Bunu okumadan yazmıştım yazımı - hayatta ne yaşarsak yaşayalım sırtımızı koşulsuz şartsız dayayabileceğimiz bizi beklentiye girmeden seven sadece ailedir ve hiç kimse için bence aile yabana atılmamalı, değmez çünkü... Şu an ailenle nasılsın?Çok yıpratıcı bi süreç geçirdim Ailemi karşıma aldım Ama değmezmiş onun için
Benim geleceğim de o arkadaşınız gibi olur herhaldeBenim can arkadaşım ,47 yaşında ,hiç evlenmedi ,3 tane evi ,yazlığı ve arabası var ,hep kendi için çalıştı çabaladı ,lüks içinde yaşıyor ,arada flörtleri oluyor ama evlilik düşünmüyor,parasını kendi kazanıp kendi harcıyor ,anne babasıyla yaşıyordu babası rahmetli oldu 3 ay önce ,annesiyle beraber şimdi ,kafası rahat ,asla evlenmem diyor ,senin yaşın daha çok genç ,kötü bir deneyim yaşadığın içln böyle düşünüyor olabilirsin ,daha karşına kimler çıkacak kimbilir,ama hiç evlenmemik olmakta dünyanın sonu değil bence güzel bile ,sadece çocuk sahibi olmadığın için hayat biraz eksik kalabilir o kadar
neden anlamlı olmasın ki?Ben de sanırım öyle olacam Mesleğim var Ama para kazanmak ev araba almak bile tek başınayken anlamlı değil
Böyle örnekleri görmek beni çok sevindiriyor zira "evlenmeyi düşünmüyorum" diye bir cümle kurduğumda herkesinBugünün geleceğini biliyordum, birisi de benim hayat deneyimimi sormuş en sonundaHiç evlenmedim, çalışıyorum, yiyorum içiyorum, hafta sonu yine bekar arkadaşlarla geziyorum. Tek başına tatillere çıktığımda oluyor. Oralarda yeni arkadaşlar ediniyorum.
Velhasıl, asla evlenmem demem, ama hiç bir adam için karaları da bağlamam. Hayat güzel, bir sürü küçük detaydan zevk alıyorum ben. Mutlu olmak için bir erkek farz değil, ama biri beni olduğumdan daha mutlu edeceğine ikna ederse evliliği de deneyebilirim bir gün.
Siz de öyle kötü bir deneyim yüzünden tümden kapıları kapatmayın. Bir elma çürük çıktı diye, elma yemeye tövbe eder mi insan. Bundan öğreneceğim birşey varmış demekki diyin, geçmişte takılmadan önünüze bakın.
.
kız yalnızlık neden zor zanaatmışcanım ayrılığın şokuyla insan evlilikten tiskiniyo..
kendine zaman tanı..
sonra kendiliğinden o istek gelir bence..
yalnızlık zor zanaat çünkü...
Peki teşekkür ederim Ben psikolojik tedavi görüyorum Atlatmam çok zor olacak gibi Kendimi toplayacam iyileşecem sonra başka birini tanıyacam onun sevgisinden emin olacam Kaç yıl alır kim bilir bunlar Çok zor gibi her şey artık
ettın kendını teyze sende..
Bunu okumadan yazmıştım yazımı - hayatta ne yaşarsak yaşayalım sırtımızı koşulsuz şartsız dayayabileceğimiz bizi beklentiye girmeden seven sadece ailedir ve hiç kimse için bence aile yabana atılmamalı, değmez çünkü... Şu an ailenle nasılsın?
Benim geleceğim de o arkadaşınız gibi olur herhaldeinsan önce kendine yetsin gerisi gelir zaten
neden anlamlı olmasın ki?
Araba al gez dolaş, arkadaşlarını gezdir, tatile çık kontrol senin elinde altında araban olduktan sonra ooo değme keyfinekira ödemektense kendi evinde otur, gönlüne göre döşe, evine yatırım yap
Benim hayalimdir mesela evimi arabamı kimseye muhtaç olmadan almak, ailemi ziyarete kendi arabamla gitmek, eşya alırken şu an kiradayım diye düşünmeden hareket etmek isterim
Kirada olduğumdan kitaplık almayı erteliyordum ya taşınırsam diye ama artık düşünmüyorum bu ara internetten modellere bakıyorum, anı yaşamaya karar verdim yarına çıkacağımızın garantisi yokken neden ince hesaplarla uğraşıyoruz ki?
Böyle örnekleri görmek beni çok sevindiriyor zira "evlenmeyi düşünmüyorum" diye bir cümle kurduğumda herkesinolduğunu görüyorum
kız yalnızlık neden zor zanaatmışhiç de değil bir kere
halamın yazlık komsusu olan 5 tane 50 yaslarında eczacı kız kardeş..
hepsıde bekar ve zengın..onlara okadar ımrenıyorumkı,evlerınden kahkaha eksık olmuyor..
altın kızlar gıbıler..param olsa hayatımı yasar evlenmezdim vallah..
Ya merak ettim şimdi bana da diyiver bi zahmet özeldenKız Millan bir sen biliyon vallaKilo'dan 5 eksilttim de, yaşta deniyom bir türlü olmuyor
.
