bir sen biliyon valla Kilo'dan 5 eksilttim de, yaşta deniyom bir türlü olmuyor

.
Ya merak ettim şimdi bana da diyiver bi zahmet özelden

Ailem hiç yanımda olmadı Beni yerden yere vurdular O kadar kırgınımki onlara anlatamam Önceki konumda da anlattım
Ailen de seni yalnız bıraktıysa yapacak birşey yok sen de kendi hayatına bakacaksın al arabanı evini gez dolaş, eğlen, kursa yazıl,arkadaş edin, sosyalleş
Bu arada eski konunu da anımsamıyorum o yüzden ona yorum yapamacağım

kız yalnızlık neden zor zanaatmış hiç de değil bir kere

nebiliyim dostum..
ben pek sevmem yalnızlığı..
yapı meselesi..
kimisi seviyo..
bunun yaşlılığı var hastalığı var..
insan bi destekçi arıyo..

Kız Millan bir sen biliyon valla Kilo'dan 5 eksilttim de, yaşta deniyom bir türlü olmuyor

.

30+ dıyoruz yaslarımıza,küsüratı karıştırmıyoruz..

50lik kokona gıbı konuşup bızıde rencıde etme..

kılodan gıden 5 ile yaştan -3 gıttı demektır:)) zayıflamaya devam

Evlenip bosansaydin ne olucakti...??
Zaman herşeyin ilaci..yeniden seversin,sevilirsin...

Merhaba----------------------- Bu eski konum
Kimse için aileni karşına almana değmez ama ailen de fevri davranmış oturup kızım kimdir necidir gel konuşalım demelilermiş ama anladığım ailenle de iletişim sorunlarınız varmış zaten
Ayrıca yazdıklarına bakarsan görürsün ki sen hep özveri yoluna gitmişsin ama bence seven seni olduğun gibi sevmeli saymalı ve kabul etmeli. Kimse için ne ailenden vazgeç ne kişiliğinden ödün ver.
Şimdi yapacağın şey düştüğün yerden güçlü bir şekilde kalkıp hayatına devam etmek, kendine bir yol çizmek
Araba mı alırsın ev mi alırsın kursa mı yazılırsın bilemem ama bu günler geçecek ihtiyacın olan tek şey zaman...

nebiliyim dostum..
ben pek sevmem yalnızlığı..
yapı meselesi..
kimisi seviyo..
bunun yaşlılığı var hastalığı var..
insan bi destekçi arıyo..
Gerçi yalnızlığı sevmediğini anlamak zor değil konularından

Son düzenleme:
Ben de sanırım öyle olacam Mesleğim var Ama para kazanmak ev araba almak bile tek başınayken anlamlı değil

Çok uzun yıllar yalnız yaşadım
Hiç de kötü değil
Kendi başına ayakta olmak çok güzel
Kimseye hesap vermemek çok güzel
Ve yaptığın her şey çok anlamlı
Bilakis bekarken çok daha verimli oluyor insan, ben öyleydim yani
İnsanlarla, hayvanlarla, dostlarla çevrili çok güzel bir yaşamdı
Evli olunca öyle olmuyor, önce evin, kocan, sorumlulukların
Alıp başını kafa dinleyemiyorsun
Zorlandığım tek şey her bayramın ilk sabahı olmuştur
Ama annem ve babam vefat ettikten sonra onunda bir özelliği kalmadı zaten
İnsan evlenmek zorunda değil, kendini böyle şartlama
Ama evlenmemek zorunda da değil
Kısmet işi bunlar, yaparım ya da yapamam diye kendini şartlama

Gerçi yalnızlığı sevmediğini anlamak zor değil konularından

aynen öyle bebeyimm..
firiii takılmayı severim amma herzaman deyil..
hastayken kendime bakıtmayı da çok severim..
zaten benim kocanın en kullanışlı yanı o..
yoksa odun zaten onun dışında biliyon

geçer canım gececek elbette
insan neleri unutmuyor ki ölümü bile unutan biz insanoğlu bir erkeği mi unutamayacağız
evlikitek dönmedim ama sözden dönüdm hemde verilen onca yeminlere rağmen...
ve karşıma eşim çıktı iyikide çıkmış allah razı olsun diğeri aklıma bile gelmiyor
demekki her şerde bir hayır olabiliypor

30 yaşındayım, evlenmedim. Tek başıma yurt içi yurtdışı aklıma neresi eserse orayı geziyorum. Bütün yatırımlarım kendime ait. Arabam var,ev aldım kredisini ödüyorum.

2 sene önce ben de birinden ayrılmıştım ve hayat nasıl olacak diye merak ediyordum. Hayatımda biri olmadan nasıl yaşıyacağım diyordum. Hatta birşey söyleyeyim ondan ayrıldığımda tek başıma sinemaya bile gitmemiştim sonra ne oldu kendi kendime sinema, tiyatro söyleşi ne bulursam gidiyordum. Spora başladım hala da düzenli olarak yaparım. Yüzmeye giderim. Sonra ilk yurtiçi tatili kapadokyaya gitmiştim. Sonra trekking grupları ile geziler. Çadır kampı bile yaptım. Paraşütle atladım. Sonra ilk yurtdışı gezim. En çok görmek istediğim ülke finlandiyaya gittim. O zamana kadar hiç yurtdışına da çıkmamıştım. Sonra onun da arkası geldi sanırım gördüğüm ülke sayısı en son 16 oldu. Bu arada araba aldım . Ehliyetim vardı ama araba kullanmamıştım hiç şehiriçinde. Ve gerçekten içimdeki en büyük ukteydi ve şu an istanbul trafiğinde cirit atıyorum.
2 sene önce hayatın bittiğini sanmıştım ama yeni başlıyormuş. Sen sadece kendine odaklan. Çalışıyorsan bu süreç daha kolay ve güzel. Çalışmıyorsan da bir iş bulup çalışmaya bak. Bak nasıl güzel oluyor. Yeni yeni birsürü insan tanıyorsun. illa sevgilin olması veya kadın erkek olması farketmez. Tanıdığın her yeni insandan ilham alırsın.

Son düzenleme:
hiç evlenmeyeceğim demeler hiç samimi gelmiyor.sürekli depresif modda dolaşanlar bir bakıyorsun agzı kulaklarında ne olmuş felan derken birini bulmuş evleniyor.hiç evlenmeyecegim demek yerine hayırlısını dilemek en dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…