Ailen de seni yalnız bıraktıysa yapacak birşey yok sen de kendi hayatına bakacaksın al arabanı evini gez dolaş, eğlen, kursa yazıl,arkadaş edin, sosyalleşAilem hiç yanımda olmadı Beni yerden yere vurdular O kadar kırgınımki onlara anlatamam Önceki konumda da anlattım
Ya merak ettim şimdi bana da diyiver bi zahmet özelden
Ailen de seni yalnız bıraktıysa yapacak birşey yok sen de kendi hayatına bakacaksın al arabanı evini gez dolaş, eğlen, kursa yazıl,arkadaş edin, sosyalleş
Bu arada eski konunu da anımsamıyorum o yüzden ona yorum yapamacağım
Merhaba Bu gün Bayram ama benim içim çok buruk Son bir yıldır yaşadığımdan her an içim acıyor Sizlerle paylaşmak istedim Bundan 3 yıl önce birini çok sevdim Her şey o kadar güzeldi ki rüyada gibiydim Ilk defa biri üzerime titriyordu Uzaktaydı ama her an yanımda gibiydi Eve gelince kamerayı açar yatarken bile kamerada karşılıklı uyurduk Çok mutluydum Annemle daha önce bu konuları paylaşmadıüımız için teyzeme söyledim Teyzem anneme söylerse daha iyi olacağını bize konuşmak için ortam oluşacağını düşündüm Teyzem söyledi Ben annemin kızım kim bu çocuk diye sormasını beklerken kıyametleri kopardı Niye ilk teyzeme demişim Niye adımı çıkarmışım Günlerce ağladı Özür diledim Niyetimi anlattım Ne or.....pluğum kaldı ne erkeklerle b.k yemem Neler duymadım ki Geçer dedim Sesimi çıkarmadım Tek dediğim evlenmek istiyoruz oldu Sonra yaşın küçük dediler 25 yaşındayım Mesleğe geçer geçmez gözünü evliliğe dikti dediler 1 yıl beklemiştim oysa Sonra ağlaya ağlaya tanışmaları için zor ikna ettim Erkek arkadaşım için topal o çocuk dedi Gözlükleri şişe dibi gibi dedi Oysa o sıralar ayağımda çıkan bi nasır nedeniyle ben topallıyodum ve benim gözlerim doğuştan sorunlu Gözlük derecelerimi bile kullanamayacak kadar bozuk... Sevdiğim duydu bunları Olsun sen bi tane kızısın Tabi beğenmeyecek beni çok normal dedi Kızma annene dedi ... Tam 3 yıl ailemi ikna etmeye çalıştım Her tatilde bu konuyu açtım Her tatil burnumdan geldi Ailesini ağlaya ağlaya tanışmaya gelecekleri için zor kabul ettirdim Benim erkek arkadaşımın ve ailesinin dini vecibelerle araları yok Bunu mezheplerine bağlıyorlar Farklı mezhepteniz Bizde aman aman dindar insanlar değiliz İşte tuttuğumuz bi oruç Annem babam 50 yaşını geçtiği için yeni yeni namaz felan kılmaya başlıyorlar Onların bu durumu bizimkiler için utanç oldu Erkek arkadaşıma dedim En azından beraber bişeyler yapamaz mıyız Ben bu kadar ailemi karşıma aldım Yıllardır sen ol diye uğraşıyorum Kabul etmedi Ben buyum dedi Ben de ailemi ikna edemedim Ben bu sıkıntıları yaşarken yemeden içmeden günlerce ağlarken Abi'm sevdiği kızı çok kolay aileme tanıştırdı Bi de kız benim çalıştığım yerdeymiş Beni arayıp baskı yapıyor Kızla tanış diye eve çağır diye Ağlaya ağlaya canım acıyor benim abi Neden böyle yapıyosun dedim Annem benim yanıma gelmiş gibi yapıp gizli saklı kızla telefonda görüşmeler Çarşıda buluşmalar O kadar çok canım yandı anlatamam Ben hiç duymadan gidip söz kesmişler Ben oysa abimi tanışmaya gelecekler diye 6 ay yurt dışından dönmesini beklemiştim Şimdi tatile geldim Nişan için hazırlık yapıyolar Ben mi? Ben antideprasanlarla zor ayakta duruyorum Benim suçum neydi Neden böyle yaptılar anlamıyorum İçim çok acıyor Tek beklediğim ailemin arkamda durduğu yanımda olduğu bir hayattı Yıllarca onlar ikna olsun diye gönülleri olsun diye çırpındım Peki benim kırılan gönlüm nasıl tamir olur bilmiyorumBu eski konum
kız yalnızlık neden zor zanaatmışhiç de değil bir kere
Kız Millan bir sen biliyon vallaKilo'dan 5 eksilttim de, yaşta deniyom bir türlü olmuyor
.
Kimse için aileni karşına almana değmez ama ailen de fevri davranmış oturup kızım kimdir necidir gel konuşalım demelilermiş ama anladığım ailenle de iletişim sorunlarınız varmış zatenMerhaba----------------------- Bu eski konum
Gerçi yalnızlığı sevmediğini anlamak zor değil konularındannebiliyim dostum..
ben pek sevmem yalnızlığı..
yapı meselesi..
kimisi seviyo..
bunun yaşlılığı var hastalığı var..
insan bi destekçi arıyo..
Ben de sanırım öyle olacam Mesleğim var Ama para kazanmak ev araba almak bile tek başınayken anlamlı değil
Gerçi yalnızlığı sevmediğini anlamak zor değil konularından
Peki teşekkür ederim Ben psikolojik tedavi görüyorum Atlatmam çok zor olacak gibi Kendimi toplayacam iyileşecem sonra başka birini tanıyacam onun sevgisinden emin olacam Kaç yıl alır kim bilir bunlar Çok zor gibi her şey artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?